Hű apukám én nem tudom mivel kábítod magad most hogy kiment a sabbat, de az biztos hogy ezt még zselé meg a hohol "vezérkar" is elirigyli tőled!He!!!?? Az isztan országok épp most esnek egymásnak. A csto- bol való kilépés + kina fegyvereket nem szállíthat. A törökök nyíltan támogatják Ukrajnát és fogják is területi egységét ahogy ma nyilatkozta Erdogan! Az orosz katonák moralja gyenge mert múzeumi fegyverrel küldik őket harcolni. Ma is vesztettek egy su34 mert alacsonyan butabombaz mert a 4 gen gépeik erre a második vh csapásméresre képesek. Tu160 meg tengokra költenek amik totál feleslegesek az ilyen konfliktusok megvívására .Putyin utolsó kártyája vagy 3-400 ezer tartalékos amivel még hónapokig kihuzza ezt a" különleges "hülyeséget utána majd kijeletni hogy sikeres volt a nácitalanítás .Nesze semmi fogd meg jól, "Minden a terv szerint halad " bohócok!
Mondjuk azt azért remélem sejted, hogy a posztszovjet államokban ki is keverheti épp a kakit, ahogyan az sem véletlen, hogy újra fellángolt az örmény azeri konfliktus. Utóbbinál megjegyezném azt is, hogy bár az azerieket az elvileg fontos NATO szövetséges kardigán szultán tüzeli a háttérből, addig pelosi mami gyorsan elsietett Jerevánba, hogy biztosítsa az örményeket a baráti támogatásukról... Csak nekem tűnik úgy, mintha igyekeznének 2 vasat tartani a tűzben?
Az is elég megmosolyogtató, hogy te tényként közölsz olyan dolgokat, amiken a fél világ titkosszolgálatai éjt nappallá téve törik a fejüket...
Lövésünk sincs mije van Mordornak a spájzban, de abban biztos lehetsz, hogy Szauron utolsó kártyája nem 3-400ezer tartalékos.
És bár részben igaz, hogy sokat költenek a hadászati triádra, de az nem felesleges. A darabszámokon lehetne vitázni, máson nem.
Jössz folyamatosan a TGP-vel meg az ilyen-olyan okosbombákkal stb., de azt ne felejtsd el, hogy ahová annyira kell a precíziós cucc, oda mindig akad is ez-az. Az ósdi cuccok szinte ingyen vannak, amiket meg most gyártanak az mehet a helyükre a kiürített raktárakba. Gőzünk sincs róla például, hogy a "kalibrálások" során vajon hány darab ősrégi gyártású robotrepülőgépet durrantanak el, ami egyébként már kb a bontóban végezné... (szándékosan nem kohót írtam, aki ért a rakétákhoz/repüléshez és találkozott már ilyen ötvözetekkel, az tudja miért )
Majd kiderül, hogy milyen következtetéseket vonnak le ebből a konfliktusból, de én egyáltalán nem látom olyan rossznak a helyzetüket és különösen nem annak fényében, hogy milyen minimális erőt és erőforrást vetettek be. Mert azt tekintve, hogy egy papíron 40 milliós állam ellen harcolnak, ami már a sokadik mozgósítási hullámban és gyakorlatilag folyamatosan a nyugat köldökzsinórján van, az eddig elért eredmény minden balfaszkodás és bukta ellenére nem lebecsülendő.
Sajnos azt kell mondjam, ismét csak azt bizonygatod mennyire felületesek az ismereteid és ha ezt komolyan is gondoltad :
"Nesze semmi fogd meg jól, "Minden a terv szerint halad " bohócok!"
akkor bizony Te vagy itt a legnagyobb bohóc kék-sárga csörgősipkában!
Én legalábbis azt gondolom, hogy nemhogy mi a "divannüje vojszka" tagjai itt a fórumon, de még Moszkvában vagy washingtonban komolyan vehető figurák sem mernének pénzt tenni arra, hogy mi lesz ennek a vége.
DuckDodgerZ Генерал-полковник
диванных войскa Российской Федерации