Tisztára mint Észak-Koreában, dübörög a személyi kultusz.
Ennyire még Putyin sem tolja túl a saját személyi kultusz építgetését.
Valószínű ezt még a háború előtt vették fel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tisztára mint Észak-Koreában, dübörög a személyi kultusz.
Takinuki.Az a gyár marha nagy terûlet, több km hosszú és széles.
Néhány éve Putyin 2 hétre eltűnt, és senki nem tudta, h Svájcban van, Szibériában vagy Novo Ogaryovóban az ágyában. Mitől derülne ki, h Zeli nem Kijevben van?Szerintem nem ez a lényeg, hanem az ha Zelenszkij nem Kijevben lenne hanem pl már Lengyelországban az nagyon hamar kiderülne, és az nem kell mondanom mit jelentene az ukrán morálra nézve.....
Ha a férfi helyében lennék(bár elve nem kerültem volna olyan helyzetbe) mondjuk a vén kváknak annyi lenne miután kiszabadultam. Lesznek itt még egymás között is leszámolások turbóukrajnában. Micsoda egy primitív népség.Az EU tagjelölt mintaország.
Az megvan, hogy az elhízott csávó, napszemüvegben és utcai ruhában fekszik az ágyban?
Ez valódinak tűnik.
Lehet majd lesz gyárlátogatós videó is, vagy amiben mutatja, hogy van kaja az ukrajnai boltok polcain, vagy amin néz dolgokat.Tisztára mint Észak-Koreában, dübörög a személyi kultusz.
Azt hiszem @Allesmor Obranna írta, hogy van hozzá szg program ami segíti ezt a fajta indítást.A "dobott " ugrásból végrehajtott , nem irányított rakétaindítás nagy területet képes lefedni és nem elhanyagolható, hogy nem kell közel menni a megsemmísíteni kívánt frontszakaszhoz. Hívhatjuk " gradozás "-nak is, hiszen egy heli 40 Sz-8-ast indít, tehát a 2 heli 80 rakétával már elég szép területet szór meg. Nem zárom ki, hogy akár ismerve a célterület koordinátáit, számítógépes támogatás segíti a pilótákat a manőver és közben a tűzcsapás végrehajtásában.
Szerinted egy ilyen háborús helyzetben nem derülne ki nagyon gyorsan, hogy Zelinszkij vagy az ukrán kormány már elhúzta a csíkot Ukrajnából......Néhány éve Putyin 2 hétre eltűnt, és senki nem tudta, h Svájcban van, Szibériában vagy Novo Ogaryovóban az ágyában. Mitől derülne ki, h Zeli nem Kijevben van?
Azt a q!!! Ma már volt egy szerintem nő akit vertek, de ez ordítással kiakasztó.Az EU tagjelölt mintaország.
Nem. Főleg olyan sajtóval, ami teljesen komolyan adta elő Kijev Szellemét is.Szerinted egy ilyen háborús helyzetben nem derülne ki nagyon gyorsan, hogy Zelinszkij vagy az ukrán kormány már elhúzta a csíkot Ukrajnából......
Emlékszem s Brüsszelbe összefosták magukat, hogy a radikálisok biztos átvették a hatalmat kétszer is összeültek megbeszélni.Néhány éve Putyin 2 hétre eltűnt, és senki nem tudta, h Svájcban van, Szibériában vagy Novo Ogaryovóban az ágyában. Mitől derülne ki, h Zeli nem Kijevben van?
Azt hiszem ezek a kikötözések olyanok lehetnek, hogy nem mondta jól, hogy elektricska ezért szabotőr, senki nem akar ilyen helyzetbe kerülni. Biztos nem az öreglényok kötötték ki őket. Csak ott lettek hagyva.Ha a férfi helyében lennék(bár elve nem kerültem volna olyan helyzetbe) mondjuk a vén kváknak annyi lenne miután kiszabadultam. Lesznek itt még egymás között is leszámolások turbóukrajnában. Micsoda egy primitív népség.
Legyen. Azt hiszem, mindnekinek ki kell engednie majd a gőzt.Azt a q!!! Ma már volt egy szerintem nő akit vertek, de ez ordítással kiakasztó.
Ezekért olyan vérbosszú lesz, ha megjönnek az oroszok, hogy na.
Szerencsétlennek már ödémásra verték a seggét baszki.
Szerintem van egy megoldás: az oroszok bekaszliznak, akit csak lehet (a bohócot, a boxosokat, meg az egész sleppet), elutaztatják Donyeckbe, ahol szorgosan részt vesznek majd a helyreállításban.Zelenszkij:
Ha megbotlana egy gonosz orosz lépcsőben és kitörné a nyakát, akkor új erőre kaphatna az esetleg lanyhuló oroszok elleni gyűlöletkampány a világban. Otthon meg átvenné a szerepét valami Klicskó szerű figura, és bosszúra hívná az ukránokat. Tehát a halála nem lenne probléma, csak erre akartam utalni.
Hogy efféle mártír lesz-e, vagy emigráns államfő, esetleg abbahagyják az oroszok és a választásokon bukik el, az még nem dőlt el - erre sok befolyása nem lesz.
Egyébként a mozgástere szerintem nulla. Ha engedni próbálna, lehet a környezete végezné ki. Olyan "jópofa" embereket engedett pozícióba.
Iszkander?