Hogy van-e különbség, annak megválaszolásához tudnunk kéne, hogy ez a Valaki:Valaki azt írta, nem ukránba, hanem az oda küldöttek pótlására kell.
Szerinted van különbség?
Gödröt írtam, nem szakadékot. Szándékosan. A gödröt ők ásták.
Igazad van, senkinek nem érdeke Oroszország összeomlása. Ezért egyensúlyozik a nyugat, hogy Putyin csak a háborút veszítse el, illetve a befolyását a térségben, de hatalmát és az ország stabilitását ne.
Ez sok felesleges áldozatot is jelent, de a vereség mértéke és sebessége segít elfogadni az orosz társadalomnak a valóságot.
Kockázatos, de nincs más opció, ezt a fenyegetést kezelni kell.
Szerinted hagyni kellene?
Jönne Moldávia, Grúzia, egyéb szomszédjai.
Évtizedes háborúskodás, aztán egyszer csak tényleg dobná az atomot, ha pofán verik.
Ezért támogatja a fejlett világ Ukrajnát.
És mák, hogy ilyen balfék módon csinálják az oroszok, így van esély megállítani a háborúskodást az elején.
egy igazmondó Valaki
egy hazudozó Valaki
egy Valaki a senkik között, esetleg egy senki a Valakik között.
Enélkül a tudás nélkül nem válaszolható meg a kérdés.
Annyiszor és annnyian megírták már neked, hogy a gödröt vagy csapdát( ahogy tetszik) az usa és alárendeltjei ásták.
Meghatódva olvastam soraidat a nyugat nagylelkűségéről, akik csupán a háborút és befolyását akarják Putyinnal elveszíttetni, de

Nem tudom, hogy amikor leírod ezeket a Moldávia, Grúzia és egyéb szomszédok elleni, évtizedes távokra taksált orosz háborúkat, nem jön nálad az érzés, hogy ez már tényleg gáz? Több mint egy éve megy a háború, mindenki látja, kb. mire képesek az oroszok. Ennek fényében és, hogy te magad is tucatszor írtad kommentekben, hogy a kurvagyenge oroszok fél év alatt, egy év alatt elfoglaltak egy falut vagy elveszítették a harckocsijaik háromnegyedét stb.
Szóval mindezek tükrében nem érzed szánalmas propagandának azt amit itt művelsz, lassan egy éve?