Nagyon hitelesnek tűnik valóban. Beleklikkeltem a tweetbe, és a transznemű hősharcos meg MalcolmIksz…öö…Malcolm Nance (tactical brotha’) nevével validálják ezt az “információt”:
Én a következőképp látom:
- az ukrán vezetés meg a tartóik kényszeredetten keresnek valami orosz kudarcot, amit lehet mutogatni, azzal is elterelve a figyelmet a bahmuti gondokról
- az oroszok ugledári próbálkozása erősen megkérdőjelezhető volt (egyébként nem tejes kudarc, de ezt hagyjuk), komoly veszteségeket szenvedtek el, ugyanakkor azt nem tudjuk, hogy miből vesztettek és mennyit.
- az ukránok ezt a fiaskót felhasználva szép történetet kerítenek az egész köré, és “véletlenül” találnak egy noteszt, amelybe gondosan felírta Szergej, hogy hány katonát veszítettek (mondjuk én ezt a macskakaparást ugyan el nem olvasom)
Esetleg tedd fel magadnak a kérdést, hogy vajon ha az oroszok “találnának” ilyen parancsnoki noteszt egy ukrán tisztnél, te elhinnéd, amit állítanak róla? Egyébként eddig ilyen hülyeségekkel még ők se álltak elő, ilyen búcsúlevelek voltak meg hasonlók.
Más:
Febukkant pár videó az
54. ukrán gépesített dandár K2 nevű alakulatáról, ahogy lövészárkokat meg egyebeket tisztogatnak. Hát, háború van, az biztos