[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

amper

Well-Known Member
2011. december 12.
955
11 223
93
Azért oroszok részéről ami felvonult működő képes leopard 1a5 bizony potens harckocsi!
Itt a szemétség a németek részéről hogy 6 hét múlva "tud" szállítani /nem akar szállítani.
1,5 hónapja tart a konfliktus és ezeken a lekonzervált gépeken nehogy már kétszer 6 hét legyen hogy üzemkész állapotba hozzák őket.
Brrrr
Minek költöttek volna rá idáig, akár csak a kikonzerválásra, ha nincs megrendelés? Tán háborúban áll a cég? Vagy az ország?
 
  • Tetszik
Reactions: paul64

SenkiFia

Well-Known Member
2022. április 4.
1 440
12 396
113
A Pentagon közölte, hogy több ország is átadott tankokat Ukrajnának, és több ország is fontolgatja a lehetőséget.
 

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 056
14 209
113

SenkiFia

Well-Known Member
2022. április 4.
1 440
12 396
113
A grúz zsoldost, Nika Shanava-t likvidálták Izyum közelében.
Március közepén a 21 éves Nika és 19 éves bátyja Ukrajnába mentek, hogy harcoljanak az orosz hadsereg ellen. Ez volt életük legnagyobb hibája.
t.me/RVvoenkor
 

paul64

Well-Known Member
2013. február 27.
281
1 342
93
Az Ukránok szerint ebben az utcában került sor a támadásra.....

Screenshot-1-8-768x699.jpg

Olasz utca Mariupolban
Ez az Olasz utca már rémlik nekem egy régebbi hírből. Tán orosz videó volt?
 

Yoda

Well-Known Member
2022. február 28.
1 854
2 188
113
Minek költöttek volna rá idáig, akár csak a kikonzerválásra, ha nincs megrendelés? Tán háborúban áll a cég? Vagy az ország?
Biden már 2021.12. hónaptól mondta hogy ez lesz ami van.
Innentől kezdve meg már 4 hónapjuk lett volna rendbe tenni ezeket a gépeket.
Minek?
Pl. mert tartalék.
Akár saját maguknak.
Vagy a 5 szem államai nélkül is lehetne annyi bennük hogy jó hát kb. ezzel tudunk támogatást adni Ukrajnának ha Bidenék infói helyesek.
 

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 676
48 647
113
Az ukránok abban reménykednek, hogy kevesebb mint öt éven belül EU-tagok lehetnek
Ihor Zsovkva, az ukrán elnök európai integrációért felelős diplomáciai tanácsadója a Jevropejszka Pravda hírportálnak adott interjújában kifejezte meggyőződését, hogy Ukrajna kevesebb, mint öt éven belül az EU tagja lesz. Elismerte, hogy nem minden uniós tagállam támogatja Ukrajna csatlakozását, de szerinte a tárgyalások meghozzák majd a kívánt eredményt.

(PS)
 

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 676
48 647
113
Hetvenöt percig tartott a Putyin-Nehammer csúcstalálkozó
Befejeződött Karl Nehammer osztrák kancellár Putyinnal folytatott találkozója - jelentette be az osztrák kancellár szóvivője. Mint hozzátette, a találkozó 75 percig tartott. Előzetes sajtóinformációk már azt jelezték, a csúcstalálkozó után nem tartanak sajtótájékoztatót.
(CNN)

(PS)