F
Filter
Guest
Ha én lettem volna ott PK, azzal kezdtem volna....Ha már elkezdték befejezték.Másodjára már az egész TV-tornyot ledöntötték.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha én lettem volna ott PK, azzal kezdtem volna....Ha már elkezdték befejezték.Másodjára már az egész TV-tornyot ledöntötték.
Esetleg annyi rubelre. Az amerikaiak iraki kiruccanása volt napi 2 mld dollár körűl.Napi 20 milliárd USD-re becsülik a háború költségét.
Két verzió van - eredetileg azt mondták, hogy valahol keleten történt, de az erdőtüzek felderítésére használt műhold képén felfedeztek egy kilométer hosszú lángcsíkot a Krímen... Mindenki döntse el maga.Ja, emberek.
Mi a helyzet azzal az ukrán dróntámadással az orosz üzemanyagszállítóvonat ellen? Mert ,mint ha valami olyat olvastam volna, hogy valahol Kelet-Ukrajnában, nem mesze az orosz határtól volt. Ez igaz? Mert, ha igen, akkor az ukrán drónok lazán bent tevékenykednek az oroszok seggében, ami ciki...
Ilyenkor az jut eszembe, hogy az első napokban, mennyi civil lehetett, aki a kiosztott fegyverrel lőtt ablakokból, meg kapualjakból, meg hasonlók.
Nem tudjuk milyen jelentéseket adtak le az ostromok után.
Nem csodálom, ha már első nézésre odalőnek.
Mennyi ilyen lehet és mennyi, aki nem szerencsés. Sosem tudjuk meg.
Remélem elfogják Zelenszkijt, meg a tévét is atomjaira lövik, aki ezt a hülyeséget terjesztette.
Annyira éreztem első pillanatban, hogy ez lesz a következménye a hülyeségnek.
Civilek fegyverzése, uszítása, majd béke Nobel jelölés, annyira ....... felháborít.![]()
Ő Demeter Béla trashvideós itt lehet nézni, most épp az erdőben bujkálMagyar. Ismerem személyesen, teljesen zakkant. Magyarországon több mint 10 ezer feljelentés van ellene, mert azt posztolta youtube-on, hogy a cigányok miatt tört ki a koronavírus járvány.
fura, olybá tűnik, mintha direkt úgy hagynák, hogy az ukránok használni tudják. mert mennyire vélelte, hogy mindig megtalálják őket.Abban a környezetben bárhol, bármilyen technikát be tudsz indítani.....
A helyi lakosság féri szegmense 99%-ban ezeken gyakorolt a nagy szovjetunió idején......
TOR-2-est helyezzenek üzembe, vagy " Pancir"-t.....akkor azt mondom dilletánsok akik elhagyták.
Köszi!Két verzió van - eredetileg azt mondták, hogy valahol keleten történt, de az erdőtüzek felderítésére használt műhold képén felfedeztek egy kilométer hosszú lángcsíkot a Krímen... Mindenki döntse el maga.
tesvérem, acélbúl CCCP acélbúlAz meg miből van, hogy kibírta?![]()
Már lehet ez sem kizárt... Az egész egy kaotikus káoszhoz kezd hasonlítani.fura, olybá tűnik, mintha direkt úgy hagynák, hogy az ukránok használni tudják. mert mennyire vélelte, hogy mindig megtalálják őket.
ez valam orosz háborúellenes mozgalom lenne a katonaság körében?
De Deutsch hazudik. Nincs itt semmilyen aknamunka, igennel szavazott a Roszatom kitiltására (Paks 2 leállítása technikailag), majd letagadja és pofátlanul azt hazudja, hogy ez hazugság. A részleteket megtekintheted a BIZTPOL Magyarország topikban, hogy ne Deutsch-nak, hanem a saját szemednek higgyél!![]()
Deutsch Tamás cáfolta a Paks 2-ről szóló híreket - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
Őrületesen kemény az Ukrajna mögött álló háttérhatalom dezinformációs propagandamunkája. A Johnsont lerohanó, világháborút követelő "újságíró", a 70 vadászgép sztorija, Paks, stb. Életveszélyes kamikaze háborút kezdett a hálózat, a 444 és társaik már több mint nemzetbiztonsági kockázat. Kezd rémálommá válni a történet.
húh, már megijedtem, hogy ezzel vége a rezsiscsökkenésnek.![]()
Deutsch Tamás cáfolta a Paks 2-ről szóló híreket - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
Nem is nézegetem már ezeket a videokat, de a korábbiak alapján azt mondanám, hogy egy dolog a jármű motorját beindítani és egy másik dolog a harci rendszerek életre keltése. Onnan elég 1 computert kivenni vagy akár 1-2 kártyát... Valószínűnek tartom azt, hogy ki van adva, hogy ilyenkor mi az amit ki kell szedni, vagy tönkre kell tenni.Akkor azt légy szíves magyarázd már el nekem, hogy ha szerinted hatástalanítják a technikát, miért is tudja akárki aki már életében látott olyat simán elindítani? Attól, hogy a civilek vagy akár katonák nem tudnak rögtön harckész üzembe helyezni egy amúgy full sértetlen Pancirt, az a Pancir még egy működő technika.
A Mikulás bal oldalán lévőt eskü láttam már a Westbahnhofon. Vagy a klónját.Ukrán oldalon csecsen dzsihadisták nyugati fegyverekkel.
![]()
Elfelejtettem odatenni a műhold felvételt:
Rendben....fura, olybá tűnik, mintha direkt úgy hagynák, hogy az ukránok használni tudják. mert mennyire vélelte, hogy mindig megtalálják őket.
ez valam orosz háborúellenes mozgalom lenne a katonaság körében?
First, we must uphold the one-China principle and consolidate the political foundation of China-U.S. relations. Taiwan has been an inalienable part of Chinese territory since ancient times.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..