W
Wilson
Guest
Zárt térben egy fegyver bemutató keretében miért töltenének meg bármilyen fegyvert?Ki mondta, hogy nincs?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Zárt térben egy fegyver bemutató keretében miért töltenének meg bármilyen fegyvert?Ki mondta, hogy nincs?
Léteznek kifejezetten kiképzésre készített, teljesen inert vasak. Mondjuk ezeket mindenféle rikító színű feliratokkal meg egyéb jelzésekkel szokták ellátni, hogy nehogy összekeverjék őket. Ilyet nem láttam a videón.Baleset mindig olyan fegyóval történik ami "nincs megtöltve"...
aham..... az esti mesében.....
Éppen azt akartam mondani, hogy itt ilyen kiképzési segédanyagot nem láttam.Léteznek kifejezetten kiképzésre készített, teljesen inert vasak. Mondjuk ezeket mindenféle rikító színű feliratokkal meg egyéb jelzésekkel szokták ellátni, hogy nehogy összekeverjék őket. Ilyet nem láttam a videón.
Ez már 4 éves hír, tudtommal azóta se került közelebb Kardigán a csatlakozáshoz.Ez sem öngól?
Törökország a BRICS-hez kíván csatlakozni...
Komoly vetélytársat kaphat a nyugati világrend
Új, nemzetközi összefogás formálódik a fejlődő országok vezetésével, akik elégedetlenek a mostani állapottal.www.origo.hu
Köszi, kicsit benéztem a dátumot... Van ilyen. Azért kíváncsi lennék arra, ha valóban oda csatlakoznának, akkor mi lenne a nyugat reakciója...Ez már 4 éves hír, tudtommal azóta se került közelebb Kardigán a csatlakozáshoz.
Én szerintem ez töltött fegyver egy eldobható M72 lawZárt térben egy fegyver bemutató keretében miért töltenének meg bármilyen fegyvert?
Pedig ebből és az elfogottak listájából, tetkóiból stb. kellene nagy nemzetközi csindarattát csapni, szerintem. Ez komoly csorbát ejtene a folyamatosan győzedelmes ukránok mitoszán.Alekszandr Hodakovszkij jelentése szerint az azovsztali nácik feladásának egyik feltétele, hogy ne készítsenek fényképeket és videókat .Операция Z: Военкоры Русской Весны
Добровольцы, волонтеры и военные корреспонденты Русской Весны действуют в боевых порядках войск на Донбассе, Украине и САР, получая информацию из самых горячих точек. Связь: @rvvoenkor_bot https://youtube.com/c/rusvesnadonbasst.me
„A kilépési pont a mi alagútunk, hamarosan itt a kilépési idő” – mondta a DPR erők Vosztok zászlóaljának alapítója és parancsnoka.
Talán még meg is néztem volna ha nem volna az okádék zene ukrán szokás szerint alárakva.
Egy USA ellen mi lenne velük atom nélkül?
Addig mehet nekik a termit, meg a FAB-1500 . Had kopjanak...Kiegészítés:
- Az Azovsztálban még 2227-en vannak blokád alatt. Holnap hajnali 4-től ismét lesz lehetőségük megadni magukat.
https://aftershock.news/?q=node/1108805
Ez az uj orosz "szendvics-pancel"??Ezek a legújabbak.
"A tanképítők ortodox ikonokat és gyermekek rajzait és leveleit helyezték a T-90M harckocsikba."
Nem kétlem, hogy hamarabb fog megtanulni jól lőni egy AK-val (amivel a képen van), bár szerintem a DMR szerep neki talán testhezállóbb lenne.
Ugyanakkor aki egy kikönnyített, kiskaliberű, diopteres sportpuskához szokott (és ahhoz, ahogy egy ilyennel lőni kell), annak azért nagyon más világ lesz egy bármilyen hadipuska.
Micsoda náci relikviák,és még itt egyeseknek nehezükre esik ha nácinak nevezzük a nácikat.https://topwar.ru/196341-v-harkovskoj-oblasti-zaderzhan-ukrainskij-vrach-sadist-veretenchenko.html
Volcsanszkban (Harkovi terület) elfogták azt az ukrán sebészt, Viktor Veretencsenkót, aki korábban egy tévéműsorban szólított fel a fogságba esett orosz katonák megkínzására és kasztrálására. Az orvos apja a második világháborúban a Bandera-hadsereg tábori orvosa volt, fia is Bandera követőjének vallotta magát. Az interjú elején látható "relikviák" (Bandera és Suhevics mellszobra és írásai, jelvények, piros-fekete UPA-zászló) az orvos saját gyűjteményéből valók. Az orosz riportereknek Veretencsenko elmondta, hogy ma már "szégyelli magát".
Interjú a sebésszel:
https://ok.ru/video/4225538460280
Az biztos, hogy a lány jól lő. De! Mindig fix távolságban lévő célokra. Megéri-e, hogy átálljon a távbecslésre, meg a többi mesterlövész képességre, mint álcázás, rejtőzködés, pozíciók felderítése, lőirányok, célfelismerés, stb. Zajcev után szabadon....Az ukránoan lévő cknak ebben a háborsúskodásban húst kell áldozniuk...
Mert esélyesivolságbx táeverzibilis.
esti mese 2.0 jó szórakozást hozzáRubezsnojeban 7 amerikai vesztette életét, akik részt vettek a Kijev oldalán vívott csatákban – mondta Alaudinov, Csecsenföld vezetőjének asszisztense a RIA Novosztyinak, bemutatva egyiküknek a washingtoni Joseph Ward Clarknak címzett dokumentumát: ló
"Ez valószínűleg egy különleges alakulat volt, heten voltak, ahogy jól tudom, amerikaiak voltak. Mi javítottuk ki őket, és mind eltűntek a másik világban."
https://t.me/oroszokazigazsagoldalan/7755
Ugyanaz lenne a ruszkikbol atom nelkul, mint atommal. Por es hamu....
Miből gondolod, hogy meg van töltve?Én szerintem ez töltött fegyver egy eldobható M72 law