[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

hendrick

Well-Known Member
2018. június 30.
2 799
4 963
113
Káncz Csaba? A legtöbb fórumozónak szerintem értékesebb az ideje annál mint, hogy egy Káncz féle szakértésre pazarolja.
Mint tudjuk, Káncz úr 2014 óta havonta jósolja meg az orosz államcsődöt, gazdasági-pénzügyi összeomlást...........
Hát a mókus tényleg olyan, mint aki be van lőve, de kivételesen a videó végén a megfelelő következtetést vonta le. Hogy a Kremlben végetért a fél éves bohóckodás és a keményvonalasok átvették az irányítást, bohóckodás vége. Még neki is leesett. Marha jó amúgy, hogy itt mindenki szuper okos, és ha látott valakitől valamit valamikor, onnantól be van skatulyázva a korábbi pillanatfelvétel alapján. (egyébként én most láttam a mókust először videón, és teljes rejtély, hogy milyen lassítószert szed) - cikkjeihez volt csak eddig szerencsém, az valószínűleg előnyösebb neki :)

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 466
18 366
113
Ezt csoporttagunk küldte...ma találta valahol a neten. Teljesen logikus, de számomra hihetetlen...

Az elnök szeptember 21-i Ukrajnával kapcsolatos kijelentései be az NMD jelenlegi békés koncepciójának végleges változását jelentették közepesen agresszívre.

A népszavazások és az egykori Ukrajna egy részének Oroszországhoz való belépése után Putyin újabb felhívást intéz az emberekhez, és ultimátumot hirdet Ukrajnának az ukrán csapatok önkéntes kivonásáról Oroszország területéről. Elutasítás esetén Moszkva 24 órán belül hadat üzen Kijevnek. Ezt követően Kijev, Lvov, Dnyepr, Krivoj Rog, Harkov és Nikolaev 72 órán belül megsemmisül. Ukrajna többi részét hatalmas rakéta- és bombacsapások érik. A FAB-5000 bombákkal felszerelt Tu-22M3 bombázók megsemmisítik a Dnyeperen átívelő összes hidat, a polgári repülőtereket és a teljes vasúti infrastruktúrát.

A kijevi alvó DRG-k őrizetbe veszik Ukrajna teljes felső vezetését, és ha ez lehetetlen, a helyszínen megsemmisítik őket.

És ez még csak a kezdet. 48 óra múlva egy 200 ezres katonacsoportot szállítanak át Fehéroroszországba, amely elvágja őket..

SenkiFia

Well-Known Member
2022. április 4.
1 440
12 396
113
--
Hogy fogunk fieztni a gázért? Sehogy? Érdekes lesz ez a tél.

:)

Vannak még józan lengyelek

grabo112

Well-Known Member
2011. október 15.
1 377
3 525
113
Ez nekem kicsit gyanús felvétel.
  • Pont jó helyen és időben a kamerás az egy dolog, de a gép mozgása nekem nagyon természetellenes, főleg az egyenes szakaszban
  • A találat pillanata maga nem látszik
  • A fő bajom viszont mégis a hatalmas tűz. Az, ami így lángol (és nem bír vele a tűzoltó rendszer) az baromi hamar leesik - egyszerűen marha gyorsan szétolvad a törzs hátsó része, a kormányfelületekkel együtt
  • Amúgy is a pilóta mi a francnak dönti be ennyire? Égő gépnél stabilizálsz, aztán oltási procedure - egyenesben tartod indokolatlan a felhajtóerőt csökkenteni, nem headinget helyesbítesz.
Szóval a felvétel kételyekkel kezelendő.
Persze, minden felvétel gyanús, amit egy homo sovieticus készített, legyen az akár ukrán, akár orosz, ámde:

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 363
24 528
113
--

Marad az oreg PayPal… :D

Amugy az tenyleg mukodik, a heten fizettem azon keresztul egy orosz kapcsolatomnak. Semmi gond nem volt.

SenkiFia

Well-Known Member
2022. április 4.
1 440
12 396
113
‼️☠️Ukrajnai fegyveresek új külföldi fegyvereket vetnek be civilek ellen Az Ukrán Fegyveres Erők ma először vetették be az amerikai AGM-88 HARM rakétát a DNR ellen. A csapásokat Jenakievóban hajtották végre.
Már mindennel is lövik a civileket. Hősök.

Németek nem találtak semmi törvénybeütközőt a Herszoni népszavazással kapcsolatban. Haha

Francia és Jenki ellenőrök is voltak

Ajaj, lesz itt hiszti az esti narkós zselé bejelentkezésben

Renitens

Well-Known Member
2022. február 26.
1 940
17 169
113
--

"Hogy fogunk fieztni a gázért? Sehogy? Érdekes lesz ez a tél."

