T
Törölt tag
Guest
Valóban más életminőséget jelent. Nézd meg Mo-otA vidéki részek szarrá vannak szegényedve. Borsod, Tolna, Somogy, Baranya...stb a nem nagyvárosban élők nagy része mélyszegény. És nekem ne dumáljon senki hogy nem mert itt élek. Tényleg húúú de jó az EU
40%-a az országnak létminimum alatt él mélyszegénységben. Persze nem Németországban, vagy más nyugati országban, de szerintem még az átkosban is jobban, és létbiztonságban éltünk. És ez a háború előtt is így volt, nem a ruszkik a hibásak... ebben is. itt maximum Azariah lehet a hibás!----Ja ő se
Könnyen pofázik valaki az EU nyújtotta előnyökről, ha nem azon gondolkozik mint az ország nagy része, hogy miből vegyen kenyeret a gyerekének! És nem kell a duma! Ezt megcáfolni nem lehet, ezek tények. Aki meg azt mondja hazudok,köpjön nyugodtan fel és álljon alá....
Te a saját magad által felköpött kula alá áltál. Ez a 40% konkrétan kamu.
"Fülöp Attila egy helyi nevelőszülőnél tett családlátogatás alkalmával elmondta: míg 2010-ben, a második Orbán-kormány hivatalba lépésekor az Európai Unió statisztikai hivatalának adatsorai szerint a mélyszegénységben élők aránya 23,4 százalék, azaz az egyik legrosszabb volt az unióban, addig ez az adat mára 8,7 százalékra csökkent, amivel az első tízbe került az ország."

Eurostat: csökkent a mélyszegénységben élÅk száma Magyarországon
A legrosszabbak közül tÃz év alatt az elsÅ tÃzbe került az ország - hÃvta fel a figyelmet az EMMI államtitkára, Fülöp Attila.

Én úgy látom, h akinek a képessége és akarata megvan, az nagy valószínűséggel tud boldogulni itthon. Sajnos van egy réteg akin viszont nem igazán lehet segíteni. Szétfolyik a keze közül a pénz, akaratgyenge vagy egyszerűen alkalmatlan mindenre.

Azért az szép h a nagy magyar kudarcos posztodat a legnagyobb Fideszhívő is lájkolta.