Tippre csatlakoznak az elfoglalt területek, (részleges) mozgósítás. Átminősítés terror ellenes műveletre.PUTYIN 7-KOR BESZÉDET FOG MONDANI!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tippre csatlakoznak az elfoglalt területek, (részleges) mozgósítás. Átminősítés terror ellenes műveletre.PUTYIN 7-KOR BESZÉDET FOG MONDANI!
Szerintem az egész népszavazás az orosz lakosság mobilizálásáról szól. Arról hogy az oroszok is azt érezzék hogy a saját hazájukat védik, ezért Oroszországhoz csatolják a csak részben megszállt megyéket is.Gondolom, azért is a gyorsaság, hogy ne tudjanak előkészülni az ukrán erők a népszavazás támadására. De lehet, hogy tévedek. Nem tudom a technikai részleteket, milyen mértékben fognak interneten szavazni. Az élőben történő szavazás veszélyes lehet. Szerintem erre már készültek, meg kell alakítani a szavazást lebonyolító bizottságokat, kiértesíteni a lakosságot, stb. Máshogy nem tudom elképzelni a szavazás lebonyolíthatóságát, csak úgy, hogy minden elő van készítve. És a háttérben minden egyeztetve Oroszországgal.
Amennyiben az OF födárició részévé válnak, új szintet lép a háború. Az a félelmem, hogy a 3. világháború előszobájában vagyunk. Na ebből igyekezzünk kimaradni. Van egy ötletem, új Osztrák-Magyar Monarchia, és akkor semleges státuszt nyerhetünk.
Rossz előjelek vannak. Még a természet is baljóslatú eseményt produkál, az előbb olyan sűrű jégeső esett, csak néztem. Ősszel én nem emlékszem jégesőre, de lehet, hogy lyukas a memóriám.
Egy Abramsról se robbant le a torony.Üzemanyag van
Ne haragudj, ez a válasz méltatlan hozzád. Tudsz ennél jobbat is...Tessék menni Putyinhoz panaszkodni miatta! Állítólag a háború terv szerint halad, így joggal gondolhatjuk, hogy ez is a terv része. Ha meg nem, akkor az oroszoknak van alkalmatlan vezérük és hadseregük, mert hogy az ukránok nácik azt eddigi is tudtuk. Mit gondoltak mi lesz, ha veszítenek! Bár mondjuk a palotáikban és jachtjaikon a szilovnyikokat ez nem igazán érdekli...
És mit oszt szoroz,hogy lerobban vagy sem?Egy Abramsról se robbant le a torony.
Szerintem itt majd angolul fogják adni:Putyót hol lehet élőben nézni!?
Tényleg ez történt.Indexes tudósok (bicska és zseb ....):
"A probléma egyik meg nem nevezett oka Elon Musk űrcégének műholdas internetszolgáltatása, a Starlink. Ukrajna az orosz invázió első hónapjaiban több mint tízezer parabolaantennát kapott a megsemmisült távközlési infrastruktúra pótlására. Ez természetesen kiváltotta Oroszország haragját, főleg azután, hogy akciójuk hadvezetési, hírszerzési, haditechnikai és logisztikai kudarcok sorozatává alakult."
Sehol. Az RT sem adja.Putyót hol lehet élőben nézni!?
Sziasztok, rég jártam erre. Van egy ilyen link, nem tudom jó lesz-e:Sehol. Az RT sem adja.
Akkor az orosz hátország, pl. Moszkva, Pétervár is.Ezt speciel már hónapok óta szajkóztam... Ami adatátvitelt biztosít a hohol rezsim bérenceinek, az mint a harcok aktív résztvevője teljesen legitim célpont.
Nem vagyok szakember, de nehezen elképzelhető, hogy ezek a rozsdás csövek az erőmü hűtését szolgálják.Az ukrán fegyveres erők ágyúzása után megsérültek a Zaporozsei Atomerőmü hűtőrendszerének csövei, folyik belőlük a víz. Beszámoltak az étkezőben történt találatokról is, ahol a lövöldözés megkezdésekor az állomás dolgozói tartózkodtak. Az előzetes adatok szerint nincs áldozat.
Egy kilót se ! Meszike ,és társaik érezzék majd meg a bőrükön a hiányát.Úgy néz ki mégis kell az Orosz szén. xDD
Intel Slava Z
⚡The European Commission is considering the possibility of allowing the transportation of Russian coal in order to ensure energy security in the world, Bloomberg reported, citing sources.t.me