A nagy Z most meg már megint harcolna,mint Anulu.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudom, hogy közben kaviárt zabál, ne aggódj. Putyin eddig a háborúig igencsak nagyszerű "dolog" volt az oroszok szempontjából. Vannak ismerőseim, mesélték milyen volt a 90-es évek jelcini "demokráciája". Putyin egy totálisan lenullázott, a szétesés szélén álló országot hozott vissza az "élők sorába" Jelcin után.Majd elgondolkodik, és egyre többen igy lesznek, hogy talán ez a Putyin mégse olyan nagyszerű dolog. Miközben te sajnalod, addig meg kaviárt zabál.
És ezzel nincs is semmi baj.Lehet így is nézni és értelmezni ezt a képet, de akárhogy is nézem az orosz hadsereg támadt Ukrajnára és nem fordítva történt, és én valahogy magyarként mindig valahogy a hazáját a szülőföldjét védő nemzettel szimpatizálok nem az agresszorral......
Ezzel nem vitatkozom.Tudom, hogy közben kaviárt zabál, ne aggódj. Putyin eddig a háborúig igencsak nagyszerű "dolog" volt az oroszok szempontjából. Vannak ismerőseim, mesélték milyen volt a 90-es évek jelcini "demokráciája". Putyin egy totálisan lenullázott, a szétesés szélén álló országot hozott vissza az "élők sorába" Jelcin után.
offTényleg nem jó ötlet politikát a sportba vinni, gondolta Putyin, miutan az orosz kiskatonák -bocsanat, aktív fanatikusok - átrendezték Marseille-t a 2016-os EB alatt.
Meg Varsóban! megünnepelték Oroszország Napját a 2012-EB alatt.
Ejnye.
Akkor nem erted. Kormanyzatilag volt szervezett a balhe.off
Milyen jó, hogy a kulturált angol szurkolók sosem vetemednének ilyesmire külföldön.
Régi donyecki buszos videó? Euromajdanos barmok tettek fel kb. szakadár aknavetőzés néven. Hogy ugyan mit keres ott mellette egy szaki, ha ők követték el, azt már 2015ben sem tudta volna megmagyarázni, különösen, ha a szakadároké volt a város ...ennyit a dezinformációról
azt írja cím, hogy orosz tank, pedig látszik, hogy egy T64
aztán meg ez maradt belőle (ük)
Mire gondolsz?Ma eldől, hogy gyorsan vége lesz-e.
Pont ugyanez jutott az eszembe! Sardaukar gárda...
Egyébként milyen érdekes, a Dűne film pont tavaly év végén került mozikba, és hát ... felfogható az ukrán helyzet nyugati narratívájának is.
(Igen, olvastam a könyvet, tudom mikor írták. De akkor is érdekes párhuzam.)
Ezzel nem vitatkozom.
A bajom az, hogy most nekiállt Szovjetunió 2.0-t csinalni a hazájából.
Rossz ez mindenkinek.
Nincs hozzá elég eszközük, se kiképzettségük. Meg persze a jelek szerint tényleg sétagaloppra számítottak.
Hogyan is számolhattak volna azzal. Az USÁból nézve az, hogy etnikai alapon katonai aggresszió indul valahol, kb értelmezhetetlen, hiszen te az USÁban alapvetően amerikai vagy, a származásodtól (és még az anyanyelvedtől is) függetlenül. Ezt a sémát próbálják értelmezni minden más országra is, hogy hát nyilván Ukrajnában mindenki ukránnak vallja magát, egyszerű ez, mint az egyszeregy.McCain személyesen ment el a Majdanra és uszította az ukránokat az oroszok ellen.El is mondta, hogy Ukrajna fájni fog Oroszországnak.Sőt, Ukrajna elvesztése fájna a legjobban Oroszországnak! Csak azzal nem számoltak a nyugati balfácánok, hogy Ukrajnában milliószám élnek oroszok és oroszpárti ukránok.
Én őszintén remélem, hogy vasárnap estig Zelenszkijt bezsákolják (élve! nehogy mártír legyen a bohóc!), elviszik, waterboardolják egy kicsit, majd aláíratnak vele mindent. Utána lemond és megy könyvet írni Svájcba, vagy ahova akar.Mire gondolsz?
-Leülnek-e tárgyalni? Ennek feltétele a fegyver letétel.
-Sikerül elfogni
Én azt gondolom, a hírszerzés baxta ezt el.Nincs hozzá elég eszközük, se kiképzettségük. Meg persze a jelek szerint tényleg sétagaloppra számítottak.
Ez abszolút ismert eset és végül el lett mismásolva...Amúgy ez frankón "hasznos" információ. De vajon törekedtek az oroszok, vagy bárki, aki el akarja zavarni az ukrán vezetést, hogy ez (és felteszem többi hasonló) esetek napvilágot lássanak? Egy átlag európai miért ismeri jobban a George Floyd nevet, mint ezeknek az áldozatoknak a nevét?