Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amúgy tényleg. Mi van az ukrán energetikai infrastruktúrával?Angol tudósok szerint az oroszok kifogytak az iráni drónokból, irja Die Welt.
Nincs amit lőni.Amúgy tényleg. Mi van az ukrán energetikai infrastruktúrával?
Olyan meggyőződéssel írták itt a kommentelők hogy Oroszország csettintésre el tudja pusztítani, hogy még én is elhittem. Egy jó ideje viszont csönd van.
Ezek a harckocsizók ki se merik nyitni a szájukat,lengyelek volnának?Az ukrán náci egyből az mg-42-re harapott.
a két héttel ezelőtti moldáv kormányváltásnak nincs más magyarázata, mint hogy a volt kormányfő nem volt hajlandó behívni a felszabadító ukrán - és talán román - seregeketehhez, nemzetközi jog szerint Moldávia hozzájárulására lenne szükség.
- ezt viszont (ha van egy csöppnyi eszük) akkor sosem fogják megadni
Nekem az a problémám, konkrétan az "öt" című műsor egyes megmondóemberei most már 180 fokos fordulatot vettek (1 év alatt). 1 évvel ezelőtt még kinevették volna saját magukat. Érdekes világ lesz ittÖT:
Tarjányi:
Nógrádi:
https://www.youtube.com/watch?v=RBQjRoiGuhM
Bendarzsevszkij
https://www.youtube.com/watch?v=YHjbYpzEyhY
Mg 3 lesz az. Esetleg FN.Ezek a harckocsizók ki se merik nyitni a szájukat,lengyelek volnának?Az ukrán náci egyből az mg-42-re harapott.
Egy érdekes vélemény, én nem gondolom, hogy a Terminátor leszerepelt volna kb 1 et láttunk kilőve...
Oroszország fegyverkezési programjait végrehajtják, de szükségszerűen figyelembe veszik az általuk „különleges katonai műveletként” emlegetett háború tapasztalatait. Vlagyimir Putyin orosz elnök ezt a Szövetségi Gyűléshez intézett beszédében meg is erősítette. Ez azt jelenti, hogy egyes fegyvertípusokat intenzívebben fejlesztenek, míg néhány a süllyesztőben köt ki. Viktor Murahovszkij katonai szakértő utóbbiak közé sorolta az ukránok által rettegett, Terminátor becenévre hallgató tűztámogató harcjárművet is.
Moszkva csalódott, a Terminátor nem váltotta be a reményeket
Jó volt a reklám, csak aztán jöttek a problémák.index.hu
Az utóbbi években brutálisan irtották, rengeteg faanyag jött onnan nyugatra. Előtte a lengyelek voltak nagy spílerek faexportban, de őket az ukrán fa teljesen kiütötte, átálltak a feldolgozásra. Nem nehéz rájönni, hogy vajon miért lett egy gátlástalan gengszterek által tépázott velejéig korrupt ország az új forrás, mert míg a polszkák EU tagként mindenféle kritériumoknak meg kellett feleljenek, addig a hoholoknál tarra vágták az erdőket és szartak bele az egészbe, mert ha neadjisten valaki esetleg szót emelt volna az hamar egy sekély sírhantban találhatta magát. Nem tudom melyik oligarchák businesse volt, de az biztos hogy ott is nagy susmutolás ment, Kb mint a tojással, csirkével stb. Az EU-nál is durván meg voltak kenve emberek az biztos.Oroszország és Ukrajna között a különbség még az űrből is látszik.
Mi történt az ukrán erdőkkel? - Védett Társadalom Blog
‼️A műholdfelvételek Ukrajna teljes kopaszságát és felbecsülhetetlen értékű természeti kincseinek, az erdőknek pusztulását mutatják. Mi van a háttérben‼️ via mandiner.huvdtablog.hu
És gondolod, hogy nem tudnák teljesen kiütni? Nem az a cél hogy megsemmisítsék őket, hanem az, hogy az ipari termelést és a vasúti szállítást minél jobban lassítsák. Ha beleállnának szügyig, akkor azt a polgári lakosság szívná meg a legjobban. MÉG MINDIG NEM AZ A CÉL OKOSKA!Amúgy tényleg. Mi van az ukrán energetikai infrastruktúrával?
