Ez a dolga. Megtámadták. Elnök.Akkor miért visít folyamatosan a pianista?
A stílus ízlés dolga.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez a dolga. Megtámadták. Elnök.Akkor miért visít folyamatosan a pianista?
Jó szándék jeleként kivonulni??? Ez sima belemagyarázás. Egyszerűen azért vonultak ki, mert nem jött be a terv. Újraterveztek és másként akarnak győzni. Ami különben megsüvelegendő, mert a visszavonulásban teljesen szét is eshetett volna morál. Na meg volt merszük változtatniSzerintem ott állt egy több kilóméteres hadoszlopuk, és az ukránok még csak csúnyán se tudtak rá nézni.
Szerintem azért vonultak vissza amit mondtak. Jószándékuk jeleként, mert akkor úgy nézett ki, lehet valami a tárgyalásokból.
Szerintem még mindig maximum a képek 10% ami nyugati atgmel lett kilőve. Szóval semmi olyan nem volt ott, ami katonailag indokolta.
Ekkora részt le tudnak szakítani, elválasztani, kiéheztetni:Hogy szakítják le Ukrajnáról Odesszát ha nem veszik be?
Nem, hanem csak közöltem azt a tényt, hogy 8 évig nem nagyon érdekelte a sorsuk.Öööö. Akkor most az a baj, h nem előbb támadta meg Ukrajnát?
Persze,csak az anyagháború nem nekik kedvez.Nem kell nekik utánpótlást kapni a tenger felől ,mert kelet felől nagyon hatékonyan tudják majd blokolni az ukrik az orosz szárazföldi támadást ergo a szárazföld irányából kapnak bőven utánpótlást.És ha a tenger felől nem kell nekik támadással számolni nem kell megosztani a katonai erejüket minden idegszálukkal koncentrálhatnak a kelet felől érkező orosz támadásra.
Ok. Figyeld a térképet.Ezeket a tábornok leváltásokat nem kellene eröltetni,mert szerintem csak egy ilyen volt,a többi meg Washington esti meséje.Amikor az Adeni kikötőben a USS Cole oldalába durrantottak egy csinos léket,akkor az arabok sem szóltak a jenki parancsnoknak. Gondolom érzed a hasonlatot. Na és akkor ismét nézzük a harctéri eseményeket. Mondjuk a négy nappal ezelőttihez képest ki is áll jobban? Feleslegesen ne erőltesd a dolgot,mert nem az ukránok.
Ehhez kelet felől át kell menniük az ukrán védelmen, mire odajutnak hogy kelet felől előkészítenek egy támadást addigra az a terület nagyon meg lesz erősítve....Ekkora részt le tudnak szakítani, elválasztani, kiéheztetni:
Korlátlan képfeltöltés, képtárolás, képmegosztás - www.kepfeltoltes.eu
Képfeltöltés, ingyen képtárolás korlátlan számban, képmegosztás, családi és üzleti képek feltöltése, nyaralási fotók megosztása.Csoportos és URL képfeltöltéswww.kepfeltoltes.eu
De elég ha csak ennyit foglalnak el, uralnak:
Korlátlan képfeltöltés, képtárolás, képmegosztás - www.kepfeltoltes.eu
Képfeltöltés, ingyen képtárolás korlátlan számban, képmegosztás, családi és üzleti képek feltöltése, nyaralási fotók megosztása.Csoportos és URL képfeltöltéswww.kepfeltoltes.eu
Nekem úgy tűnik az irányokkal inkább neked van bajod, de idézd be nyugodtan, hogy hol cseréltem fel.Én nem értek semmit ez érdekes....De ahogy gondolod. De abban igazad van, hogy nálam Nyugat és Kelet még nem cserélődött fel ...
A kapott támogatások fényében ez már nem is meglepő. Inkább a támogatások összvolumene volt elképzelhetetlen méretű, valamint az usa dominanciája az eu fölött,hogy képesek szinte az öngyilkosság határáig elmenni, na ez az ami elképzelhetetlen.Azt sem ott írták.
Továbbra sem Ukrajna szeretné meghódítani Oroszországot.
Továbbra is védekeznek.
Úgy, ahogy tudnak.
60 napja, mindenki meglepetésére.
Ha egyszer ezt mondták, akkor ezt mondták.Jó szándék jeleként kivonulni??? Ez sima belemagyarázás. Egyszerűen azért vonultak ki, mert nem jött be a terv. Újraterveztek és másként akarnak győzni. Ami különben megsüvelegendő, mert a visszavonulásban teljesen szét is eshetett volna morál. Na meg volt merszük változtatni
Ukrajna mögé felsorakozott az összes nyugati nagyhatalom az USA elkezdte felpörgetni a fegyvergyartását....én hosszútávon anyaghaboru tekintetében nem az Oroszokra fogadnék...Persze,csak az anyagháború nem nekik kedvez.
Nézegetem,csak nem látom,hogy az ukik visszafoglalnának bármilyen stratégiai pontot.Ok. Figyeld a térképet.
Na igen a háború erről szól. De ez még mindig sokkal jobb, mint a partraszállunk típusú agymenés. A tengertől amúgy is le fogják szerintem választani őket.Ehhez kelet felől át kell menniük az ukrán védelmen, mire odajutnak hogy kelet felől előkészítenek egy támadást addigra az a terület nagyon meg lesz erősítve....
Már beidéztem de még teszem meg egyszer...Nekem úgy tűnik az irányokkal inkább neked van bajod, de idézd be nyugodtan, hogy hol cseréltem fel.
A Krím felől támadva fogják elérni Tiraszpolt/Moldova határát szóval kelet felől senki sem fogja basztatni őket addigra. Szerinted 250 km -ről nem lehet blokkolni a forgalmat arra? Annyi az akna, hogy amúgy sem mer oda menni szinte senki. Aki meg igen, az szét lesz kapva.
Hozzátette, hogy ez sokkal kevésbé nézne ki nevetségesen, mint ahogy az amerikai vezető a levegőt köszönti."Ne aggódj Zelenszkij miatt, még csak az amerikai demokráciával való érintkezés öröméért sem hagyja el ezt a helyet. Sok lehetőség van" - viccelődött a csecsenföldi vezető.
Már számtalanszor leírtam egy Odessza elleni sikeres támadást egy kombinált szárazföldi és tengeri partraszállási művelettel lehet megvalósítani a brit és az orosz szakértők szerint is.Na igen a háború erről szól. De ez még mindig sokkal jobb, mint a partraszállunk típusú agymenés. A tengertől amúgy is le fogják szerintem választani őket.