[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

F

Filter

Guest
Oké, HVG, de akkor is.
1. Nekem már a kezdetén gyanús volt az a 64 km... Az irreálisan sok.
2. A műholdképeket elnézve valóban sok benne a logisztikai jármű.
3. A lerobbanások pedig nem lepnek meg... xd
4. A légideszantosok sem lepnek meg. Gondoltam, hogy ott vannak és beásták magukat.
5. Tűzérséghez: láttam már lerobbant Mszt-SZ-t is...
Visszafordítom.....
Irak lerohanásánál az US mit csinált?
Eggyetlen megerősített köldökzsinóron függött minden.....
A ruszkik megismétlik....
Nem kolbászolnak védtelenül.

T

Törölt tag

Guest
Jeleztem már....
Kiveszik a rádiót, üzemképtelnné teszik, stb
Csak vonatni lehet ezeket a gépeket. Ennyi.
Támadásban nem szarakszik senki egy lerohadt géppel.
Ahhoz képes, hogy üzemképtellené teszik őket, elég szépen fel vannak töltve lőszerrel meg pöcc-röffre indulnak.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
BTR-82 civilek által elkötve, tele lőszerrel:
https://cdn.discordapp.com/attachme...47955382825910372/VID_20220228_223607_100.mp4

• Tetszik
Reactions: Robur and kriss02

Autodidaktakatona

Well-Known Member
2019. január 13.
1 575
7 057
113
Ezt valaki elemezze már ki nekem. Mázlista vagy szerencsétlen? Mármint a kamerás.

Szerinted, Kiszúrták.. lett egy új szülinapja..

De ennek is meglep a higgadtsága.... vagy úgy betojt, hogy egy hang se jött ki a torkán.

F

Filter

Guest
1. Őrizni nem ártana szerintem. Nem gondolod? A személyzet hova megy? Nekik a járművek kezelése a feladatuk, nem gyalogosok vagy ilyesmi... Akárhogy erőlködnek egyesek, egyértelműen dezertáltak vagy fogságba estek... 2. Már ha össze tudják gereblyézni...
Te sem voltál katona....
A személyzet hátramegy UAZ-al, beül a következő gépbe, aztán indul ahová küldik....
( Ugye "Z" program patika mérlegen.....)

kriss02

Well-Known Member
2021. szeptember 13.
1 224
2 373
113
Ja, emberek.
Mi a helyzet azzal az ukrán dróntámadással az orosz üzemanyagszállítóvonat ellen? Mert ,mint ha valami olyat olvastam volna, hogy valahol Kelet-Ukrajnában, nem mesze az orosz határtól volt. Ez igaz? Mert, ha igen, akkor az ukrán drónok lazán bent tevékenykednek az oroszok seggében, ami ciki...

Kulso_54

Well-Known Member
2010. június 14.
3 051
6 262
113

ez kell oda úgy látom

F

Filter

Guest
Ahhoz képes, hogy üzemképtellené teszik őket, elég szépen fel vannak töltve lőszerrel meg pöcc-röffre indulnak.
BTR-82 civilek által elkötve, tele lőszerrel:
https://cdn.discordapp.com/attachme...47955382825910372/VID_20220228_223607_100.mp4
Abban a környezetben bárhol, bármilyen technikát be tudsz indítani.....
A helyi lakosság féri szegmense 99%-ban ezeken gyakorolt a nagy szovjetunió idején......
TOR-2-est helyezzenek üzembe, vagy " Pancir"-t.....akkor azt mondom dilletánsok akik elhagyták.

Lord Gazember

Well-Known Member
2015. március 18.
1 355
2 386
113
Ebben nem ez a lényeg, hanem az, hogy mikor jön el, vagyis eljön-, eljöhet-e az a pont a ruszkik számára, amikor már inkább úgy gondolják, hogy megéri nekik újrarajzolni a teljes globális térképet.
Nem kell sokat belelátni ebbe a nyilatkozatba, mondom pontosan tisztában voltak vele, hogy mi lesz a nyugat reakciója ez csak színjáték meg a kötelező lózungok puffogtatása.

