Tippre csatlakoznak az elfoglalt területek, (részleges) mozgósítás. Átminősítés terror ellenes műveletre.PUTYIN 7-KOR BESZÉDET FOG MONDANI!![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tippre csatlakoznak az elfoglalt területek, (részleges) mozgósítás. Átminősítés terror ellenes műveletre.PUTYIN 7-KOR BESZÉDET FOG MONDANI!![]()
Szerintem az egész népszavazás az orosz lakosság mobilizálásáról szól. Arról hogy az oroszok is azt érezzék hogy a saját hazájukat védik, ezért Oroszországhoz csatolják a csak részben megszállt megyéket is.Gondolom, azért is a gyorsaság, hogy ne tudjanak előkészülni az ukrán erők a népszavazás támadására. De lehet, hogy tévedek. Nem tudom a technikai részleteket, milyen mértékben fognak interneten szavazni. Az élőben történő szavazás veszélyes lehet. Szerintem erre már készültek, meg kell alakítani a szavazást lebonyolító bizottságokat, kiértesíteni a lakosságot, stb. Máshogy nem tudom elképzelni a szavazás lebonyolíthatóságát, csak úgy, hogy minden elő van készítve. És a háttérben minden egyeztetve Oroszországgal.
Amennyiben az OF födárició részévé válnak, új szintet lép a háború. Az a félelmem, hogy a 3. világháború előszobájában vagyunk. Na ebből igyekezzünk kimaradni. Van egy ötletem, új Osztrák-Magyar Monarchia, és akkor semleges státuszt nyerhetünk.
Rossz előjelek vannak. Még a természet is baljóslatú eseményt produkál, az előbb olyan sűrű jégeső esett, csak néztem. Ősszel én nem emlékszem jégesőre, de lehet, hogy lyukas a memóriám.
Egy Abramsról se robbant le a torony.Üzemanyag van
Ne haragudj, ez a válasz méltatlan hozzád. Tudsz ennél jobbat is...Tessék menni Putyinhoz panaszkodni miatta! Állítólag a háború terv szerint halad, így joggal gondolhatjuk, hogy ez is a terv része. Ha meg nem, akkor az oroszoknak van alkalmatlan vezérük és hadseregük, mert hogy az ukránok nácik azt eddigi is tudtuk. Mit gondoltak mi lesz, ha veszítenek! Bár mondjuk a palotáikban és jachtjaikon a szilovnyikokat ez nem igazán érdekli...
És mit oszt szoroz,hogy lerobban vagy sem?Egy Abramsról se robbant le a torony.
Szerintem itt majd angolul fogják adni:Putyót hol lehet élőben nézni!?
Tényleg ez történt.Indexes tudósok (bicska és zseb ....):
"A probléma egyik meg nem nevezett oka Elon Musk űrcégének műholdas internetszolgáltatása, a Starlink. Ukrajna az orosz invázió első hónapjaiban több mint tízezer parabolaantennát kapott a megsemmisült távközlési infrastruktúra pótlására. Ez természetesen kiváltotta Oroszország haragját, főleg azután, hogy akciójuk hadvezetési, hírszerzési, haditechnikai és logisztikai kudarcok sorozatává alakult."
![]()
Sehol. Az RT sem adja.Putyót hol lehet élőben nézni!?
Sziasztok, rég jártam erre. Van egy ilyen link, nem tudom jó lesz-e:Sehol. Az RT sem adja.
Akkor az orosz hátország, pl. Moszkva, Pétervár is.Ezt speciel már hónapok óta szajkóztam... Ami adatátvitelt biztosít a hohol rezsim bérenceinek, az mint a harcok aktív résztvevője teljesen legitim célpont.![]()
Nem vagyok szakember, de nehezen elképzelhető, hogy ezek a rozsdás csövek az erőmü hűtését szolgálják.Az ukrán fegyveres erők ágyúzása után megsérültek a Zaporozsei Atomerőmü hűtőrendszerének csövei, folyik belőlük a víz. Beszámoltak az étkezőben történt találatokról is, ahol a lövöldözés megkezdésekor az állomás dolgozói tartózkodtak. Az előzetes adatok szerint nincs áldozat.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Egy kilót se ! Meszike ,és társaik érezzék majd meg a bőrükön a hiányát.Úgy néz ki mégis kell az Orosz szén. xDD
![]()
Intel Slava Z
⚡The European Commission is considering the possibility of allowing the transportation of Russian coal in order to ensure energy security in the world, Bloomberg reported, citing sources.t.me
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..