Azért a bal heréd te sem mernéd arra rátenni, hogy nincs ott senki....
Én simán felteszem az övét
Az uragan vagy a szmercs mennyire pontos és mekkora a hatótávolsága? Mennyi lőszerrel rendelkeznek hozzá az oroszok?
Csak feltételezem hogy több lesz. A nyugati világ érdekelt abban hogy több legyen.
Ez a háború nem Szeverodonyeckben vagy Liszicsanszkban dőlt el és nem is Szlovjanszkban fog. Kijevben eldőlhetett volna, de az oroszok visszavonultak.
Az ukrán hadsereg még mindig egy reguláris hadsereg. Milyen fegyvernemek hiányoznak? Nyilván más helyzet, de a tálibok is győztek az akkor még szuperhatalom SZU felett és náluk tényleg hiányoztak komplett fegyvernemek.
Tényleg nem értek különösebben a hadászathoz, de az itteni "szakértők" se győztek meg a kgb propagandájának ismételgetésével. Egyelőre jobban teljesült az amit én mondtam laikusként. Nem lett bevéve se Kijev, se Harkiv, de Odessza. Pedig csorgatták a nyálukat az oroszbarát "szakértők" XD
Ennyit tudnak mozgósítani az oroszok. Az USÁ-hoz viszonyítani értelmetlen. Ott a teljesítmény számít és nem a hűség. Másrészt nekik a logisztikájuk és a gazdasági hátországuk is meg volt. Ez az oroszoknak egyszerűen nincs.
A villámháború bukásával kapcsolatban egyetértek.
Ennyi erővel az oroszok is belefáradhatnak. Az ukránokat a nacionalizmus hajtja, ami egy nagyon erős eszme. Nem véletlenül tudta átformálni Európa térképét. Ezzel szemben az oroszok mögött az imperializmust látom. Csak egy birodalmat kevésbé érez magának az átlag ember mint egy nemzetállamot.
A Szmercshez is van GPS irányítású rakéta, a régi típus ~120km az újabb változatok 200km hatótávval. Használták is már a hoholok ellen.
Feltételezed...
Ezzel csak az a baj hogy a leszállított hadianyagra nem engedélyezte a jenki a az IDDQD-t...
Lehet a végén mégis Kijevben dől el
Elnézést, de meg kell zavarjam a rózsaszín álmaidat, a Szovjetek győztek Afganisztánban, ráadásul a mudzsahedek és nem a tálibok ellen. (a tálibok nyertek, de a jenkik ellen)
Vszjo bugyet harasó, ne féltsd a medvét!
LOL
Béke csak akkor lehet ha az agresszor elrettentő vereséget szenved. Különben készülhetünk a háborúk korára.
Én is alig várom hogy a jenkibérencek elrettentő vereséget szenvedjenek!
(ps : a háborúk kora, a jenki háttérhatalom felemelkedésével kezdődött, te kis oktondi)
mandiner.hu
Erre azért nem vennék mérget hogy sikerül időben megtenni. ha igen lehet meg fogják kalibrálni
Öö a USA támadta meg Ukrajnát?
Ő akar területeket elvenni?
A mai Vinyica megye székhely központjába csapódó rakétát a oroszok indították?
Miért más a hibás?
Mitt tett európa a elmúlt 9 évben?
Tülekedtek a államok a orosz seggnyalásban.
Volt itt déli áramlat görög áramlat bulgár áramlat északi áramlat 1 2 gáz külön megállapodások stb.
Miközben szavakban támogatták Ukrajnát.
Mennyi ht eszközt kapott Ukrajna ha most adnak a norvégok 40 éves m-109a3-akat...
Ezeket nem lehetett volna 5 éve?
A USA jelezte 15 éven át hogy moszkva a földgáz szállításokat fegyverként fogja használni.
Ezt látták l-ben és Washingtonban.
Moszkvában meg csak néztek hogy egymás sarkát letaposva jönnek a politikusok Budapestről, Berlinből, Bratislavából, Rómából a olcsó orosz földgázért.
Mikor e államok kitettsége nagy lett akkor meg a orosz lépett.
Ennyike.
Washingtonból előre szóltak!
Moszkvához és Washingtonhoz képest a európai politikusok /magyarokat is beleértve/ meg átélhető lesz a jelenlegi lakosoknak hogy milyen képességekkel is rendelkeznek és hová is viszik milyen tapasztalatok felé a társadalmaikat.
Igen, bizony a jenkik puccsolták meg a hoholokat Mester! (ráadásul kétszer is)
Európa az elmúlt éveket azzal töltötte, hogy félrenézett miközben a hohol kolhozparasztok szorgalmasan lőtték a donbaszi civil lakosságot. Ugyanígy félrenézett amikor Oroszország 100+++ ENSZ beadványban kérte a minszki megállapodás betartatását.
Mégis mi a véres ló..aszra kellene Európának támogatnia egy velejéig korrupt, nácikat kitartó, azokat felhasználó, a saját lakosságát is terrorizáló rezsimet??? Miért kell most a mi adónkból benneteket szponzorálni, miközben épp miattatok drágul az élet?
A jenkik manipulálják ezt a játszóteret és nem az oroszok. Tán nem kellett volna nudelmann nénire hallgatva petárdákat dobálnotok a Medve barlangjába és akkor nem vérben forgó szemekkel rontott volna elő kedves Mester
Olyan ostoba kolhozmuzsikok vagytok, hogy még mindig nem esett le, hogy a ti véreteken át akarják Oroszország javait megszerezni. És megsúgok valamit : ha sikerül, ha nem NEKTEK RESZELTEK!
És még mindig nagy szüksége lenne arra a protokolldroidra Mester! Hiába próbál magyarul írni, sajnos sokszor érthetetlenek a mondatai. Persze értem én hogy a párologtatók bináris nyelve nagyon nem hasonlít az emberekére, de azért nahh...