Ez már max. egy eredmény lesz.
Én a kezdetekről beszélek. Oroszokat gyilkoltak egy szélsőséges ukrán rendszer parancsára. Én személy szerint többször voltam Ukrajnában, a Majdanon is, ezért érdekelt a sztori, ezért ástam bele magam. Amit leírtam a saját következtetésem a videókból, nem adta a számba egy öltönyös bemondó.
Bizony az egész itt van elásva. A narratíva az hogy az oroszok támadtak, mert csak, mert gonoszok. Valójában a civilek miatt avatkoztak be, teljesen etikusan, miután a nyugat úgy tett mintha semmi sem történne. Ha innen építi fel valaki a miérteket, érdekes módon minden a helyére kerül: miért védekeztek keleten az ukránok úgy ahogy, miért tömték ki hirtelen a hadseregüket, stb.
A nyugatnak meg érdeke hogy az orosz gyengüljön, naná hogy ráerősít az ukrán narratívára. De gondolj vissza a Majdan-ra - miért is maradt el annak a felgöngyölítése a médiában? Rendőrségi rádiófelvétel: a rendőröket a hotelből lövik. Ápoló a tüntetők közül, bele a kamerába: a hotelből lőnek bennünket. Egy elemzés a halálos áldozatokról - a rendőrök felől várták a lövéseket, oldalról lőtték ki őket - a hotel irányából. Elhagyott, székekből épített lőállás a hotelben. Hogy is van ez? Valaki ebbe csúnyán beavatkozott. Nyugati mainstreamből ez meg kimarad... Miért is?