Meszike91 egy hírhedt Ukrop bérkommtelő a Gyakori Kérdésekről, a realitásokat tökéletesen nélkülözve.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Épp most gyűjti őket össze Steiner az ellentámadáshoz. Nekem az a meglátásom, hogy kutyaszorítóban vannak az ukránok. Kénytelenek csapatokat küldeni a frontra mert különben összeomlanának, de így meg nem marad elég cucc hogy felépítsék az álomhadseregüket...És hol van most ez a fö erő? Alszanak? Csak mert vesztik folyamatosan a városokat a kisebb egységek. Meg maguk a kisebb egységek is egyre kisebbek, mert hullanak elég durván. (Ami szomorú, emberileg)
Ha figyeltél volna..., nagyon nem vagyok oroszfan. De a geopolitikai helyzetet látom!, veled ellentétben. Meg értem a Szűz szellemiségű oroszság és Kos szellemiségű papságuk mozgatórugóit. Amit te nem látsz, mert elvakít a saját narratívád! Drukkolsz, mintha ez egy meccs lenne...Ez is egy orosz fan féle nevetéseges indok. Ukrajna változó intenzitással, néha kissebbb szünetekkel de 20éve igyekeznek a NATOba. És mindig pofára estek Oo tiltakozása miatt. De uígy Finnek, Svédek se rohantak volna NATO tagok lenni hisz Helsinki. US csapatok se véletlenül nem települtek Oroszo határára hiába fizettek volna érte, könyörögtek érte éveket a lengyelek. És uígy nem indult volna be egy intenzív fegyverkezés az Orosz határ meg a NATO Europai oldalán.
Hát ennek lett Ukrajnával vége. Minden amit a Putyini Oo nem akart megvalósul.
Lehet. De lehet belölle elhúzodó partizánháborúsdi is. Kiderül. Ami fix azt ld feljebb.
ideiglenesen szerintem, mert nekikezdenek a kovetkezo zsak kialakitasanak. Az hogy zsak lesz a tuti, csak az a kerdes, hol.Hát ha ezeket a részeket leküzdik, akkor jelentősen rövidül a front hossza. Szóval az erők csoportosulása eleve nagyobb lesz egy adott területen.
Hmm vagyis jön a "Rugalmas elszakadás" (Lohol a hohol)Nem Mariupolra gondoltam. Az ukrán stratégia egy ideje már az hogy a végsőkig kitartanak, mert kell az idő a nyugati fegyverek megérkezéséig. E miatt kisebb egységek be lettek kerítve, de a fő erőkkel mindig ki tudtak vonulni.
Elképzelhető, hogy ennyinél megállnak, de szerintem délen el akarnak menni Transznyisztráig, akkor viszont a folyótól nyugatra a lehető legrövidebb határvonalra kell törekedniük, tehát Odessza mellé Kirovograd is kelleni fog. De ezt csak innen a fotelből mondom
Eleg csak a kepet megnezni. Nagyon messze vagyok a realitasoktol ha szerintem valahogy igy fog vegzodni? Vagyis hogy az oroszok elemennek a folyoig? 1 eves a video amugy.
Ne becsüld alá többek közt azEz a gyors elfoglalás azt jelenti, hogy az ukránok kifulladtak vagy azt, hogy elhúztak onnan, mert az eddigi taktika miszerint haggyák magukat bedarálni szar volt annak akit bedaráltak? Ha az első, akkor a továbbiakban az orosz sereg haladási sebessége a konvojok békeidőbeli sebességével fog megegyszeni, ha a második, akkor az ukránok taktikát váltottak és lehet ha új nyugati parancsnokok is jöttek az új fegyverekkel.
Telegramról, ha valakinek gondja lenne a reddittel:
Gondolom eltaláltak rajta valamit, ami kigyulladt ettől. Nem értek hozzá, mivel nem voltam katona, de gondolom a rádió zárlatot kaphat, vagy akár egy füstgránát is kigyulladhat gyanítom, vagy ilyesmi.Telegramról, ha valakinek gondja lenne a reddittel:
![]()
Mi történt a nyakonlőtt (?) katonát kihúzni próbálóval? Mi gyulladt ki rajta?
5 percnyi full nyomor a videó amúgy.
Ha az oroszok rendesen csinálnák a psyopot, ezt most elküldenék minden ukrán háztartásba. Volt még az a gránáthajigálós-lövészárkos, esetleg azzal együtt![]()
Belgorod tűz alatt, 6 robbanás(légvédelem is benne van)
Milyen taktikai haszna van vajon egy ilyen támadásnak…Belgorod tűz alatt, 6 robbanás(légvédelem is benne van)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..