Atallitottak a volt Szaratov mosogepgyarat. Igy nemcsak chip hanem a programvalaszto is alkalmazva lett. Tovabba ezt epitok be a TU - 95 korabbi bombakioldo manualis kapcsoloja helyere is. Igy mindket jarmu automata uzemmodban kepes ellatni a korabbi manualis modokat.EZek régi épitésűek vagy mostaniak?
Más:
Láttam az új T72 B3 2022 tankokat amit most kapnak az Oroszok, amik az ukrajnai háború tapasztalatai alapján készültek.
Kiváncsi leszek azokra mit produkálnak majd, a páncélzatuk gondolom továbbra se ér valami sokat ér Jav, NLAW-ok ellen.
"A harcjárművek az ukrajnai háború tanulságai alapján láthatólag megerősített reaktív páncélzatot és fejlettebb érzékelő-rendszereket, talán optikai rendszereket kaptak."
Honnan van nekik még ilyesmi szankciók ellenére? Vagy valami kínai gagyi?
Az ukranok meg regebben modernizalt
Nyeva legvedelmi raketaka rendszereket kapnak a lengyelektol a repulo muskatlis cserepek lelovesere.
Ukraine Activates 'First & Only' Stealth Killer Air Defense Missiles That Downed US Jet During Yugoslavia War -- Reports
New evidence suggests that an advanced Polish air defense system is now operational with Ukrainian forces, just days after Kyiv appealed to Germany to transfer Patriot missile defense systems. Canadian Firm ‘Painfully Regrets’ Its Parts Are Used In Shahed-136 UAVs That Russia Is Using To Attack...
eurasiantimes.com
A CCTV híradója szerint helyi idő szerint december 7-én Vlagyimir Putyin orosz elnök a Civil Társadalmi és Emberi Jogi Bizottság ülésén kijelentette, hogy az atomháború veszélye fokozatosan növekszik, Oroszország az atomfegyvereket az önvédelem eszközének tekinti, fegyver az ellentámadáshoz. Kijelentette, hogy Oroszország minden eszközt be fog vetni önmaga és szövetségesei védelmére. Az Egyesült Államoknak nagy számú taktikai nukleáris fegyvere van Európában, Oroszország atomfegyverét nem adják át senkinek.
Ezt az erdei felvetelt meg nem lattam. Ukran katonak vegeznek ki valakiket, kozben a dron felvette. Nem a legelejen van.
"Az ukrán hadsereg „mészáros kése” integetett a társainak: a kivégzési stílusú kivégzés véres volt, az orosz drón pedig az egész folyamatot lefényképezte"