Mi nem normális? Az ukrán műveleti vezetés eddig is hagyott alakulatokat egy az egyben bedarálódni, feláldozhatóként. Másokat meg nem. Most, hogy ezt ha leírom felkavaró, hát sajnálom ez van."nem kívánatos vagy nem értékes ukránok" már meg ne haragudj, de ez igy nem normális. Más, lassan lasszóval kell fogni az embereket nekik, itt meg fü alatt felállított mindentlegyőző sereget vizionálnak egyesek, biztos valami alternatív valóságot néztek vagy én nemtudom.
Azt sem írtam ,hogy legyőznek a végén bárkit, de ha én nézek alternatív valóságot és annyira képben vagy, akkor kérdezném, a frankovszki reptér környéke üres?
Csak meg ne lepődjön, aki a nyugati területeken a krémet várja, de csak híg f.st talál.
Nézzük meg a mozgósítással kapcsolatos rendeleteket. Először a szankciók, ha valaki nem jelentkezik, aztán a rabok kiengedése a börtönökből, ha harcolnak, a további szankciók, a külföldre szököttek visszakövetelése az EU-tól, a kényszersorozások benzinkúton, strandon, éjszakai buliban, aztán a nők besorozása, aztán most leutóbb az országon belüli utazások korlátozása/tiltása. Ezek nekem azt mutatják, hogy az a bizonyos "krém" vagy nem létezik, vagy csak egy vékony cukormáz... Én azt gondolom, hogy a Dnyepertől nyugatra már nincs szinte semmi, csak a nagy várakozás Steiner páncélosaira...
"Híg fos", ahha, rettentő szakmai. 2014-ben az első dolguk volt a raboknak felajánlani a lehetőséget, pedig akkor nem volt emberhiány, ebből lett a Tornado és az Ajdar. A nők sorozására, EU-ból visszatoloncolásra stb. nagyon kíváncsi lennék, u.i. eléggé a "nem eszik azt ilyen forrón" kategória... Amúgy meg el kéne dönteni, hogy most akkor van-e elég fegyver a sorozáshoz, mert legutóbb azt írtátok az sincs.
A krém alatt értsük most azokat az elhivatott nackókat akik szerintetek már meghaltak egyszer kijevnél, ja mégsem nade majd mariupolnál az összes, ja ott is csak egy kis részük, na majd akkor be lesznek katlanozva, hát abból is elpárologtak... Itt is ezer bizonyítékot raktak be sokan, hogy a széljobbos alakulatok kapnak mindent, a maradék ZSU meg legatyásodva van kirakva a mezőre, de biztos hülyeséget beszélek és nincs két teljesen eltérően kezelt ukrán seregrész.
Tavasszal ugyanígy ki voltam röhögve amikor megmondtam, hogy az északi front orosz veszteségei tarthatatlanok, el voltam hordva minden ukrán álhírt benyelő amatőrnek... hiába írtam akkor is, hogy folyamatosan saját forrásokat próbálok kiépíteni és nem a kisujjamból szopom ki amit leírok.