Scott Ritter és MacGregor szerint ez a háború már több mint egy éve eldőlt, és mégis még mindig idézik őket a Putyin-rajongók. Nem látom okát annak, hogy elhiggyem, hogy bármelyikük is megpróbálja megérteni, mi történik a helyszínen.
Rengeteg harci videót néztem meg a drónokról, és valami nagyon nincs rendben az orosz hadsereggel. A támadásaiknak semmi értelme. Embereket dobnak le a semmi közepén akik még téli álcaruhát sem használnak. Az egész nagyon értelmetlen. Bárki is vezeti az orosz oldalt, nem gondolkodik stratégiailag. Talán ez a személy (feltételezem Putyin) azt hiszi, hogy csak úgy ledarálhatják az ukránokat egy kimerítő háborúban. Nos, ha ez a terv, akkor van értelme védekező pozíciókat elfoglalni és bevonzani az ukránokat. Az oroszok csak ledobják az embereket a mezőkre és otthagyják őket támogatás nélkül.
Nézze meg ezt a videót, ahol az oroszok a havas mezőkön sétálnak:
Mit csinálnak? Milyen formációnak kellene lennie? Úgy néznek ki, mint akik egy elveszett kutyát keresnek.
Az ukránok mérföldekről láthatják őket. A NATO-nak valószínűleg vannak műholdjai, amelyek azonnal észlelik őket. A tüzérség be van kapcsolva, aztán a drónok leszedik a túlélőket.
Kíváncsi vagyok, hogy a NATO többet tud-e, mint amit mi el tudunk képzelni. Kezdem azt hinni, hogy ez olyan, mint a második világháború, amikor a szövetségesek feltörték az Enigmát, és olyan szinten működtek, ami a németek számára elképzelhetetlen volt.
Valami nincs rendben az orosz hadsereggel. Támadásba kellene lendülniük, mielőtt a tankok megérkeznek. Kíváncsi vagyok, hogy a NATO-nak van-e egy extra szeme, amit mi nem látunk. Talán egy bennfentes vagy egy fejlett számítógépes rendszer, amelyik mindezt végigjátssza.
Nyíltan támogatom Ukrajnát, de Oroszországnak nagyobb a hadserege, és még mindig nem vette be Bahmutot. Valami történik a színfalak mögött, amit nem látunk.