Kínai bankokon keresztül. :oops: :D

ghostface

Well-Known Member
2010. június 20.
2 931
10 624
113
Hát a mókus tényleg olyan, mint aki be van lőve, de kivételesen a videó végén a megfelelő következtetést vonta le. Hogy a Kremlben végetért a fél éves bohóckodás és a keményvonalasok átvették az irányítást, bohóckodás vége. Még neki is leesett. Marha jó amúgy, hogy itt mindenki szuper okos, és ha látott valakitől valamit valamikor, onnantól be van skatulyázva a korábbi pillanatfelvétel alapján. (egyébként én most láttam a mókust először videón, és teljes rejtély, hogy milyen lassítószert szed) - cikkjeihez volt csak eddig szerencsém, az valószínűleg előnyösebb neki :)
Én úgy vagyok vele, ha valaki 10x leír valamit és az 10x nem jön be, akkor ott jó eséllyel valami nem stimmel. Mivel ezek után is van még munkája, valószínűleg nincs is olyan elvárás feléje, hogy írásai akár csak megkarcolják a valóság érdes felszínét.
De az is igaz, hogy ahogy még a legjobb bokszolót is legyőzik előbb-utóbb, úgy, ha elég türelmesen írogatja, hogy most aztán vége lesz Putyinnak, egyszer bejön neki. :)

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 828
72 515
113
Ez nekem kicsit gyanús felvétel.
  • Pont jó helyen és időben a kamerás az egy dolog, de a gép mozgása nekem nagyon természetellenes, főleg az egyenes szakaszban
  • A találat pillanata maga nem látszik
  • A fő bajom viszont mégis a hatalmas tűz. Az, ami így lángol (és nem bír vele a tűzoltó rendszer) az baromi hamar leesik - egyszerűen marha gyorsan szétolvad a törzs hátsó része, a kormányfelületekkel együtt
  • Amúgy is a pilóta mi a francnak dönti be ennyire? Égő gépnél stabilizálsz, aztán oltási procedure - egyenesben tartod indokolatlan a felhajtóerőt csökkenteni, nem headinget helyesbítesz.
Szóval a felvétel kételyekkel kezelendő.
Megint egy Arma video.
Amugy hol az egyik hajtomu eg, hol a masik. Bezzeg fust az nincs, leginkabb forszazsnak tunik. Igy tudtak kikopizni a jatekbol.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 737
32 134
113
--

"De hát a gázon nincsen is szankció!"

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 137
20 322
113
Ezt csoporttagunk küldte...ma találta valahol a neten. Teljesen logikus, de számomra hihetetlen...

Az elnök szeptember 21-i Ukrajnával kapcsolatos kijelentései be az NMD jelenlegi békés koncepciójának végleges változását jelentették közepesen agresszívre.

A népszavazások és az egykori Ukrajna egy részének Oroszországhoz való belépése után Putyin újabb felhívást intéz az emberekhez, és ultimátumot hirdet Ukrajnának az ukrán csapatok önkéntes kivonásáról Oroszország területéről. Elutasítás esetén Moszkva 24 órán belül hadat üzen Kijevnek. Ezt követően Kijev, Lvov, Dnyepr, Krivoj Rog, Harkov és Nikolaev 72 órán belül megsemmisül. Ukrajna többi részét hatalmas rakéta- és bombacsapások érik. A FAB-5000 bombákkal felszerelt Tu-22M3 bombázók megsemmisítik a Dnyeperen átívelő összes hidat, a polgári repülőtereket és a teljes vasúti infrastruktúrát.

A kijevi alvó DRG-k őrizetbe veszik Ukrajna teljes felső vezetését, és ha ez lehetetlen, a helyszínen megsemmisítik őket.

És ez még csak a kezdet. 48 óra múlva egy 200 ezres katonacsoportot szállítanak át Fehéroroszországba, amely elvágja őket..
Nekem ez egy kicsit szürreális! Biztosan lesz ultimátum, de ezt az oroszok részéről fenntartásokkal kezelném!

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
11 749
34 656
113

Aurél

Well-Known Member
2022. február 25.
630
4 700
93
Az ukrán hadifoglyok népszavazáson szavaztak a DPR-ben

Mintegy 300 ukrán hadifogoly szavazott a népszavazáson a DPR-ben​

Ukrajna állampolgárainak útlevelei - RIA Novosti, 1920, 2022.09.24.

© RIA Novosti / Vladislav Sergienko
Menj a médiabankhoz
Ukrajna állampolgárainak útlevelei. Archív fotó
Olvassa el a ria.ru oldalt
Körülbelül 300 ukrán hadifogoly szavazott egy népszavazáson a DPR-ben – a Köztársasági Néptanács elnöke

Venom85

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
7 137
20 322
113

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
11 749
34 656
113
eddig 8 ilyen képből, videóból 8 megbukott ...
csak szólok! :)
Ukrajna felé menekülő oroszok... :rolleyes: