Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Donyecki és Luhanszki Népköztársaságok – Újoroszország Milíciája kész arra, hogy elégtételt vegyen azért, – ahogyan a lengyel hatóságok bántak Szergej Sojgu, orosz védelmi miniszter repülőgépével.
http://balrad.wordpress.com/2014/09/03/motorola-lengyelorszagba-megy/
Szemtanúk beszámolói szerint mintegy kettőszáz zsáknyi emberi maradványt szállítottak Donbassz – valószínűleg Ilovajszk – csatateréről az ukrajnai kozák fővárosba. (18++)
http://balrad.wordpress.com/2014/09/03/zsakban-nem-parnak-kozt/
A Miliciák rekvirált Szu-25 -se 2 hónapnyi munka, javítás után repül
http://www.youtube.com/watch?v=_Il3rldQ7XQ
néhány gondolat,csak úgy
1. most már látszik, hogy valós a harcokban beállt fordulat. a szakik köszönhetően annak, hogy létszámban megnövekedtek, illetve haditechnikában gyarapodtak (akár így, akár úgy) ma már gyakorlatilag 24/24 órában tudnak nyomást gyakorolni. ezt pedig a lefárasztott kormányerők nem fogják sokáig bírni.
2. látszik, hogy a brigádok milyen összeszokottak, gyakorlatiasak. ha belelendülnek nagyon nehéz lesz megállítani őket. nem tudom a határon megállnak-e majd ...
3. amit nem látok, az az, hogy milyen képességekkel rendelkeznek a DNR, illetve LNR vezetői. Nagy munka vár pedig rájuk: levezényelni egy telet, és a helyreállítások.
Így harckocsi (T-64BV) tornyot rég láttam elrepülni..., a BMP-2 -es pedig Grad támadás utáni állapotban.
<blockquote rel="embersarkany">néhány gondolat,csak úgy
1. most már látszik, hogy valós a harcokban beállt fordulat. a szakik köszönhetően annak, hogy létszámban megnövekedtek, illetve haditechnikában gyarapodtak (akár így, akár úgy) ma már gyakorlatilag 24/24 órában tudnak nyomást gyakorolni. ezt pedig a lefárasztott kormányerők nem fogják sokáig bírni.
2. látszik, hogy a brigádok milyen összeszokottak, gyakorlatiasak. ha belelendülnek nagyon nehéz lesz megállítani őket. nem tudom a határon megállnak-e majd ...
3. amit nem látok, az az, hogy milyen képességekkel rendelkeznek a DNR, illetve LNR vezetői. Nagy munka vár pedig rájuk: levezényelni egy telet, és a helyreállítások.
<blockquote rel="vadani"><blockquote rel="embersarkany">néhány gondolat,csak úgy
<blockquote rel="vadani"><blockquote rel="embersarkany">néhány gondolat,csak úgy
Én nem tudom mire vagytok ti! meg az oroszok! hogy az ukrik megfagynak.
A körzeti országok fogják ellátni Ukrajnát gázzal az IMF meg pénzel ennyi!
Nem a 2 vh időket éljük .
Bár remélem nem tartanak a harcok télig.
Összességében és lényegében teljesen korrekt. Pláne egy amerikaitól.Amerikai politológus: a Nyugat provokálta ki az ukrán válságot.
A Nyugatot terheli a fő felelősség az ukrán válság kialakulásáért, mivel az Egyesült Államok és az Európai Unió "liberális téveszméiket" követő keleti terjeszkedésükkel Moszkva alapvető stratégiai érdekeit veszélyeztette, és ezzel maguk provokálták ki Vlagyimir Putyin orosz elnök kemény válaszát - írta a Foreign Affairs mértékadó amerikai külpolitikai folyóiratban John J. Mearsheimer, a Chicagói Egyetem tanára, aki szerint csak Ukrajna semleges ütközőállammá alakításával lehet megfelelő kiutat találni a mostani helyzetből.
http://www.atv.hu/kulfold/20140904-amerikai-politologus-a-nyugat-provokalta-ki-az-ukran-valsagot
Összességében és lényegében teljesen korrekt. Pláne egy amerikaitól. </blockquote><blockquote rel="Python">Amerikai politológus: a Nyugat provokálta ki az ukrán válságot.
A Nyugatot terheli a fő felelősség az ukrán válság kialakulásáért, mivel az Egyesült Államok és az Európai Unió "liberális téveszméiket" követő keleti terjeszkedésükkel Moszkva alapvető stratégiai érdekeit veszélyeztette, és ezzel maguk provokálták ki Vlagyimir Putyin orosz elnök kemény válaszát - írta a Foreign Affairs mértékadó amerikai külpolitikai folyóiratban John J. Mearsheimer, a Chicagói Egyetem tanára, aki szerint csak Ukrajna semleges ütközőállammá alakításával lehet megfelelő kiutat találni a mostani helyzetből.
http://www.atv.hu/kulfold/20140904-amerikai-politologus-a-nyugat-provokalta-ki-az-ukran-valsagot