Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miről beszél ez?! Szeverszk jól megerősített??? Szerintem se Szeverszket, se Bakhmutot nem érdemes tartani, mindkettő alacsonyan fekvő terület. Tőle nyugatra esetleg, ha tudnak mélységet adni a védelemnek és esetleg kéne valamilyen ellentevékenységet is kifejteni. Nem tudom hova dugták a nehéztechnikát az ukránok, de sűrgősen be kéne vetni, amíg az terepen az oroszok úgy-ahogy "hegymenetben" vannak.Mandiner
mandiner.hu
Ráadásul az ukránok "taktikai visszavonulást" hajtanak végre. Ezt a "szervezetten" visszavonuló állományt nem egyszerű megállítani, rendezni a sorokat, pozíciót felvenni. Egyet értek veled. Ezt nem Szeverszk Bakhmut vonalában kellene megtenni.Miről beszél ez?! Szeverszk jól megerősített??? Szerintem se Szeverszket, se Bakhmutot nem érdemes tartani, mindkettő alacsonyan fekvő terület. Tőle nyugatra esetleg, ha tudnak mélységet adni a védelemnek és esetleg kéne valamilyen ellentevékenységet is kifejteni. Nem tudom hova dugták a nehéztechnikát az ukránok, de sűrgősen be kéne vetni, amíg az terepen az oroszok úgy-ahogy "hegymenetben" vannak.
Bár az is igaz, hogy annyira beszűkült jelenleg ez a front, hogy sztem az összes ruszki drón fent van és még azt is tudják ki eszi kenyérrel a kását... név szerint.
A milíciák egy német PzH 2000 szuper-tarackot ütöttek ki egy német gránátvető segítségével
Sőt, amint ismertté vált, a tüzérségi tartót, amely percenként 12 nagy kaliberű lőszer indítására képes, a német Panzerfaust gránátvetőből találták el, amelyet korábban az ukrán fegyveres erők trófeaként zsákmányoltak
A német fegyverek mán egymást lövüldözik
Mandiner
mandiner.hu
Egy NATO csúcsról jött....Tamáskodtam kicsit a Főni pénteki nyilatkozatán, de lehet, hogy többet tudott, mint mi.
Eladták.Működésben a sufnituning
Csak tudnám mi lett azzal a sok mellénnyel akit nyugatról kaptak?