Nyilván nem. De ez egy akkora kövület, hogy 2000ben is csak kikerekedett szemekkel néznék és ötlete sem lenne senkinek, hogy piacon hol lehet ilyen régi szarokat beszerezni.
Elég ránézni a pcbre, ehhez képest még a kleopátra videoton rádio is hi-tech.
Szóval úgy gondolom, hogy ezek a seekerek csak úgy kerülhettek be 2010es gyártásba, hogy a bae/mbda kész terméket rendelt a marconi electronictól (utánaneztem, hogy ők az elektronika beszállítói) és gondolom volt nekik 1980ból benragadt seekereik, amik tudták az elvárt specifikációt.
De abban száz százalékra biztos lehetsz, hogy ha hi-tech nem is kell... de ilyet akarva senki sem csinált már. Max 1990ben hobbisták. Úgy süt az egészről.
Azért írtam, hogy nem tudom elképzelni, hogy ez egy 2010es rakéta bele legyen... ezért is döbbenet.
Alkatrész utánpótlás (az amphenol csatik és passzív alkatrészek kivételével) max csak a nyugdíjba ment emberek tudják hol lehet a raktár mélyén egy raklapon.
Egy két évtizede meg multilayer pcbn dokgoznak, szinte kizárólag smd alkatrészekből.
Szóval na.. ezért a döbbenet.messze nem hi techet vártam.. ha azt mondták volna, hogy ez az 1972es sokol 403 digitalis változata, túlzással... de elhiszem