K
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pedig jobb lenne ha elhinnéd, hogy kokózik a törpe. Nem véletlenül kapták fel, az Orosz hírszerzés már régen és az ukrán oligarchák természetesen kezelték ezt a tényt. Nem kell felvételeket manipulálni, csak egy időre függőséget kellene neki okozni. Látványos lenne a koko hiányaCsak hajtogatod
Tegnap is már említettem, hogy több helyről is megerősítették, hogy manipulált volt az E.Musk-os videója.
Persze ha érdekelne a valóság utána nézhetnél, de persze ezzel jobban lehet trollkodni :d
Helyesbítés: nem a Herszoni, hanem a Zaporozsjei terület Mihajlovkai (Mihajlivka) járásáról (rajon) van szó.
Vagy nem, idővel kiderül, hogy mire jutnak az oroszok Donbaszban, de ha nem sikerül nekik bekeríteni ott az ukrán erőket, akkor szerintem már "csomagolhatnak" is.Tehát a veszélye fenyegette? Azaz nem kerítették be őket.
Ha minden jól megy hamarosan megláthatjuk milyen amikor bekerítenek egy nagyobb csoportosítást
Nem, új vagyok itt, bár már évek óta olvasom a fórumot.Hahh, ez annyira boki-s, ugye Te vagy az?
Nem ugy nez ki mint amit kilottek. Inkabb kigyulladt.Kiégett T-90A valahol:
Az csak egy BMD volt. A felvétel eleje még igaz is lehet a többi meg már pr.Ukrán Javelin indítás két orosz BMD-4M-re.
Az Ukránok sportot űznek abból, hogy elakadt, lerobbant eszközöket látványosan felrobbantanak, felgyújtanak, otthon el lehet adni.Nem ugy nez ki mint amit kilottek. Inkabb kigyulladt.
Kimondta hogy két BMD-t találtak el? Amúgy meg ahogy érzed....Az csak egy BMD volt. A felvétel eleje még igaz is lehet a többi meg már pr.
Valahogy azt érzem, hogy egy 2S1 Gvozgyika közvetlen iranyzasaú túzfeladata valamiért furcsa.
ukrinak szerintem minden jó ami működik... ember van/lesz (honvédő háború), nincs meg a lehetőségük válogatni, azt kell használják amit kapnak...Egy páncélozott LandRover jobb lenne ugyanerre a feladatra, akár rászerelt LAW-val, de ha csak a benne ülő lövészek viszik magukkal az ATGM-et akkor is, nem véletlen írtam hogy a német cucc egy foshalom. Egy dolog a kis mérete.. ennyi erővel pl egy motoros lövész + ATGM kezelő páros, is hatékonyabb, mozgékonyabb, jobban bemálházható, kisebb, jobban elrejthető lenne arra a szerepkörre amire a Wieselt szánták ha már hit&run technika... szóval a Wiesel egy szar.
Csak idő kérdése az orosz győzelem, az ukrán reményeket táplálni felelőtlenség. Gondolj bele, hogy a nyugatnak még Aszadot sem sikerült megbuktatnia, pedig ott nehezebb dolguk volt az oroszoknak. Bármeddig is tart, bedarálják a maradék ukrán haderőt, a fegyverszállítmányok nagy része pedig az orosz hadsereget fogja gazdagítani.Vagy nem, idővel kiderül, hogy mire jutnak az oroszok Donbaszban, de ha nem sikerül nekik bekeríteni ott az ukrán erőket, akkor szerintem már "csomagolhatnak" is.
Olyan sokat "bértrollkocc", hogy most jól megtrollkodlak vöröskabátos!!! (igen, képes voltam csak ezért elmenni a közértbe most )ez mondjuk elég gáz.
nekem az örök fav a Haribo Konfekt, amihez már évek óta nem tudok hozzájutni.
és ez elég rosszul érint egyébként
Hányós reakcióra is szükség van a facepalm mellett. Nem tudom, melyik irritálóbb, ez, vagy Psaki.Oscar-díjas alakítás: Az amerikai szóvivő majdnem elsírta magát az orosz invázió elítélése közben
John Kirby, mint katona nem tudja összekapcsolani ártatlanok halálát a „nácimentesítéssel”.Elítélte az orosz elnök „kegyetlenségét és romlottságát” az amerikai védelmi minisztérium szóvivője.John...www.vadhajtasok.hu