Ennyi marhaságot is régen olvastam.. Az F-35 Wunderwaffe.. Jelenleg igen.. A Leo2-t katonai szakértők, és nem posztírok leírása alapján, a törökök domtetőn álló tüztámogató módban használták, eredeti gyenge oldalpáncélzattal. Azok a hk-t, mint a mieink is ami van most csak frontálisan rendelkeznek megfelelő páncélzattal. A hk. már nem a harcmező királya, ezt aki a mostani háború bizonyítja. A doktrína befolyásolja a bevetésükat. A hidegháborús tankok, de egyébként a mostani MBT-k is, ha nincs támogató tüzérség, rakéatüzérségi akció közben, légi támogatással, és sok-sok gyalogsággal, akkor gyorsan mozgó koporsó.. Ez csak a rövid hozzászólásom.
sokadszorra beleokoskodsz az értelmező olvasás helyett ..
segítek akkor .. felteszem neked külön az kérdéseket,mert látom nehézséget okoz az írott tartalom feldolgozása,hátha így könnyebben boldogulsz
az F-35 mikor és ki ellen bizonyított,ami egy orosz szintű légierő/légvédelem lett volna ?
tehát wunderwaffen ? nem ..
ezt a gyakorlatban bemutatta valahol ? nem, mutatta be SOHA !!
szóval ez van,ha tetszik neked, ha nem tetszik de ezek a tények.
Ellenben ha annyira "vágod" a szakmát biztosan be tudod ennek bizonyítani az ellenkezőjét,miszerint az F-35-ös bizonyítottan remekelt légi harcban,vagy bármi egyébben. (nem, még az izraeli darabok sem.. szóval a nullához konvergál a hatásfoka,mivel azokat a harci bevetéseket amit eddig végeztek velük,simán megoldották volna a régebbi F-16-osokkal is)
de várom a cáfolatodat kleine Richthofen az F-35-tel kapcsolatban,mikor,hol,és ki ellen bizonyított ami orosz szintű légierő/légvédelem lett volna ?
A kurdok kiszoptatták a török LEO-kat ?
ki .. ezen nem is értem mit rugózol,de mint írtam biztos nem megy az értő olvasás,hiszen pont erről "beszéltem",hogy egy túlhypeolt szardarab az is,ami élesben le is szerepelt,itt meg olyan szánalmas a magyarázkodás,hogy "a törökök domtetőn álló tüztámogató módban használták, eredeti gyenge oldalpáncélzattal"
kiszopatták őket ?
ki .. akkor ?
kit érdekel mit magyaráznak bele ?
gyenge oldalpáncélzat ?? kérem, nem kell szar tankot csinálni !!
ennyi erővel a csodálatos Armata platform is vagy a Szu-57-is világverő kategória .. igaz eddig nem bizonyította,de biztosan az mert azt állítják róla páran ..
szóval nem is annyira marhaság ha tudsz a sorok között olvasni ,de sajnos nem tudsz