Megnéztem a rozsdás AK-t. Ne legyetek már ennyire primitívek! A vak is látja, hogy 7,62-es AK van a videón/képen, az orosz haderőben 5,45-ös AK-t használnak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem.Reggelt.
Történt érdekes, valami, bárhol?
Ugye tudod, hogy ez egy kamuvideó?Támad az Orosz Nemzeti Front Elit Ongyilkos Vodkás Alakulata:
Rendben, ezt mentettük És az örök javallat számodra :Én már is ratennem a 350 ezres fizumat az orosz pofára esésre!!!
A tankos valami kaukázusi képnek néz ki, rákeresve 2013 végi az első felbukkanása, de nem néztem végig az összes találatot.A harckocsioszlop fotó, még a Grúz háborúból való szerintem. Már akkoriban látható volt. A kopasz kiskatonák pedig nem hinném hogy tartalékosok. Sima sorállomány.
Miután kifogytak a mindenükből IS!Nem jönnek, halálra fagytak Júliusban.
A Shaheed-136 vagy Geran az irániak szerint alapkonfigban 2000-2500km hatótávolságú, nyugati források a valós hatótávot 1300-1500km-re teszik, ami utóbbival számolva is ~10 órányi őrjáratozási időt jelent, a standard harci részre pedig ~36kg-ot írnak. Ugyan pontos infók nincsenek, de valószínűleg az a helyzet, hogy az üzemanyagterhelés rovására ennek tömege megnövelhető. Egyes források szerint akár 50kg-os harci részt is hordozhat, ami átütésben ugyan nem hozza egy FAB-50es teljesítményét (egy hagyományos bomba esetén a kinetikai energia is hatalmas, régi szabályzat szerint egy 3000 méterről oldott 50 kg-os bomba csak a mozgási energiájával képes 1 méter beton átütésére), de azért igen komoly rombolóerőt képvisel.A halottak itt nem szavaznak, pedig vannak jo sokan. Ma vajon a hohol hosok hany civilt olnek meg Donyeckben?
Az ukran hadifoglyok kozul tobben belepnek az oroszokhoz. Gondolom tobben Zaporozsje meg Kerszon oblaszt lakoi voltak korabban.
Oroszok Az Igazság Oldalán
Az ukrán fegyveres erők egykori katonái a DPR Néptanácsának elnökéhez fordulnak azzal a kéréssel, hogy fogadják őket Oroszország szolgálatába.t.me
Azt erzem ha ujra republikanus elnok lesz az Usaban akkor ezt az Ukrajna nevu projektet alaposan atertelmezik.
Zsakbaxaras eszt modra.
Alexej Zsuravko volt az egyik halott a szallodaban amit az ukran terroristak kilottek.
Azert jo nagyot pukkan ez a Geran, vajon mekkora az atutese ilyen epulet tamadas eseten? Nekem fura hogy ilyenre hasznaljak kicsit es nem valami katonai hardver ellen.
Intel Slava Z
Locals write that there are a lot of ambulances under the Ukrainian command headquarters "South" after morning attack. Irani drones doing what they were ment to do!!t.me
Minden granaton rajt van hogy kiert kuldik.
Ebben igazat adok, de hiányolom a szivárványpónit ))Itt mutatkozik meg a teljes logikátlanság a nyugati hozzáállásban. Ha nem bort innának a vizet prédikálás mellett akkor a sorozás elől turistáskodókat be kellene engedniük, de látjuk mindkét oldalon egy dolog amit hangoztatnak és egy másik, hogy mit miért csinálnak.
Már láttunk nem hivatalos reakciókat orosz oldalakról, de alapvetően nálad a pont, miszerint nincs már náluk rendszerben a 43M lőszer sem. Mi a francnak okoznának saját maguknak logisztikai problémát, miközben milliószám hevernek az 5,45ösök a raktárakban? Viszont kiképzésre, fegyverhez szoktatásra akár adhatnak ki 7,62est is, én nem látok ebben semmi rosszat. Lövészetre meg a frontra majd kapnak újat. Mivel alapműködésben nem igazán van különbség, így megteszi az alapfogások elsajátításához vagy akár közelharcgyakorláshoz is. Mint említettem én is gyakorlatoztam, sőt oktattam is itthon totál kiherélt AK-kal, amik közt még ruszki furatkrómozott példányok is voltak szép számban.Megnéztem a rozsdás AK-t. Ne legyetek már ennyire primitívek! A vak is látja, hogy 7,62-es AK van a videón/képen, az orosz haderőben 5,45-ös AK-t használnak.
