Azért nem éri meg Veled vitatkozni, mert mindegy mennyi érvedet is ütöm ki, jössz egy másik érvvel. Ezzel alapvetően nem lenne gond, csak nulla adat áll a rendelkezésedre a tekintetben, hogy mit gyárt és fog gyártani a kínai, mit tud gyártani az orosz elektronikai Ipar. Tehát alapvetően egyszerűen csak lövöldözöl a levegőbe, hogy a mantrád a nyugati narratíva mentén helytálljon.Én raktam fel többek között ide azt a cikket amely az orosz ipar és hadiipar elektronikai képességeit taglalja, a tűzvezető rendszer csak egy példa volt , mondhatnék neked más példát is a T-90M kapcsán tehát még egyszer sem az oroszok sem a nyugat nem fog neked kapacitást fenntartani az éppen aktuális konkrét megrendelés felett, egy harckocsigyártás kapcsán.
Azt viszont megnézném ,hogy mikorra gyártanának le több ezer Kalina tűzvezető rendszert
Ami pedig Kínát illeti az oroszok semmilyen modern harceszközükbe nem fognak Kínában fontos komponenseket gyártani ennyire ne nézd már őket hülyének...
Én elfáradtam, ahogy múltkor is. Ellentétben Veled, nekem nem fizet a Telex, másképpen keresem a kenyeremet.
Kénytelen vagyok ismét feladni...