Ott sincsenek mint az USAF 91ben. Bő 30év... nemhogy 2003 Irak szinten ami pont azért ment többek között úgy ahogy mert jdam.
Az F-111-es Aardvark és a Szu-24-es Fencer az egyenrangú.
A Szu-22-eseket, a Szu-25-ösöket, és a MiG-27-eseket is ellátták ezzel.
Az F-15-ös Eagle, és a Szu-27-es Flanker mindketten MRCA gépekként jöttek ki.
A Szu-34-es Fencer is időközben kijött, és kipróbálták.
Szerintem teljesen mindegy, hogy a Perm / Tonopah környéki lőtérre kivágott roncsautókat / harckocsikat bombáznak, vagy valóságos ellenséges dzsihádikat Szíria / Irak felett.
Az Orosz ALCM-ek a következők:
- H-59-es Ovod: bombázók és vadászrepülők hordozzák, mint az öregedő Szu-24-esek és a modern Szu-30 / 34-esek, 200 km-es hatótávval bír. 1980 óta gyártják és fejlesztik. Ismeretlen darabszámú.
- H-15-ös / AS-16 Kickback: az AGM-69 SRAM megfelelője, 300 km-es hatótávval bír, kivonták. 2,000 db-ot gyártottak belőle
- H-55-ös / AS-15 Kent: Az AGM-86 ALCM megfelelője. 2,500 km-es hatótávú, a Tu-95-ös Bear-ek, a Tu-22M Backfire-ek, és a Tu-160-as Blackjack-ek hordozzák. Szárazföldi telepítésűként is alkalmazható, 2,000 darabot gyártottak belőle 1981 óta.
- Kalibr: 600 - 2,500 km között változik a hatótávja, a Tomahawk megfelelője, és szeretnék a 4,000 km-es hatótávot is elérni. 1994-es. Ismeretlen darabszámú
Arra meg had ne írjak semmit, hogy az Oroszok nem készültek háborúra. Mire készültek? Értem én megeszed az Orosz prt de ami feb 24óta van az háború.
Én az Orosz propaganda oldalakat ugyanolyan butának, primitívnek tekintem, mint az Ukránokét vagy a Nyugatiakét, teljesen semlegesen, objektíven, a hadmozdulatok alapján állítottam fel a teóriámat.
Az Orosz propaganda oldalak egymásnak ellentmondanak, sokféle magyarázatot bedobtak, de az elrontott villámháborút abszolút nem. Olyanokkal takaróznak, hogy elterelő hadművelet / stratégiailag nem fontos / felesleges technika selejtezése zajlik / és még bugyutábbak. De az alaposan elhibázott villámháború, alternatívák nélkül, sajnos maga a valóság. Szerinted a Kijev elleni offenzívával, 3 irányból, mi volt a céljuk ?
És amint láthatod, én is hülyeségnek találom a komplett hadvezetésüket, és Putyót és rendszerét dilettáns oligarchamaffiának minősítem, nyíltan, vállaltan. És többször is háborogtam, hogy mit kéne máshogy csinálni, de sajnos csak kívülállókként, névtelen magyarországi fórumosokként szidhatjuk őket, többet nem tudunk tenni.
Mi az, hogy nincs Bterv arra ha nem sikerülne a puccs? Ennyire hülye amatőr a hadvezetés és Putyin? Látva az elmúlt hetet igen.
Nem csak az elmúlt hetet, hanem az egész háborúban Február 24 óta orbitális baklövéseket követnek el. És régebben írtam is magyarázatot, hogy törvénytelen úton, alvilági figuraként került hatalomba Putyin, vakhűségű lakályokra, és rosszindulatú képmutatókra, és végeredményben dilettánsokra építi a rendszerét.
Az amatőrséget nem csak a Légierőnél hozták, hanem amit harckocsizás alatt is leműveltek, minimum 2006 óta, szégyenletes.