Pont ellenkezoleg, mind ha újra beindulna
Már láttunk nem hivatalos reakciókat orosz oldalakról, de alapvetően nálad a pont, miszerint nincs már náluk rendszerben a 43M lőszer sem. Mi a francnak okoznának saját maguknak logisztikai problémát, miközben milliószám hevernek az 5,45ösök a raktárakban? Viszont kiképzésre, fegyverhez szoktatásra akár adhatnak ki 7,62est is, én nem látok ebben semmi rosszat. Lövészetre meg a frontra majd kapnak újat. Mivel alapműködésben nem igazán van különbség, így megteszi az alapfogások elsajátításához vagy akár közelharcgyakorláshoz is. Mint említettem én is gyakorlatoztam, sőt oktattam is itthon totál kiherélt AK-kal, amik közt még ruszki furatkrómozott példányok is voltak szép számban.
A wikipedia sterint meg mindenki szovjetorosz, vagy oroszszovjet. Talan meg Sztalin is ha jol emlekszem. Attol fugg ki irja ezeket, melyik oldal. A tenyeken viszont nem tud senki valtoztatni. Ideig oraig meg lehet hamisitani, de a valosag valosag marad.Most nem azért, de legalább valami logika lenne az orosz propagandában. Most a legújabb lemez úgy látom az, hogy a Szovjetuniót szétbomlasztó Gorbi is tulajdonképpen oroszországi ukrán volt... most ha ennyire démonizáljuk a nagyorosz terveket bomlasztó ukránokat akkor mi a frászért csatolják őket Oroszországhoz? Még a végén megint szétbomlasztják Oroszországot... https://english.pravda.ru/russia/153821-gorbachev/ A nekrológból egyéb bűnei mellett kiderül az is, hogy aljasul anti alkohol kampányba is kezdett A SZu bomlasztása sikerült neki, de az sajnos nem... a cikk mellesleg megjegyzi, hogy Hruscsov és Brezsnyev is ukrán volt tulajdonképpen ...
Majd lehet beengedik oket par het mulva abban remenykedve hogy kinevelnek beloluk majd valami Navalnij, vagy Csekkkatka figurakat. Kesobb meg megint nem engedik be oket mert attol tartanak majd hogy Csepiga es Miskin koztuk van alruhaban...Itt mutatkozik meg a teljes logikátlanság a nyugati hozzáállásban. Ha nem bort innának a vizet prédikálás mellett akkor a sorozás elől turistáskodókat be kellene engedniük, de látjuk mindkét oldalon egy dolog amit hangoztatnak és egy másik, hogy mit miért csinálnak.
Az ügyeletes Truhanov azt állítja, hogy nincsenek áldozatok, elismerve, hogy a csapás egy bizonyos „igazgatási épületet” ért. A szomszédos házakban kisebb károk keletkeztek, a tömegközlekedés több helyen is leállt.Állítólag a Shahed-136 iráni kamikaze drónokat használták, amelyeket az orosz hadsereg "Geran-2" néven használ.
Az Orosz Tavasz továbbra is figyelemmel kíséri a helyzetet.„Ne feledje, Ukrajna azt mondta, hogy minden csapást Washingtonnal egyeztetnek. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok megállapodott a Zhuravko elleni sztrájkról és a szállodáról, ahol civilek és újságírók laktak” – írja Murad Gazdiev, az RT katonai tudósítója.
Ezeket a gugli translate-eket én nem véletlenül nyomom angollal, mert a közvetlen magyar fordítás... na hagy kívánnivalót maga után... de tényleg annyira megy a copypaste, hogy a címben sem tűnik fel?Új felvétel az Ukrán Fegyveres Erők odesszai főhadiszállása elleni sztrájkról (+VIDEO, FOTÓ)
Ismertté vált az Ukrán Fegyveres Erők „Dél” hadműveleti parancsnokságának odesszai főhadiszállása elleni csapásról.
A közösségi oldalakon lévő odesszai csoportokban egy videót terjesztenek az épület megütéséről.
Gennagyij Truhanov, a város polgármestere a trolibusztelepen állva azt mondta, hogy a csapás "rakéta, drónok, bombák" volt.
„Hívhatod, ahogy akarod, azt a tényt, hogy kora reggel csapást mértek” – fejezte be.
Az ügyeletes Truhanov azt állítja, hogy nincsenek áldozatok, elismerve, hogy a csapás egy bizonyos „igazgatási épületet” ért. A szomszédos házakban kisebb károk keletkeztek, a tömegközlekedés több helyen is leállt.
Источник: https://rusvesna.su/news/1664091767