"korábban Xpert néven írtam"
OK MENT IS IGNORE !!!
OK MENT IS IGNORE !!!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Állítólag már szállítás alatt vannak.Észak-Macedónia is átadná T-72-eseit az ukránoknak modern harckocsikért cserébe. 31 T-72A harckocsijuk van.
North Macedonia donates its T-72A main battle tanks to Ukraine in exchange for Western tanks | Defense News July 2022 Global Security army industry | Defense Security global news industry army year 2022 | Archive News year
Ministry of Defense of North Macedonia confirms the donation of its T-72A Main Battle Tanks to Ukrainewww.armyrecognition.com
Nem vagyok senki pártján! De a fal az gondolom vasbetonból van, mivel ez egy börtön. A tető meg hullámlemezből, ahogy láttam.Tehát ha egy ilyen helység belsejében történik egy robbanás, akkor a hullámlemez kifele elszáll, mintha elfújnák. Mintha egy napalmmal töltött rakéta csapódott volna be! Jó lenne látni egy drónfelvételt is, az épület tetejéről, és a szétszóródott törmelékről.És szerinted nem hiányzik egy jó része? Nem csak az az 1 kép készült ám.
Multkor már bemagyarázták a hohol pártiak, amikor állítólag a bevásátlóközpontot lőtték az oroszok (pedig nem), hogy minnél könnyebb a szerkezet, annál jobban bírja az ilyen típusú ütéseket, mert "laza".
Ne mondjatok már ellent magatoknak folyamatosan..
(És ezt most nem neked mondom, hanem általánosságban)
Gyanítottam én is, hogy diverzánsakcióról lehet szó, de akkor meg az elhárítás aludt el. Mindegy is, a jövőben jobban kell figyelni, illetve megakadályozni hasonló esetek előfordulását.Mostanra kiderült, hogy nem kívülről indították a drónt, hanem belülről,tehát Szevesztopol város területéről. Nagy erőkkel keresik a tetteseket.
Még a drón típusa sem ismert, de ilyen károkat okozott miután becsapódott az udvarba:
az nagyjából nyilvánvaló volt, hogy "belső" munka. egyszerűbb néhány eszközt becsempészni, mint odáig elreptetni. persze ez nem túl jó pont oroszoknak, mutatja mire lehet még készülni.Mostanra kiderült, hogy nem kívülről indították a drónt, hanem belülről,tehát Szevesztopol város területéről. Nagy erőkkel keresik a tetteseket.
Még a drón típusa sem ismert, de ilyen károkat okozott miután becsapódott az udvarba:
A huculok legujabb aljassága a PFM-1 akna ( szirom). Afganisztánban használták előszeretettel, súlyos sérülés okozására van kitalálva.
Különösen vonzó a gyrekek számára, mert olyan mint egy játék. Egy Uragan rakéta akár 300 darabot is szétszórhat. A két nyomorultnak nagy szerencséje volt hogy nem robbant fel. Biztos vitték haza az unokának.
VK | VK
vk.com
Nem szoktál vissza olvasni ? Mire kitetted már ki is tárgyaltuk !SÜRGŐS: Szevasztopolból dróntámadást hajtottak végre a Fekete-tengeri Flotta főhadiszállása ellen
A Fekete-tengeri Flotta főhadiszállása elleni UAV-támadást Szevasztopolból hajtották végre – mondta Olga Kovitidi krími szenátor.
Elmondása szerint keresik az elkövetőket, folynak az operatív-kutatási munkálatok.
Amint arról a Russzkaja Veszna beszámolt , július 31-én hajnali hat körül egy házi készítésű pilóta nélküli légijármű kis teljesítményű robbanószerkezetet dobott az Orosz Föderáció Fekete-tengeri Flotta főhadiszállásának területére.
Hatan megsérültek, mindannyian üvegszilánk miatt sérültek meg. Szevasztopol kormányzója, Mihail Razvozsaev szerint a sebesültek közül ketten közepesen súlyos állapotban vannak, a többiek könnyebben megsérültek.
Источник: https://rusvesna.su/news/1659258793
Hoholok ! Szerintem telefonról írt és az kijavította !
Nem biztos, hogy ez a helyzet, csak lehet, hogy rövidre akarják zárni, és kellett egy indok, amit beválthatnak amint kijöttek az erődrendszerekből.Szerintem nem volt értelmetlen. Ismét bebizonyították, hogy lyukas az orosz légvédelem, ráadásul egy eléggé értékes célpont körül.
En csak azt nem ertem, hogy elenski miert sirta tele a mediat azzal, hogy milyen fos a PHZ... Igazan barati gesztus volt a nemetek fele, latszik az ukran gondolkodas, hogy ok a kivalasztott nep, nekik minden is jar. Sot megkoszonni sem kell, amit ingyen kapnak, inkabb jol leszolni az ingyen technikat.Gondolkodj már egy kicsit az ukrik több mint 1 hónapja használják a PZH2000- t és napi 100 lőszernél jóval többet lőnek velük, karbantartás nélkül, csakhogy képbe legyél egy PZH2000 lövegcsövének teljes élettartama maximális töltettel 2500 lövés, nem nehéz kiszámolni, hogy az ukrik már jóval túl haladták ezt az értéket , és ugyanez igaz a töltő szerkezetre is amellyel a mostani hírek szerint a probléma adódott, de a jó hír az, hogy a németek már orvosolták a problémát.
És az orosz tüzérségi eszközök, sem bírnak ennél többet...
Van műholdas felvétel, beraktam pár poszttal korábban.Nem vagyok senki pártján! De a fal az gondolom vasbetonból van, mivel ez egy börtön. A tető meg hullámlemezből, ahogy láttam.Tehát ha egy ilyen helység belsejében történik egy robbanás, akkor a hullámlemez kifele elszáll, mintha elfújnák. Mintha egy napalmmal töltött rakéta csapódott volna be! Jó lenne látni egy drónfelvételt is, az épület tetejéről, és a szétszóródott törmelékről.
Na annyi van, hogy alaposabban meg kellene nézni a kalapot, mert bár hasonló, de csak felületes szemlélőnek. Ez kezd nagyon átlátszóvá válni. A Z jelzés villanásnyira látszik, a kalap és a sportcipő hú, de jellegzetes! Ennyire senki nem hülye... Egyszerű provokáció, egyszerűbb lett volna ha Putyin maszkját húzzák az emberrel az ukránok.Dobozvágó szikével kasztrálták az orgok az ukrán hadifoglyot, a Bellingcat oknyomozó újságírói azonosították a tettest:
https://www.dailymail.co.uk/news/ar...ating-prisoner-Ukraine-vows-hunt-killers.html
https://www.news.de/politik/8564083...-der-sssr-einheit-bekannt-fuer-brutalitaet/1/