Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az első videóban levő zene metál vagy rock változatának címét keresem már egy ideje, de a kurva Shazam nem ismeri fel, csak ezt. Uh ha valaki tudja annak mi a címe, akkor ne tartsa magába. A kérés komoly.
Az ukrán veszteségek nagy része a tüzérségtől van én a 90% sokallom, de egy 70% az biztosan. Viszont az orosz veszteségek nagy része nem tüzérségtől van hanem minden mástól, mert kisebb az ukrán tüzérség. Nem lehet úgy számolni, hogy van orosz oldalon száz halott abból 90 a tüzérségtől, akkor az ukránnál meg 1000 halott jut az orosz 100-ra amiből 900 a tüzérség számlájára írható, mert tízszeres az orosz tüzérségi fölény.Tudom, hogy nehéz, de számolj már egy kicsit. A tüzérség okozza a veszteségek 70-90 százalékát. Az oroszok 5-10-szeres tüzérségi fölényben vannak. Értem én, hogy kellemesebb hazudni magatoknak, de kurva szar lesz a földre érkezés.
És egyébként is az ukránok magyar földeket bitorolnak(Ung, Ugocsa, Bereg és Máramaros északi fele), ezért egy magyar hazafi nem támogatja őket!
Találatot kapott kapor M-55S
Az ukrán veszteségek nagy része a tüzérségtől van én a 90% sokallom, de egy 70% az biztosan. Viszont az orosz veszteségek nagy része nem tüzérségtől van hanem minden mástól, mert kisebb az ukrán tüzérség. Nem lehet úgy számolni, hogy van orosz oldalon száz halott abból 90 a tüzérségtől, akkor az ukránnál meg 1000 halott jut az orosz 100-ra amiből 900 a tüzérség számlájára írható, mert tízszeres az orosz tüzérségi fölény.
Источник: https://rusvesna.su/news/1689945163A közös gyakorlat során a hajók és a flotta légiközlekedése is intézkedéseket dolgozott ki a hajózás elől ideiglenesen elzárt terület elszigetelésére, valamint egy sor intézkedést végrehajtott a jogsértő hajó visszatartására.
A vezetőség azt ígérte,hogy biztosítva van ha szétlövik a gyárat akkor is előre megkapjuk a gyártott darabok utáni hasznot Anyit ír hogy több kormány álja a garanciát ,hogy ez a német az amerikai vagy az ukrán azt nem tudom. De ami fontosabb a vezetőség szerint az ukrajnába település csak propaganda egyik vezető se szeretnéA Rheinmetál egy nyilvánosan működő részvénytársaság a vezetőség vajon, hogy kívánja a részvényesek befektetését biztosítani ? Vagy valaki garanciát vállal a befektetésre ? Nem tudunk eleget.... De megejtettem egy e-mailt a vezetőség felé. HA válaszolnak a lényeket nem leszek rest megosztani a fórumközösséggel
Az első videóban levő zene metál vagy rock változatának címét keresem már egy ideje, de a kurva Shazam nem ismeri fel, csak ezt. Uh ha valaki tudja annak mi a címe, akkor ne tartsa magába. A kérés komoly.
Pár érdekes dologra rámutat a videó, hogy sok a Lancet találat, de ezt jóval meghaladja, ami nem talál be. Azokkal vajon mi lett? Lelőtték vagy lezuhant vagy a végén 5 méterrel mellé ment? És mennyi az annyi?Nemtom vót e mán ?
Kicsit kikerekedett a szemem ! Az új cuccok is jók de a videóban bemutatott harci videók nagyon durvák és olyan jó minőségűek , hogy már teljesen összezavarodtam mert ilyet a ruszkik tuti nem tudnak produkálni !
Tudom, hogy nehéz, de számolj már egy kicsit. A tüzérség okozza a veszteségek 70-90 százalékát. Az oroszok 5-10-szeres tüzérségi fölényben vannak. Értem én, hogy kellemesebb hazudni magatoknak, de kurva szar lesz a földre érkezés.
És egyébként is az ukránok magyar földeket bitorolnak(Ung, Ugocsa, Bereg és Máramaros északi fele), ezért egy magyar hazafi nem támogatja őket!
Találatot kapott kapor M-55S
Nos .Hagy Putyin egy országot , Oroszország, és az EU közt /mint Bosznia/ .Egy roncs országot .Ami kivan tömve igéretekel ,ábrándokkal/mint Balkán/ mint a szimaty szatyrom a 90 es években. Már röhög. Bárki megkérdezi hogy mit csinált. Annyit mond, hogy Ukrajna nyugati szomszédai ,ringaták állom világba ,Ukrajna politikai vezetését. Mogyoródon a Cempingben is kisebségbe vagyunk. Megszoktuk.De ha elöveszem az EJRÓT és németül karatyolok, hambis csajok is pörögnek.Ja utána mikor elköszönök Magyarul : ) .A magyar hazafinak legyen már annyi esze, hogy a két fasiszta közül a veszélyesebb bukását támogassa.
Főleg, hogy Kijevnél ezt a háborút már elvesztette Putyin tavaly.
Kárpátalja egy másik műsor lesz, az ebből az előadásból kimarad.
Az 5-10 szeres fölény mikor is volt? Meddig?
Már érted?
Hogy kii álmodozik....
Ebből is látszik, milyen királyok az ukránoktól zsákmányolt mosógépek, a bennük lévő chipekkel ilyeneket lehet alkotniNemtom vót e mán ?
Kicsit kikerekedett a szemem ! Az új cuccok is jók de a videóban bemutatott harci videók nagyon durvák és olyan jó minőségűek , hogy már teljesen összezavarodtam mert ilyet a ruszkik tuti nem tudnak produkálni !