Hülye vagy fiam, leülhetsz, egyes. Ehhez csak annyit A STÍLUS MAGA AZ EMBER. Észrevetted ,hogy burkoltan elküldtelek a halál malac farkára?Hüje vagy fiam leülhetsz egyes. Ha bármilyen fegyveres egység tagja vagy, alap, hogy csapatban vagy, a csapat részeként dolgozol, nem magányos farkasként kóborolsz a harcmezőn prédára lesve.
Az orosz magányosan rambózott, amit csinált annak köze nem volt a professzionalizmushoz, a toppon pedig eleve nem volt, mert nem vitt magával társat, aki biztosította volna. Tipikusan olyan ember viselkedését mutatta akit berángattak civilből (akciót max filmen vagy PC képernyőn látott), kezébe nyomták a fegyvert, megmutatták neki az alapokat (melyik vége nézzen az ellenség felé), aztán kizavarták a frontra.
Azoknak pedig, akik lájkolták a hozzászólásodat, javasolnám, hogy gondolkozzanak el azon amit leírtam, de minimum kérdezzenek meg egy volt hivatásost (aki a lövészeknél esetleg a különlegeseknél szolgált), hogy többnyire mivel jutalmazza az evolúció azokat, akik a csapatuktól elszakadva nekiállnak magányosan megnyerni a csatát (rambózni). Elárulom, kevésbé rossz esetben hadifogság, de legtöbbször Darwin díj.
Tehát továbbra is fenntartom amit leírtam, az orosznak kurva nagy malaca volt (gyk elhasznált egyet a hét életéből), mert a gödörben levők legalább annyira vagy jobban be voltak szarva mint ő és kb 0 front tapasztalatuk volt, mert nem vágták le azonnal helyzetet.
Nem rambózott a többiek is mentek vele (utána)s mikor végzett az Ukránokkal utána látható a társai jobbról balról kb. tizenöt méterrel előbbre biztosítottak.
Nem gondoltam volna hogy három iq-val ijen nehéz értelmezni egy filmet. Amúgy bátor volt, én nem biztos hogy mertem volna de ha merem is enyi időt nem pazarolok rájuk. De véleményt akkor mondjunk ha átéljük a szitut.