Szerintem ebben nincs igazad. Nem csinált semmit rosszul, gránáttal lefogta őket majd megkerülte a lővészgödröt és megfogta a nyulakat. A társai ott voltak mellette megfelelő térközzel, sehonnan nem szakadt el. Ami hiba lehetett, az az, hogy megpróbálta a fegyvert saját kézzel elvenni és eközben háttal állt a tűzvonalnak. Te hogy csináltad volna? Összehívsz egy szakaszgyűlést és megtárgyalod, hogy ki honnan keríti be és honnan biztosít? Néha annyira papírszagúak vagytok, hogy az már fáj... (De tényleg, ha már elkezdted fejezd is be: te hogy csináltad volna jobban? Jó, tudom, lehet, hogy nem pörögtél volna ennyire, hiszen már bizonyára rengeteg tűzharcot átéltél és fel sem veszed, ha lőnek rád, de azon kívül mi lett volna más? A nyulak azért feküdtek mélyen, mert a gránát lefektette őket, ha sokat tökölsz újra előbújnak. Akkor aztán meszeltek a közeljutásnak... A biztosítás hiányát ne hozd fel, mert azt nem láthattad, hogy a többiek mit csináltak közben. Szóval várnám az igét, hogy hogyan is kellett volna ezt csinálni... )Hülye vagy fiam, leülhetsz, egyes. Ha bármilyen fegyveres egység tagja vagy, alap, hogy csapatban vagy, a csapat részeként dolgozol, nem magányos farkasként kóborolsz a harcmezőn prédára lesve.
Az orosz magányosan rambózott, amit csinált annak köze nem volt a professzionalizmushoz, a toppon pedig eleve nem volt, mert nem vitt magával társat, aki biztosította volna. Tipikusan olyan ember viselkedését mutatta akit berángattak civilből (akciót max filmen vagy PC képernyőn látott), kezébe nyomták a fegyvert, megmutatták neki az alapokat (melyik vége nézzen az ellenség felé), aztán kizavarták a frontra.
Azoknak pedig, akik lájkolták a hozzászólásodat, javasolnám, hogy gondolkozzanak el azon amit leírtam, de minimum kérdezzenek meg egy volt hivatásost (aki a lövészeknél esetleg a különlegeseknél szolgált), hogy többnyire mivel jutalmazza az evolúció azokat, akik a csapatuktól elszakadva nekiállnak magányosan megnyerni a csatát (rambózni). Elárulom, kevésbé rossz esetben hadifogság, de legtöbbször Darwin díj.
Tehát továbbra is fenntartom amit leírtam, az orosznak kurva nagy malaca volt (gyk elhasznált egyet a hét életéből), mert a gödörben levők legalább annyira vagy jobban be voltak szarva mint ő és kb 0 front tapasztalatuk volt, mert nem vágták le azonnal helyzetet.
Papírforma szerint az is lehetett volna, hogy megkerüli őket és szó nélkül lekaszálja mindkettőt. Akkor is hibázott volna?