Akkor csak csendben jegyzem meg, hogy az ukrajnai események ellenére lesz hadgyakorlat is, ezekszerint van elegendő erőforrás ha még erre is jut, a Szíriában küldött egységeket már nem is említem...
Brit tudósoknak biztosan fejtörést fog okozni, hogy akkor most ez mi is...
Nézd a hadgyakorlatra szükség van a Szíriába lévő haderő utánpótlásara is, de ,hogy a Tankbiatlon megrendezése javít pl a harcoló katonák morálján abban nem vagyok biztos, és hogy átlag Szása a messzi Nyizsnij Novgorodban nem kapja fel a fejét arra a hírre, hogy idén nem rendezik meg a Tankbiatlont abban is biztos vagyok...
Más
Egy kis Sztrelkov....
augusztus 24., 13:43
Ezt kérésre teszem közzé, mivel bátran hiszem, hogy minden leírt szó igaz. Védelmi minisztériumunk idiotizmusa és kreténsége minden résből előbújik. Annak ellenére, hogy a háború már fél éve tart, és ideje lenne levonni belőle a tanulságokat, a háború csak erősödik.
Az eredeti helyesírása helyes, a hozzászólásokat letiltottam.
"Üdvözlöm Igor Ivanovics! Arra kérem, hogy tegyen közzé egy anyagot a következő jelleggel. Vagy a saját nevemben, vagy névtelenül.
Orvosként dolgozom. Kaptam egy telefonhívást, és megkértek, hogy menjek be a sorozási irodába. Eljöttem, és nem bánnám, ha részt vehetnék az USO-ban, és a szakmámban segíthetném a katonáinkat, ahogyan sok kollégám is. A következő beszélgetés azonban a sorozási irodában zajlott.
"Igen, az orvosokra nagy szükség van, de neked nem volt katonai osztályod (igen, sok középiskolában már megszüntették, ezért a rangod nálam "közönséges"), és "egyedülálló", hogy legfeljebb a nővér vagy a mentőorvos kísérőjének pozícióját tudjuk neked felajánlani.
A jövőben pedig a védelmi miniszter utasítására tiszti beosztásba helyezik át. De előbb 3 évre szóló szerződést kell aláírnia.
Т. Tehát kiderült, hogy az ezredfőnökök a katonai akadémia tegnapi, diploma és szakirányú végzettség nélküli végzősei. És azokat az embereket, akik 5-10 éve vagy annál többet dolgoznak, arra kérik, hogy sikálják a padlót? Embereket, akiknek 10 évükbe telik, hogy képezzék magukat? És ezek a tegnapi gyakornokok a legjobb esetben is operálni fognak, hogy megpróbálják megmenteni a katonákat (remélhetőleg tapasztaltabb mentorok irányítása alatt), miközben a magasabb szintű aneszteziológiai és sebészeti diplomával rendelkező embereknek és a személyzeti részlegük padló mosást kínál.....?
Őszintén szólva szégyen, hogy a védelmi minisztérium először elvette tőlük a katonai részlegeket, majd felajánlotta nekik, hogy kórházi ápolók vagy ápolók legyenek ... Bármelyik sorkatona lehet kórházi ápoló, de nem minden sebész tudja elállítani a belső vérzést, vagy amputálni, vagy légcsőmetszést végezni..." Nem lehet mindenki sebész, aki 8 évig tanult.
augusztus 24., 13:48
HIRTELEN MOST ÉRTÉKEL?
Shoigu tudatos döntésnek nevezte az offenzíva lassítását
! Nem, tényleg! És hogyan ne higgyünk? - Elvégre az RF fegyveres erők márciusi Kijevből, Csernigovból és Szumiból történő általános visszavonulásához képest az "offenzíva lelassítása" puszta apróság. Elvégre ez a visszavonulás a "deeszkaláció" részeként történt, és ismét a polgári lakosság életének megmentése érdekében... Igaz, a partnerek nem értékelték... De hirtelen most már fogják értékelni és abbahagyják a Krím, a Belgorod régió, a Brjanszki régió és a ZNPP ágyúzását, valamint tartózkodnak a további támadásoktól?