Sergey Baklykov nagy arc, imádom a stream-jeit.Csapjátok fel a Baklykov. Live -ot vagy a Real Russiat a youtubeon Meszike! Semmi se változott. Sőt, szemét továbbra sincs az utcán.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sergey Baklykov nagy arc, imádom a stream-jeit.Csapjátok fel a Baklykov. Live -ot vagy a Real Russiat a youtubeon Meszike! Semmi se változott. Sőt, szemét továbbra sincs az utcán.
Ha emlékeim nem csalnak, az antimon triszulfid iniciáló robb. anyagokban és pirotechnikai anyagokban használatos , ezen felül maga az antimon az ólom egyik ötvözőanyaga.Azt hiszem robbanoszerek. Nem tudom pontosan hogy van, reg olvastam rola.
Tornado ukran alakulat a kiengedett bortontoltelekekbol all. Hal Isten fogynak.
![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
Megsemmisített szabotőr a "Tornado" nacionalista formációból Potemkino falu közelében, Krivoy Rog irányában.t.me
Ezért is gondolom azt, hogy Putyinéknak minél előbb kb teljes ukrajnát el kéne foglalni, vagy nemtudom, mert jelenleg az idő nem Putyinéknak dolgozik. Előbb-utóbb valaki (Oroszo. vagy a nyugat) le fog gyengülni. Azért abban sem vagyok biztos, hogy pl Kína hagyná legyengülni úhymond az oroszokat, mert tudják jól, higy előbb-utóbb ők következnek majd.![]()
Zelenszkij: Ukrajna védelme havi 5 milliárd dollárba kerül
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index szerdai hírösszefoglalójaindex.hu
Érdekes módon egy igaz mondat is elhagyta a koxos állat szájat. Itt bizony nem Ukrajnáról van szó:
Én azt találtam róla, hogy robbanószert lehet csinálni az antimon trikloridból, de amúgy ez egy érdekes fémásvány, aminek bizonyos formái fémek ötvözeteként is használhatóak. Ezért töltény is készülhet belőle, mert az ólmot kifejezetten megerősíti, megkeményíti, de más fémeket is feljavít. "Ritka anyagok egyike, mely fémként olvadékból szilárdulva térfogatnövekedést produkál, ezért öntéskor teljesen hézagmentesen tölti ki az öntőformát."....Azt hiszem robbanoszerek. Nem tudom pontosan hogy van, reg olvastam rola.
Szánalmas.Miben nyilvánult meg az oroszokat ért NATO fenyegetés?
Tevedesben vagy, irom is miert! En magam teljesen jol erzem magam itt Ausztriaban. Nulla problema van, megy a Meki, az utcan jon a Nike, arat az Ikea… boldogsag van! Kikurt jo lesz majd telen begyujtani a Mekis zacskokkal meg szalvetakkal, aztan eloszor a Nike cipoket szorjuk a tuzre, hogy beinduljon vegul majd ratoljuk a szetszedett Ikea butorlapokat. Minden a legf*szabb, igy tovabb! Eljen az Unio, mindenkinek tuti jo!Meszike, tudsz valami konkrétabbat is, vagy csak a süketelés megy mint wilinek?Én folyamatosan kapcsolatban vagyok Moszkvában levő ismerősökkel, sem a munkahelyükön sem az élet egyéb területén nem nagyon érzik sem a háborút sem a szankciókat. Miben kellene észrevenniük? Hogy nincs mekikaja? Van helyette más. Hogy nincs Nike cucc? Leszarják. Mi nincs nekik, ami miatt fájnának a "szankciók"?
Itt az EU-ban viszont nincs gáz (leáll a BASF és vele együtt egy csomó beszállító) nincs olaj (az Észak-olasz iparvidék rogyadozik), nincs műtrágya (mi lesz az EU mezőgazdaságával?) stb... Az acéltermékek ára az egekben, nincs épületvas, alig lehet cementet rendelni...
Esetleg megírhatnád, hogy mitől fáj jobban az oroszoknak az Eu szankció, mint egy európainak...
De konkrétumokat please, mert wilsoni süketeléssel tele van a padlás...![]()
Gyors ütemű stratégiai visszavonulás kezdődött úgy néz ki. De semmiképp sem menekülés.
Olvastam róla,valami csecsen góré fiára,meg szintén egy pilótára.Azt a szoke azovos "doktornot" allitolag kicsereltek egy hete.
Furcsallom ezt mert nem propagalja senki a fogolycseret.
Ez majd csak akkor derül ki, ha sikerül megállítani őket.Gyors ütemű stratégiai visszavonulás kezdődött úgy néz ki. De semmiképp sem menekülés.
Nekem továbbra sem tetszik az egész szerkezet lengedezése, ez hosszú távon nem vezet jóra. Persze értem hogy így helikopterrel szállítható súlyúvá tudták tenni, de továbbra is azt gondolom, hogy egy ilyen típusú konfliktusba felesleges és drága, mivel itt sima vontatottként használják, legtöbbször hagyományos gránátokkal.M777-es szépen letalpalva tüzel.
Meg fogják oldani, bármennyire is fáj ez neked. MINDENÜK IS VAN!Infláció, munkanélküliség, alkatrészhiány ami hosszú távon további inflációhoz és további munkahelyek megszűnéséhez vezet. Konkrétan a légi közlekedés fenntarthatatlan hosszú távon a szankciók miatt, de még a vasút üzemeltetésével is meg fog gyűlni a bajuk.
A SZU is összeomlott pedig nekik is meg volt mindenük papíron. Oroszországnak annyival jobb a mostani helyzete, hogy lehet még Kína csatlósa.
Szerk.: Jelenleg ugye rohadt magasan vannak az energiaárak, valószínűleg ezért is mert támadást indítani Putyin. Viszont ez nem lesz mindig így és el fog jönni még az idő amikor az oroszok hitelt akarnak majd felvenni, de ez nem lesz túl egyszerű, mivel technikai államcsődben vannak.
Ezeknek is ennyi eszük van, hogy nem kötik le a robbantóhálózatot... pedig elég lenne pár kábelt lekötni
Valami fura véletlen folytán mindig ezek a mérsékelten náczyfaszista alakulatok vannak a legjobban felszerelve hoholisztánban...
SZÁNALOM! Már ne is haragudj, de egy újságírónak nem prejudikálnia kellene. Egy újságírónak inkább a tényekkel kellene foglalkoznia és nem azzal, hogy melyik hülye mivel magyaráz egy olyan eseményt amiről fogalma sincs. Mert az egy dolog, hogy mit itt elaprítjuk egymást, de mindezt névvel cikkben lehozni...
Elég sértődékeny lehetsz.Szánalmas.
Ezzel kivívtad az ignorálásod.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..