Nézd, nem tudom, ki a nemi erőszak szakértője, de a cikk annyira hatásvadász, hogy kételkedem a valóságtartalmában. Az orosz hadsereg egy hónapig tartózkodott Bucsában. Március 30-án kivonultak, Ezután történt a felderítés. Nekem hihetetlen, hogy ezalatt az egy hónap alatt kilenc nő már teherbe is esett, és ezt már ki is derítették. És pont az orosz katonáktól esett teherbe, ezt is tudják.Te egy ilyen nemierőszak-szakértő vagy?
Aztán egy Anna nevű nő, aki 5o éves egy fiatal csecsen harcost vonzott be egy erőszakra. Nem talált fiatalabbat egész Bucsában? Aztán ugyanez a csecsen egy negyven éves nőt is megerőszakolt. Honnan tudják, hogy ugyanaz volt, bemutatkozott előtte? Egyik videóban csecsen harcosok vitték haza az anyukát a családjához. Kifejezetten jóképű csecsen fiúk voltak. Nem láttam rajtuk, hogy elbájolták volna őket az ukrán hölgyek. Pedig igen sűrűn ölelgették őket hálájuk jeleként!
És a végén: pszichológusnak elmondják, de dokumentálni nem tudják. A pszichológus csak akkor tud foglalkozni a pácienssel, ha tudja, milyen okból kell terápiás segítséget nyújtani neki. Mert egyébként miért és mire kapnak terápiás segítséget?