Tényleg eltávoítja?A face kb 30-40 masodperc alatt távolítja el ha megosztod.... hát gratulálok a szólás, gondolati szabadság ilyen értelmezéséhez....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tényleg eltávoítja?A face kb 30-40 masodperc alatt távolítja el ha megosztod.... hát gratulálok a szólás, gondolati szabadság ilyen értelmezéséhez....
Azért jegyezzük meg itt, ha nem lett volna az a nagy szövetséges támogatás anno, hanem. mondjuk egy, az első világháborúhoz hasonló Breszt-Litovszk 2.,akkor azért nem lett volna olyan lefutott a történet hős amerikai demokratikus és háborús bűnöket soha el nem követő haderő európai túrája.....Hát nem tudom, szerintem jó nagy hülyeség.
Ha választani kell a világ és Oroszország között... Tulajdonképpen én egész jól meglennek Oroszország nélkül
A hagyják magukat résznél meg... Legutóbb, amikor a szövetségesük hátba támadta őket, tök jól jöttek az amerikai fegyverek, nem?
Tényleg eltávoítja?
"Úgy tűnik, megpróbàltál másokat félrevezetve kedveléseket, követéseket, megosztásokat, vagy videómegtekintéseket szerezni" üzenettel törlik. Úgy is hogy az eredeti posztot megosztom, úgy is hogy a szöveget kimásolva és beillesztve próbálom megosztani.Tényleg eltávoítja?
valamint azt is bizonyítja, hogy „az orosz terror nem lesz sikeres”. Az ukrán elnök rámutatott, hogy erre a hozzáállásra azért van szükség, hogy Moszkvának soha ne legyen valódi oka remélni, hogy „Ukrajna valaha is szétesik”.Sőt, Zelenszkij szerint ez fogja igazán motiválja az egész világot, hogy segítsen az ukránoknak,
Engem rendkívül zavar, hogy a két oldal terroristázza egymást. Ez a két ország háborúban áll egymással. Hiába hívják orosz oldalról SMO-nak, ez egy háború, amelyet mindkét oldal a saját bevallott vagy nem bevallott érdekeiért folytat.
Szerintem teljesen jogos, hogy az ukránok minden rendelkezésre álló eszközzel próbálnak orosz katonákat megölni. Természetesen ez a másik irányba is igaz.
Nem látok különbséget a mérgezett torta és a termobarikus töltet kiszívja a tüdődet között.
Engem is!...egyik terroristázza a másikat amaz meg különleges műveletezik...stb.Engem rendkívül zavar, hogy a két oldal terroristázza egymást. Ez a két ország háborúban áll egymással. Hiába hívják orosz oldalról SMO-nak, ez egy háború, amelyet mindkét oldal a saját bevallott vagy nem bevallott érdekeiért folytat.
Szerintem teljesen jogos, hogy az ukránok minden rendelkezésre álló eszközzel próbálnak orosz katonákat megölni. Természetesen ez a másik irányba is igaz.
Nem látok különbséget a mérgezett torta és a termobarikus töltet kiszívja a tüdődet között.
Hagy emlékeztesselek arra, hogy nem talán nem is lenne háború vagy már rég befejeződött volna, ha az egyik oldal megbecsülte volna a másik oldalról származó kisebbségeket és hajlandó lett volna értelmesen beszélni a másikkal.
A kimondott szó számít, be lehet lelkesíteni embereket pármillió másik legyilkolására ilyesmivel.
Szépen tekerik fel a hangerőt, és hirtelen minden orosz vagy minden ukrán erőszakoló, fejlevágó, hitetlen terrorista lesz.
Ezt valahogy nem tudom támogatni.
Akkor semmi se változott azon a bohóc siteon. Ha a narratíva lelepleződik, jönnek a tudjuk kik. Így lesz mindaddig, ameddig ki nem zavarják őket az erdőből, mint a twitter esetében tették."Úgy tűnik, megpróbàltál másokat félrevezetve kedveléseket, követéseket, megosztásokat, vagy videómegtekintéseket szerezni" üzenettel törlik. Úgy is hogy az eredeti posztot megosztom, úgy is hogy a szöveget kimásolva és beillesztve próbálom megosztani.
Mindkét fél erősen tolja a másik minél szélesebb körű dehumanizálásàt sajnosEngem rendkívül zavar, hogy a két oldal terroristázza egymást. Ez a két ország háborúban áll egymással. Hiába hívják orosz oldalról SMO-nak, ez egy háború, amelyet mindkét oldal a saját bevallott vagy nem bevallott érdekeiért folytat.
Hagy emlékeztesselek arra, hogy nem talán nem is lenne háború vagy már rég befejeződött volna, ha az egyik oldal megbecsülte volna a másik oldalról származó kisebbségeket és hajlandó lett volna értelmesen beszélni a másikkal.
A kimondott szó számít, be lehet lelkesíteni embereket pármillió másik legyilkolására ilyesmivel.
Szépen tekerik fel a hangerőt, és hirtelen minden orosz vagy minden ukrán erőszakoló, fejlevágó, hitetlen terrorista lesz.
Elég sajnálatos dolog, hogy nem tudod rendszerezni-ketté választani mi számít terrorista cselekménynek . Ukránok rengeteg terrorista merényletet hajtottak végre orosz területen civilek, újságírók, önkéntesek, politikusok ellen. A legismertebb Darja Dugina, ha mond valamit a név. De sorolj fel valamilyen orosz terrorista merényletet amit ukrán területen hajottak végre személygépkocsi , csomagok...stb felrobbantásával.Engem rendkívül zavar, hogy a két oldal terroristázza egymást. Ez a két ország háborúban áll egymással. Hiába hívják orosz oldalról SMO-nak, ez egy háború, amelyet mindkét oldal a saját bevallott vagy nem bevallott érdekeiért folytat.
Elég sajnálatos dolog, hogy nem tudod rendszerezni-ketté választani mi számít terrorista cselekménynek . Ukránok rengeteg terrorista merényletet hajtottak végre orosz területen civilek, újságírók, önkéntesek, politikusok ellen. A legismertebb Darja Dugina, ha mond valamit a név. De sorolj fel valamilyen orosz terrorista merényletet amit ukrán területen hajottak végre személygépkocsi , csomagok...stb felrobbantásával.
Tehát én megalapozottan használom a "terrorista" kifejezést. Az, hogy az ukrán bohóc napi szinten videofelvételen majomkodik és terroristázik az nem releváns.
Mindkét fél erősen tolja a másik minél szélesebb körű dehumanizálásàt sajnos