engedjetek már meg egy kérdést ..mert elég sok embertől olvasom itt hogy miből mennyi van az oroszoknak ..
van itt közületek olyan aki az orosz hadseregben raktáros ?
mert ugye olvastuk azt is hogy a rakétákból majd 2 hét alatt kifogynak,csak régi elavult szarjaik vannak,mert azokat láttuk felvonulni stb stb .. szóval van itt olyan aki kint raktáros ? mert ha nincs akkor mire alapoztok ilyen kijelentéseket ?
attól hogy felvonultattak régi technikákat,azt is érteni kellene,hogy a jelenlegi ukrán haderő ellen ez bőven elég volt,mint azt az állás is mutatja, V.V bejelentette,hogy hátrébb vonják a csapatokat,erőátcsoportosítás lesz,más feladatok kapnak prioritást,erre jöttök itt azzal, hogy fú mekkora előrenyomulást hajtottak végre az ukránok,hol ? meg hogy ? tényleg próbálok pártatlan maradni csak így nagyon nehéz,jelen pillanatban kisebb részsikerektől eltekintve,oda tudott benyomulni az uki haderő meg azt tudta visszafoglalni amit hagytak neki,ez tény,ha nem így lenne már rég az orosz határon állna az ukrán hadsereg .. ki lehet őket tömni mindenféle szarral pl Leo1,vagy a lengyel T-72-esek,ATGM,MANPAD .. de nem veszitek észre hogy ettől függetlenül,meg az elhagyott járművektől,üzemanyaghiánytól,mindentől függetlenül a régi elavult fostartály eszközökkel nyomták le az Ukránokat ?
és igen bizonyára igazatok van,tényleg akkora hülyék vannak az oroszoknál,hogy kizárólag csak mutatóba, a díszszemlére gyártanak le haditechnikát, azért költenek rá kurva sok pénzt a kutatás-fejlesztésre,azért tartanak mérnököket,meg ezért hoznak létre az ezek gyártásához szükséges gyártósorokat mert kell 5 repülő meg 15 tank a felvonulásra,közben meg legjobb esetben is maximum Moszin-Nagantokkal vannak ellátva hadosztály szinten.
én sem tudom,miből mennyi van nekik,én sem vagyok kint raktáros,de teljesen hülye sem,szóval inkább tűnik realitásnak az az elmélet,hogy a NATO beavatkozására várva "pihentetik" a modernebb cuccokat,amik egyébként megvannak még ha nem is tízezres nagyságrendben,és nem csak a szemlén mutogatják mint díszletet.
köszönöm ha elolvastátok
ps. érdemes megnézni pár Zapad gyakorlatot,hogy onnan mit láttunk eddig Ukrajnában (és nem csak T-72 és BTR/BMP lesz rajta,meg ZIL-ek és KAMAZ-ok.)