Troll etetés on:
Őőő, azért én meg hozzátenném, hogy bár valóban számszerűen kevesebb az a nyugati (még csak nem is a legmodernebb, bár a Leo2A6 és Leo2A7 között elég hajszálnyi a különbség...

) felszerelés ami odaveszett, de az elavult orosz cucc 1,5 év alatt, míg a nagyonnemmodern nyugati (Leo, Bladley, AMX stb...) mindössze 2 hét alatt amortizálódott le ilyen mértékben. És meglehetősen egyszerű értékítéletre vall, ha hozzátesszük, hogy a Challenger egyáltalán nem amortizálódott, igaz, hogy azokat diszkréten távol tartják a harcmezőtől. Ilyen alapon a magyar PSZH a legjobb nyugati harcjármű, hiszen abból egyet sem lőttek ki az oroszok (igaz, nem is járt olyan arrafelé...

)
Ami pedig azon megszólalásodat illeti, hogy "ha valakinek nem szimpi az autokrata aggresszor rezsim hódítani próbáló de nem sikerülő hadjárata", annak szimpi a másik autokrata agresszor, aki a kisebbségeket gyilkolássza és eltörli az országa teljes ellenzékét, aki nyíltan náci csapattesteket integrál az ukrán hadseregbe, aki tűzzel, vassal, törvényekkel pusztítja bármely nemzeti kisebbség jelenlétét abban a csodálatos nyugati demokráciában, amit Ukrajnának becéznek, aki állami szintre emelte a korrupciót és aki a nyugati segélyekből lett milliárdos a saját népe kárára... és még folytathatnám.
Ami pedig a "tartalék nick" történetéhez tartozik: csak nekem furcsa, hogy valahányszor a modik kigyomlálják a gazt az itteni atlantista veteményből, azonnal megjelennek a pár éve regisztrált, de azóta itt csak elvétve használt habzószájú nickek, és jogfolytonosan ontják ugyanazt a sületlenséget tovább...??? (nem, szerintem ez nem csak nekem furcsa...

)
Troll etetés off.
Pici nyelvtan: az "aggresszor" szó magyarul agresszor, az angolban aggressor, de ht mit is várjon az ember egy atlantistától...