A Majdannal kapcsolatos anyagok 2 csoportra oszthatóak: A média és egyes magánszemélyek által készített online videó közvetítések, rengeteg, akár 3D-s fényképsorozatok valamint az eseményeket követő, különböző intézetek sok részletre kiterjedő, vizsgálati anyagai.Vukics cikkében nem találtam semmi konkrétumot. Ha jól értem, arról panaszkodik, hogy egy ember megtudta a tuttit, ezt leírta, de senki nem közli le a "leleplező művet". Viszont azt nem értem miért nem írják le, hogy mik ezek az aljas (nyilván nyugati) média felületek. Így megint egy ellenőrizhetetlen, de az összeesküvés elméleteket igazolni látszó írás.
A faszinak utána fogok olvasni, de valahogy mindig bedőlnek ezek a leleplező írások.
A tüntetések, lázadások gerjesztése bevett szokás, most az oroszok fizetnek jól Moldáviában. A lövöldözés egymásra kenése sem idegen egyik féltől sem.
Ezeknek az anyagoknak nagy része ellentmond a mai hivatalos "Szent Majdani Forradalom" narratívával, és emiatt a "hozzáértő" kezek az elmult majd' 10 év alatt ezeket kigyomlálták az egyszerűen rákereshető anyagok sorából. Ez kb a keltkezett összes anyag 70 - 80%-a.
Aki ezzel kapcsolatban még eddig le nem törölt anyagokra hívatkozik, a helyzetet ismerve csak panaszkodhat de az előzményeket ismerve, nem fogja ezeket megnevezni.
A szolgálatoknál azért ezek az anyagok minden félnél letárolásra kerültek, ott kell ezeket keresni... pld...