akkor hazudozzunk (és ez csak a kezdet volt) .. a felvételen bizonyára a Moszkvai Balett előadását láthatjuk .. direkt nem kerestem hosszabb verziót !Csak az a baj ezzel, hogy ez egy kurva nagy hazugság.
Ezért kellene mást is olvasni az agitprop lapokon kívül is.
És még a propagandával is le vagytok maradva, már az RT sem nyomja ezt a süket dumát otthon a saját népüknek.
Putykó legnagyobb náci barátjáról, tanácsadójáról, és a mindkét szakadár megye vezéralakjait adó nácipárttot vezető Alexander Barkhasov-ról, meg akárhányszor felmerül itt a szó, csak kussoltok.
Mondjuk szerintem fingotok sincs ki az, amennyire "tájékozottak" vagytok, igaz oroszország top tíz legismertebb politikusa között van, már vagy húsz éve...XD
Ez természetesen nem azt jelenti hogy Ukrajnában nem lenne sok náci, ez csak a ti narratívátok hogy aki nem szopkodja bő nyállal putykert és ideológiáját, az valami akármilyen "ukránlover", csak előjön viccesen a szokásos sotétség belőletek, hogy még most, "vezéretek" sok megalázó vereségei közepette sem tudtok legalább egy olyat sem gyűlölködni ami ne csak egy nyomorult, az ellenkező oldalt részetekről agyonhallgatott szánalmas féligazság nem lenne...XD
Ez a "nácitlanitás" putyker részéről az egyik legdurvább diplomáciai "öngól" a történelemben valószínűleg.
Az hogy itt "alusapkaland"-en beválik, nem releváns.
A világ tőbbi részén meg igen nagy felháborodást szült ez a narratíva.
A támadáson felül is.
Főleg akkor, amikor ezek után elkezdődtek a cikkezések a putyi körül mozgó fő tanácsadókról, hogy kik is azok...XD
Tudom, tudom, ezek mind a mocskos liberális sorosista sajtó hazugságai, és nálatok a bölcsek köve, csak megemlíteném nektek, hogy ezen a kicsi biztonságis és sötét bubitokon kívül, a többség miket is gondol, olvas, hall ...
Hogy oroszországban meg még sokkal több a náci.
A legmagasabb vezetéstől, az utolsó focidrukkercsoportig, meg a donbass-ban "harcoló hős" spartan-osig...
De ez természetesen mind hazugság, mert az "oroszok az igazság oldalán" ilyenről nem írt soha.
le lehet nyugodtan tagadni ezt is .. hogy orosz agitprop videó
kiváncsi ki lesz az első retardált röhögő smiley-s