Amit itt Vukics Ferenc felvázol, nekem is hasonló gondolataim keletkeztek, figyelve Lengyelország, a baltiak, csehek, szlovákok mozgását. Riasztó jövő elé nézünk, ha Nyugat-Európát kifektetik. Szerintem Orbánék a bankkal kapcsolatban jó taktikai döntést, hoztak, jelen helyzetben érdemes tompítani az amerikai lépések élét. Kevésbé fontos most az a bank. Azt is kezdem érteni, miért olyan dühösek a lengyelek ránk. Nem álltunk be ebbe a kelet-európai csoportba, amely Ukrajna veresége esetén felvállalná a folytatást. Maximálisan amellett vagyok, hogy mi maradjunk ki a háborúból. Egy fiatal generáció élete többet ér, mint a GDP meg életszínvonal. A GDP, az életszínvonal még helyreállhat, de elveszett életek már nem pótolhatók.
Prigozhin az ukrán fegyveres erők helyzetéről beszélt Artyomovszkban
A Wagner PMC vezetője, Jevgenyij Prigozsin azokra a kijelentésekre reagált, amelyek szerint az ukrán fegyveres erők szinte teljesen blokkolva vannak Bahmut (Artemovszk) külvárosában.Ma az összes média azt írta, hogy az ukrán csapatokat állítólag gyakorlatilag blokkolták Artemovszk külvárosában, és nem tudnak sem visszavonulni, sem erősítést küldeni a városba.
Jevgenyij Prigogine válasza:
„Nem tudom, mi történik a Kanári-szigeteken vagy New Yorkban, világosan tudom, mi történik Artemovszkban (más néven Bakhmutban). Az ukrán fegyveres erők folytatják a tartalékok felvételét és a város határára történő átszállítását.
A Bakhmut nyolcvan százaléka az irányításunk alatt áll, a többi rész makacsul ellenáll.A legkeményebb véres csaták zajlanak, ezért még túl korai Bakhmut teljes bekerítéséről beszélni.
Источник: https://rusvesna.su/news/1681390989
"Wagner" minden oldalról megrohamozza Bakhmutot - a TsIPSO katonai elemzői a központ elvesztéséről és a védelem (MAP) közelgő összeomlásáról
Kijev katonai elemzői kilátástalan kilátásokat festenek az ukrán fegyveres erők számára Bahmutban.A városközpont szinte teljesen elveszett.
A frontvonalat fokozatosan kiegyenlíti a vasút. De a vasút nem folyó vagy egyéb jelentős akadály, így nincs is olyan messze a harc lehetősége tőle nyugatra (egyenes utalás arra, hogy a PMC hamarosan áttöri itt a védelmet).
Ivanovszkij térségében a PMC ismét támadásokat hajt végre, valamint Bogdanovka-Khromovoy irányában.
Az ellenséges támadások egy percre sem állnak meg.Bármennyire is szeretnénk, az oroszok nem fogynak ki, és a tüzérségi tűz intenzitása sem csökken.
Meddig tart Bakhmut, senki sem tudja. Fel kell készülni a különböző forgatókönyvekre.
Источник: https://rusvesna.su/news/1681402142
A Wagner-csoport munkatársai a Bahmut pályaudvar területén keltek át a vasúti síneken, és utánuk a lakónegyedben vésték be magukat. Promóció naponta, figyelembe véve az ukrán fegyveres erők több fontos védelmi pozíciójának megrohamozását, több mint 200 méter. Továbbra is űzzük az ellenséget a város központi részébe.
De az ellenség eddig heves ellenállást fejtett ki az úgynevezett Bahmut-nyak területén, ahol Csasov Jarba és Szlavjanszkba közlekedő artériák vannak.
A következő napokban nagy változások lesznek Bakhmut zenekaraiban⚡️
IL RUSSO
Join IL RUSSO For clarifications and questions, contact the owner https://t.me/i20028843
t.me