A Telex is és én is a Bloomberg adatait/cikkeit idéztem. (Erre aztán később rájössz és a farkadba harapsz amikor megjegyzed, lejjebb...)
Itt harapsz a farkadba.
A bloomberg "újabb" cikkje régebbi adatokat használ, mint a saját cikkje augusztusban. Hirtelen az elolvadó összeg már nem 167 milliárd-ról hanem csak 137 milliárd-ról indul. upssz.
A Te linked cikk:
The surplus fell to 137 billion rubles ($2.3 billion) in the first eight months of the year,
Az én linkem:
"The surplus in the current account, the broadest measure of trade and investment flows, widened to almost $167 billion in January-July."
Augusztus már nem fért bele, meg a helyes összeg sem
Értem én kiadták az ukászt a Bloombergnek, hogy valahogy negatívat kellene írni Oo-ról. (Nem sikerült, a Bloomberg hitelességét veszítené, ezért a cikk főcíme negatív, a tartalma korántsem. Azért az adatokat szívük szerint kozmetikázzák.
De ezen nem szabad fennakadni, sokkal inkább, hogy a Telex elsiklott ugyanezen cikken belül:
"Ha a hiány a jelenlegi ütemben folytatódik, Oroszország egész éves hiánya a GDP kevesebb mint 3%-a lesz, ami Szaúd-Arábiát leszámítva a legszűkebb a G-20-ak között."
Ezt se én mondtam! Hanem a Bloomberg aki lássuk be nem szeret jó híreket közölni, a csúnya Oroszországról.
Persze. Tehát hazaárulást követnek el, mert csökkenő szállítások vannak 9-szeres áron , az amúgy minden évben hasonlóan alakuló adatok szerint, erre az időszakra? (mennyiségi adatok évszakoknak megfelelően)
Ellentétben a Telex hazug állításával szemben, a 2021-es mennyiség 124%-át már leszállította idén az orosz. Akkor mi csökkent?
És még hol van az év vége, 2023 eleje, amikor az NS2-ön megindul az orosz fing Európa felé?
Jelenleg még mindig szállít, a meglévő kapacitásának 48%-án.
A telex keveri az EU-t Európával, és rohadtul nem is érdekli, hogy Ázsia felé az exportok 60%-al nőttek.
Ezt mivel tudod alátámasztani, hogy se olcsóbban se megfelelő áron, nem vesz át Európa több gázt? Ha jól tudom, most is nyomják ezerrel. Nem csak az NS1 van. Egyébként, majd az NS2 megnyitásakor jól esne, ha legalább annyit írnál: bocsi tévedtem.