"No akkor ha nem bánod nézzük kicsit részletesebben:"No akkor ha nem bánod nézzük kicsit részletesebben:
"Ezzel szemben (az elsü világháborús nemzetállamteremtési törekedés úta) az utóbbi száz évben egyedül a Nagyorosz tartotta megszállva/kolonizálva Magyarországot."
Ja, most csak "finoman" vagyunk megszálva , irányítva. Ne félj ha "vezérünk" nem a háttér által is jóváhagyott politikát folytatná, időnként osztva és ki-osztva sok mindent, akkor egy pillanatig nem trónolhatna a Várban. Pillanatok alatt meg lenne puccsolva ráadásul a magyar nép által, TEK ide v. TEK oda..
Emlékezz rá az internetadó tüntetésben az első sorban gyalogolt az amerikai nagykövet, figyelmeztetésképp.
És már megint a Trianon utáni évektől kezded a magyar időszámítást pedig kb akkor lett vége.
"Tudom, erről nem tehetnek, nem felelősek ezért, csupán felszavadították és utána a Nyugat rákényszerítette őket, hogy elfelejtsenek hazatirhodni... aztán mikor tíz év után a Magyarok ki akartak szálni kaptak egy emlékeztetőt a Nagyorosztól... pont mint az Ukik... tíz évvel a Nagyoroszok által történt bekebelezésük után."
Ezt ha utánanézel, nem igazán a magyar nép hozta össze hanem inkább megint közösen kihasználták, az orosz és a nyugat együtt..
"azonban ha a Magyarokkal is úgy bántak volna, mint a Kisoroszokkal (32-ben), akkor addig éheztetik az országot, amíg nincs 2-4 millió Magyar halott.."
Megint ott a "Ha", a nagy HA..
Ha nagyanyámnak kereke lett volna , akkor ő lett volna Pesten a villamos...
Bukott ulti partik.. magyarázkodásainál kedvenc "kontra" mondás a "HA" ra
Épp ellenkezőleg, magam is így szeretem legjobban.
" Ja, most csak "finoman" vagyunk megszálva , irányítva."
A Magyarok csatlakoztak két szövetséghez... EU/NATO... ezt részben pont a már egyszer megtapasztalt Nagyorosz gyermati uralom miatt tették. Választottak. Nem véletlenül a Nagyorosz ellenében... szerintem... a többség választott így, a Magyarok többsége.
Innen lehet nyavajogni, hogy a helyi Ruszofil embertömeg így-meg úgy érzi magát megszálva és irányítva. Én örülök ennek.
"Ne félj..."
Az én esetleges félelmeim nincsenek most terítéken... ooftopic... és semmi küözöd hozzá.
"...ha..."
Hoppá, kapitális egy álszent vagy ám... idézek ezzel kapcsolatban.
"Megint ott a "Ha", a nagy HA..
Bukott ulti partik.. magyarázkodásainál kedvenc "kontra" mondás a "HA" ra"
Le a kalappal ésn azért nem fogom használni ezt a sekélyes szabvány-válaszát ulti-bukásaidnak...
Emlékeztetem majd magam, amennyiben még lesz interakciónk, hogy az "amennyiben", "mely esetben" stb. használjam...
Smmiképpen nem akarom, hogy megkövesedett szokásaid irányítsák gondolkodásodat, mikor kommunikálunk.
"..."vezérünk" nem a háttér által is jóváhagyott politikát folytatná, időnként osztva és ki-osztva sok mindent, akkor egy pillanatig nem trónolhatna a Várban. Pillanatok alatt meg lenne puccsolva ráadásul a magyar nép által, TEK ide v. TEK oda.."
Nem. Rémeket látsz. Tévedsz. Ez botorság.
"Emlékezz rá az internetadó tüntetésben az első sorban gyalogolt az amerikai nagykövet..."
Ez a megalapozó bizonyítékod? Igazán gyenge lábakon áll ám az előző megákkapításod.
"...figyelmeztetésképp."
Ahha? Persze. Baromság. Izé... valószínűtlen.
"És már megint a Trianon utáni évektől kezded a magyar időszámítást pedig kb akkor lett vége."
Kérsz egy zsepit? A defetizmus valószínűleg nem tesz jót neked.
"Ezt ha utánanézel, nem igazán a magyar nép hozta össze hanem inkább megint közösen kihasználták, az orosz és a nyugat együtt.."
Erre nem kellene válaszolnom... mekkora zöldség.
Kérlek írd meg, a Nagyoroszok miért akartak volna egy lázadást az egyik gyarmatukon!
"
Megint ott a "Ha", a nagy HA..
Bukott ulti partik.. magyarázkodásainál kedvenc "kontra" mondás a "HA" ra"
Erre már válaszoltam.