W
Wilson
Guest
Évi 500-1000 db T-90M gyártása? Ha ennek megoldására tudod a módszert akkor szerintem az Uralvagonzavod tárt karokkal vár különösen ebben a helyzetben amikor a szankciók különösen sújtják az orosz hadiipartJól tették, mindig azt mondjátok, hogy egy kalap sza.. sem értek. Most majd gyártanak újakat. Évi 500-1000 db T90M meg se kottyan a költségvetésben.
A fronton harcoló szaki és orosz katonáknak erről merőben más a véleménye..Ukrán hullazsákba, az ukrán kényszersorozottak tízezrei, és oroszszimpatizánsok kerülnek. Az oroszok az ukrán hullát csak simán eltemetik. A mozgó cirkusz orosz részről érdeklődés hiányában elmarad.
Ez így nem igaz az amerikai doktrina nem ezt tartalmazza....Plushun a fenti álláspontot írta Wilson atomfegyverrel kapcsolatos bejegyzéséhez.
Kedves Wilson,
Amit leírsz, az a hivatalos amerikai katonai doktrina része, miszerint nyugodtan lehet tologatni egyre közelebb az atomfegyvereket Moszkvához, hiszen annak csak ijesztgető szövege van úgyse meri elsütni.
Ha elég közel kerülnek a NATO atomfegyverei Moszkva szérűs kertjei alá, majd nyugodtan fel lehet szólitani az oroszokat a feltétel nélküli kapitulációra, ellenkező esetben Moszkva megsül.
Nehogy úgy járjunk mint Ukrajna esetén, hogy ott nyugodtan lehet ott bármit tenni a nemzetiségiekkel, betolni rengeteg fegyvert, későbbiekben atomfegyvert, NATO csapatokat, és pénzt a háború előkészítésére, az orosz meg se fog mukkanni.
Itt sem jött be a katonai szakértők "vágyálma", a puskalövés nélküli, fű alatti lopakodó hadviseléssel.
A múltra visszatérve, 1945 óta nem lehet azt mondani, hogy sosem lesz bevetve atomfegyver a világon mert az az emberiség pusztulásához vezet.
Ami egyszer már megtörtént , arra nem lehet mondani hogy nem létezhet, mert pld agybaj.
Nem kellene senkinek kipróbálnia hogy az orosz komolyan hiszi e atomfegyverrel kapcsolatos állításait, én legalább is nem vagyok vevő rá.