Littlejohn

Well-Known Member
2010. április 20.
3 665
16 257
113
Én nagyon félek, hogy Putyin néhány taktikai nukival próbálja megtámogatni csapatait. Mondjuk a lengyel határ mellé, csak, hogy tudják, mi a helyzet... Az oroszok most nincsenek jó passzban, de nem szoktak lemondani a célokról. Putyin sem az a visszavonulós fajta... A Nyugat meg - úgy néz ki - fogást talált rajtuk.... Nem értik Nyugaton Ukrajnát. Szimpatikus nekik, de még nem ismerik.... Nekünk meg ideje volna szelektálni a határon, mert infók vannak, hogy a déli határról viszik Kárpátakjára a migriket..... Ha tud magyarul ő vagy a rokona, ok., ha nem, akkor menekülttábor.... Mellesleg ellenőrzötten segíteni is könnyebb.. Mindet odakint nem bántottak, sőt, de hallottam dolgokat. Félelmeim szerint lakosságcsere lesz, a menekültek itt maradnak, helyükre költöznek a herszoniak, kijeviek, harkoviak.... A Nyugat bűne ez.... pont annyira, mint Putyiné....

kriss02

Well-Known Member
2021. szeptember 13.
1 224
2 373
113
Visszafordítom.....
Irak lerohanásánál az US mit csinált?
Eggyetlen megerősített köldökzsinóron függött minden.....
A ruszkik megismétlik....
Nem kolbászolnak védtelenül.
Az orosz haderőknek nincs vesztesége. Se humán, se technikai. Tudom. Elnézést kérek akkor. Remélem megbocsátasz. :rolleyes:

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
17 266
30 045
113
D. Tamás már cáfolta újhülye hazugságát.
Sajnos Deutsch Tamás hazudik mint a vízfolyás. Ott van az EP oldalán, hogy igennel szavazott a Roszatom kitiltására és a nukleáris együttműködés teljes felszámolására Oroszországgal. A BIZTPOL Magyarországba linkeltem is mindent, amit tudni kell (szöveg, módosítók és a szavazás eredménye).

kriss02

Well-Known Member
2021. szeptember 13.
1 224
2 373
113
Én nagyon félek, hogy Putyin néhány taktikai nukival próbálja megtámogatni csapatait. Mondjuk a lengyel határ mellé, csak, hogy tudják, mi a helyzet... Az oroszok most nincsenek jó passzban, de nem szoktak lemondani a célokról. Putyin sem az a visszavonulós fajta... A Nyugat meg - úgy néz ki - fogást talált rajtuk.... Nem értik Nyugaton Ukrajnát. Szimpatikus nekik, de még nem ismerik.... Nekünk meg ideje volna szelektálni a határon, mert infók vannak, hogy a déli határról viszik Kárpátakjára a migriket..... Ha tud magyarul ő vagy a rokona, ok., ha nem, akkor menekülttábor.... Mellesleg ellenőrzötten segíteni is könnyebb.. Mindet odakint nem bántottak, sőt, de hallottam dolgokat. Félelmeim szerint lakosságcsere lesz, a menekültek itt maradnak, helyükre költöznek a herszoniak, kijeviek, harkoviak.... A Nyugat bűne ez.... pont annyira, mint Putyiné....
Nem tudjuk még, mi lesz... A harcászati nukikhoz: azzal Oo. lenullázná magát a nemzetközi megítélésben, és kérdéses, az orosz vezetés engedélyezné e.

T

Törölt tag

Guest
Abban a környezetben bárhol, bármilyen technikát be tudsz indítani.....
A helyi lakosság féri szegmense 99%-ban ezeken gyakorolt a nagy szovjetunió idején......
TOR-2-est helyezzenek üzembe, vagy " Pancir"-t.....akkor azt mondom dilletánsok akik elhagyták.
Akkor azt légy szíves magyarázd már el nekem, hogy ha szerinted hatástalanítják a technikát, miért is tudja akárki aki már életében látott olyat simán elindítani? Attól, hogy a civilek vagy akár katonák nem tudnak rögtön harckész üzembe helyezni egy amúgy full sértetlen Pancirt, az a Pancir még egy működő technika.

• Tetszik
Reactions: Robur