Ez volt már? Szerintem mindkét fél vádaskodása nevetséges. Kivégzések.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Aha, értem. Az ukránok a saját lakosságukat lövik...A cvivlek mondják,hogy a nácik lőnek mindenre,és mindenkire,futottak a segélyosztó helyre,sorban szedte le őket az ukrán sniper....
Mondja a papa,hogy a börtönből hoztak ki embereket az azovba,hogy lőjjenek mindenkire.
Szintúgy tüzérséggel lövik a lakóházakat,busz állomást,ami eléjük kerül.
Érik a pofon....
Nem valószínű hogy elfogott volna!Alacsonyan repülő helikoptert főleg ha egy helyben lebeg,e lehet lőni irányított páncéltörő rakétával!Kumulatív töltet szétcsaphatta rendesen szerencsétlen kamovot esélye sem volt!Elfogyott a Stinger, meg a Starstreak???
Ez a hosszabb verzió lehet hogy nem.Ez volt már? Szerintem mindkét fél vádaskodása nevetséges. Kivégzések.
Köszi. Ezekre nem gondoltam. Pedig logikus.sanszos, hogy a gázvezetékek zöme a föld alatt van és nem biztos, hogy vannak szakaszolók, így ha valami komolyat robban, akkor a város fele is robbanhat így. Ez még a vegyiparban is megesik, hogy egy cső ég, majd robban és 600 méterre tőle a fél kikötőt elviszi (láttam a pusztítás nyomait).
Nem tudni, hogy mennyi hidrogén vagy tiszta oxigén van a rendszerben, plusz tuti, háromjegyű tonnában állhat foszfor, kén az üzem területén - ezek a nyersvasgyártáskor maradnak hátra. Foszfor, ha ég az durva. Ha kén elindul, akkor könnyen lehet kénsavas felhőt létrehozni. Nagy összegben mernék fogadni, hogy van pár tonna magnézium és titán is - ha azok begyulladnak, akkor az az igazi dzsihád.
Másrészt az AZOV-Stal tett magasról a környezetvédelemre, de több, aránylag modern folyamatos öntősora van, amit nem ártana megtartani a jövőt illetően, ha Mariupol orosz kézen marad - mert sanszos, hogy a kohászati technológia is embargós lesz (egy darabig)
kérdezem még egyszer: irak, afg-ban miért tudták megoldani, hogy nem lőttek halomra minden civilt aki csak felbukkant az utcasarkon?
Akkor lehet lezárják ukrajna nyugati határait.Az Északukrajnáról kivont technika lényeges része állítolag nyugatra, Breszthez van szállítva:
Korábban fehérorosz technika is arrafelé volt szállítva (nézzétek a feherorosz helyzet topikban)
Mondom, hogy Kijevben van. Illetve Buchaban.
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök április 4-én ellátogatott Buchába, a kijevi régió egyik városába, ahol több tucat civil holttestét találták meg, miután az orosz csapatok hetekig megszállták a területet. „Saját szememmel láttam Buchát, Irpint, Sztojankát a megszállás után. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb újra életre keltsük őket” – mondta Zelenszkij táviratában. Újságíróknak elmondta , kész folytatni a tárgyalásokat Oroszországgal a béke megkötéséről
Ez csak egy népszerű konteó szerintem, hogy ő pl Lengyelországban van az amerikai nagykövetségen......és csak ilyen események esetén megy Kijevbe....Mondom, hogy Kijevben van. Illetve Buchaban.
Ki hazudta, hogy Lengyelországban van?
Miért?
Valaki jó nagy tockost kapott!
Az a videó mi az ukrik bemutattak nem műholdról volt sima drónnal videózták.Háború Ukrajnában (2022-04-05) - HÍR TV
A szakértő 13 perc környékén azt mondja, hogy az oroszok 6 olyan műholdfelvétellel rendelkeznek, amely az ukrán állítások ellenkezőjét bizonyítja.
Na, akkor ennyit a műholdfelvételekről.