Olyan meggyőződéssel írták itt a kommentelők hogy Oroszország csettintésre el tudja pusztítani, hogy még én is elhittem. Egy jó ideje viszont csönd van.
Én képtelen voltam öt percnél tovább nézni. Pedig elszánt voltam. Úgy látom, hogy a kommentelők hasonló eredményre jutottak.Nekem az a problémám, konkrétan az "öt" című műsor egyes megmondóemberei most már 180 fokos fordulatot vettek (1 év alatt). 1 évvel ezelőtt még kinevették volna saját magukat. Érdekes világ lesz itt
Ezenkívül Krasznogorovkából rendszeresen hajtanak végre Donyeck terrorista lövedékeit nagy kaliberű tüzérségből” – közölte a távirati csatorna.Krasznogorovka további elfoglalása egy újabb fontos lépés Avdiivka bekerítése felé, ahonnan a neonáciknak sikerült nyolc év alatt sok fellegvárral rendelkező erődvárost létrehozniuk.
Kedves Meszike , ha Te nem volnál itt fent, akkor nem tudnánk olyan jól szórakozni - időnként. Most viszont a kérdésed teljesen jogos felvetést tartalmaz, hát utánanéztem jelenleg mi a helyzet Ukrajna energiaellátásával export import vonalon.Amúgy tényleg. Mi van az ukrán energetikai infrastruktúrával?
Igen. Ez volt az ok, csak ezt már nem akartam beleírni.a két héttel ezelőtti moldáv kormányváltásnak nincs más magyarázata, mint hogy a volt kormányfő nem volt hajlandó behívni a felszabadító ukrán - és talán román - seregeket
mert úgy vélte hogy a következmények nem szolgálják moldova érdekeit
inkább lemondott
az újnak meg már nincs ilyen problémája, behívta vagy behívja őket
Kell hozzá türelem az biztos. Főleg Konok igénytelen a macskaszőrös felsőjében. Azért csak TV-ben szerepel...Én képtelen voltam öt percnél tovább nézni. Pedig elszánt voltam. Úgy látom, hogy a kommentelők hasonló eredményre jutottak.
Egy érdekes vélemény, én nem gondolom, hogy a Terminátor leszerepelt volna kb 1 et láttunk kilőve...
Oroszország fegyverkezési programjait végrehajtják, de szükségszerűen figyelembe veszik az általuk „különleges katonai műveletként” emlegetett háború tapasztalatait. Vlagyimir Putyin orosz elnök ezt a Szövetségi Gyűléshez intézett beszédében meg is erősítette. Ez azt jelenti, hogy egyes fegyvertípusokat intenzívebben fejlesztenek, míg néhány a süllyesztőben köt ki. Viktor Murahovszkij katonai szakértő utóbbiak közé sorolta az ukránok által rettegett, Terminátor becenévre hallgató tűztámogató harcjárművet is.
Moszkva csalódott, a Terminátor nem váltotta be a reményeket
Jó volt a reklám, csak aztán jöttek a problémák.index.hu
Afganisztánt is megjárt amerikai katona halt meg Ukrajnában
Az amerikai hadsereg egyik wisconsini veteránja a múlt héten halt meg Ukrajnában harcolva – jelentette be most a gyászoló család.
A 28 éves Andrew Peters február 16-án halt meg, miközben a Nemzetközi Légió oldalán harcolt Ukrajna védelmében – írja a CNN.
PETERS VÉLHETŐEN A HETEDIK AMERIKAI, AKI AZ OROSZ INVÁZIÓ EGY ÉVVEL EZELŐTTI KEZDETE ÓTA AZ UKRAJNAI FRONTVONALAKON HALT MEG.
A Marshfieldben élő Peters még a középiskola elvégzése előtt, 2012-ben vonult be a hadseregbe. Afganisztánban szolgált 2014-ben, mielőtt novemberben Ukrajnában fogott fegyvert.