Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én ebben nem vagyok ennyire biztos, most erős megtorpanást érzek. Vagy egy nagy támadásra készülnek vagy valóban nagyon lassan sikerül visszaszerezni a területeket. Igaz Kievben egy maidan mindent megfordíthat gyorsan.
Capslock
Az elfogott majd szabadon engedett svéd mesterlovész (neonáci) nem nézett ki bevándorlónak.
Minden jel arra mutat, hogy foleg kulfoldi zsoldosok maradtak a donyecki reptéren kétszeresen korbezárva.....
A Szu-25 muszerfala (a videon)pedig Szu-25 SZM-é , nem SZM3-é....
<blockquote rel="boki">Capslock
Az elfogott majd szabadon engedett svéd mesterlovész (neonáci) nem nézett ki bevándorlónak.
Minden jel arra mutat, hogy foleg kulfoldi zsoldosok maradtak a donyecki reptéren kétszeresen korbezárva.....
Persze hozzátenném: tuti, hogy propaganda videó lesz, mert egy jó pár héttel ezelőtti RT v. TV Zvezda videóból van megvágva.
Ettől még maga a zsákmányolt gép akár repülhet is.
<blockquote rel="vadani">
Én ebben nem vagyok ennyire biztos, most erős megtorpanást érzek. Vagy egy nagy támadásra készülnek vagy valóban nagyon lassan sikerül visszaszerezni a területeket. Igaz Kievben egy maidan mindent megfordíthat gyorsan.
<blockquote rel="boki">Capslock
Hanem?Szerintem te se cinikus vagy, hanem...
Minden tiszteletem tájékozottságodé, de a Szu-25 kérdésben nem győztél meg. A Szu-25-öt reszelgetik az oroszok, főként mert új gyártás nincs, csak a meglévő régi gépek, így a verziószámok is könnyebben változnak. De akár Sm, Sm2, Sm3 (szerintem utóbbi), abban megegyezhetünk, hogy egy olyan új, modernizált verzióról van szó, ami csak az oroszoknál létezik.
Ezt berakni azzal a felkiáltással, hogy hurrá, az ügyes szakik a fészerben rendbehoztak egy talált Szu-25-öt, erős túlzás, ha tudtad, hogy ez egy orosz gép, akkor vagy ne tedd be illusztrációnak, vagy írd oda, hogy ez nem az a gép. És mivel a szakadárok önerőből sose javítanának meg sérült repülőgépet, így minimum az alkatrészeket és a szakembereket az oroszoktól kellett kapniuk, tehát a hír felkonfja se stimmelt. Plusz nagy mázli (ha már a svédeket emlegeted), hogy épp amikor kitolta Iván a fészerből az elkészült gépet, épp akkor tévedt át hozzájuk egy "önkéntes", aki épp pilóta és épp rendelkezik Szu-25 kiképzéssel. De még ezzel sincs baj, átküldték, és repül, hadd menjen, amíg le nem lövik őt is, de akkor ne legyen már akkora nagy tragédia, ha az ukránok oldalán is harcolnak külföldiek.
Vajon az ügyes szakik a gépük és a légvédelmi rendszereik válaszjeladóját is átprogramozták, hogy ezután ezt a gépet ne azonosítsák ellenségnek? Eddig könnyű volt, mindenre lehetett lőni, ami alacsonyan repült, de ha nekik is van egy azonos alaptípusú gépük....
</blockquote>Nem boki tette be a fórumba, hanem én. De egyből meg is jegyeztem, hogy...:
<blockquote rel="Python">Persze hozzátenném: tuti, hogy propaganda videó lesz, mert egy jó pár héttel ezelőtti RT v. TV Zvezda videóból van megvágva.
Ettől még maga a zsákmányolt gép akár repülhet is.