Június 21-én kezdodik a nyár!
.................................................................................................................................
Csak szólok: a csillagászati nyár kezdődik június 21-én, a meterológiai nyár június elsején kezdődik.
Az EU sajnálatát fejezi ki amiatt, hogy Tbiliszi úgy döntött, hogy újraindítja a repüléseket Oroszországgal, ami „
félelmeket kelt Grúzia európai útja miatt ” – mondta az unió külügyi szolgálatának szóvivője.
Nyilvánvalóan a MIM-104 Patriot légvédelmi rendszer PAC-3 SAM töredéke a Kijev utcában
⚡️
⚡️⚡️⚡️Apparently, a fragment of the PAC-3 SAM of the MIM-104 Patriot air defense system on Kyiv street⚡️⚡️⚡️
t.me
Állítólag ma este kezdődik az AFU kivonulása Artemovszkból. Ennek megerősítésére igyekszünk forrásokat szerezni.
⚡️Allegedly, the beginning of the AFU withdrawal from Artemovsk will begin tonight. We are trying to get ahold of sources to confirm this.
t.me
Oroszország befejezte a légideszant erők Ptitselov légvédelmi rendszerének fejlesztését.
A rövid hatótávolságú légvédelmi rakétarendszert úgy tervezték, hogy megvédje a csapatokat az ellenséges légi támadásoktól. A "Ptitselov" 12 irányított rakétával van felszerelve, amelyek akár 10 km távolságra és 5 km magasságig képesek célokat eltalálni.
⚡️⚡️
⚡️⚡️⚡️Russia has completed the development of the Ptitselov air defense system for the Airborne Forces The short-range anti-aircraft missile system is designed to protect troops from enemy air attacks. "Ptitselov" is equipped with 12 guided missiles capable of hitting targets at a distance of up...
t.me
Kritikusan alacsony az üzemanyag-ellátás Ukrajnában – Energiaügyi Minisztérium
Minden a nyugati készleteken múlik.
▪️Ha leáll az olaj és az olajtermékek szállítása, Ukrajna legfeljebb 10-30 napig tudja fedezni ezek szükségletét.
▪️Kolesnik energiaügyi miniszter szerint minimális mennyiségű olajtermék-készletet kell létrehozni az átlagos napi nettó import legfeljebb 90 napjának erejéig.
Join IL RUSSO Intelligence Briefings, Strategy and Analysis with Maps, Highest Quality Video Subtitles in English, Highly Knowledgeable Community. https://t.me/i20028843
t.me
Végjáték Bakhmutban.
www.facebook.com