Ajánlom Lordságod figyelmébe mondjuk a Cirkon nevű orosz rakétát.persze, persze.
Nézz már meg egy Type-45 -t, mit tudnak vele szembe állítani?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ajánlom Lordságod figyelmébe mondjuk a Cirkon nevű orosz rakétát.persze, persze.
Nézz már meg egy Type-45 -t, mit tudnak vele szembe állítani?
Hogy szerinted mi irreális az lényegtelen. Valójában meg az irreális ha téged bárki is komolyan vesz, mert nem vagy képes két mondatot egy hozzászóláson belűl úgy leírni, hogy ne mondjanak ellent egymásnak.Istenem... Amit leírtál abban a formában, az irreális! A Donbász után még megpróbálhatják/megpróbálják bevenni a Fekete-tenger partvidékét, benne Odesszával, de ennyi. Több annál mozgósítás nélkül nem fog menni, és még Odessza is kérdéses (miliós város)...
Lőgyakorlatnak megfelelt."Ja,azt még elfelejtetted,hogy a ruszkik már rögtön a buli elején kiiktatták az uki flottát."
Hűha, nagy dicsőség. Nem nagyon volt mit kiiktatni rajta, mivel ukrán haditengerészet már eleve csak szimbolikusan létezett. xd
Naaaaa...Miért felejtettem volna le, ha le akarom felejteni nem rakom be a forrást. Annak amiről szó van semmi közzé a vezérőrnagy halálához illetve annak a körülményeihez.
Igen, egy magyart is megöltek...Lőgyakorlatnak megfelelt.
Hihetetlen hogy az európai véleményformálók ezt nem akarják/tudják tudomásul venni.Az európai gazdaság (főleg a német ami majdnem egykutya) az olcsó orosz és ukrán nyersanyagra és energiahordozóra épül és pont nem az a gond, hogy mi nem tudjuk megvenni a kínai kacatot, hanem hogy az európai terméket nem tudjuk eladni annyira drága lesz és az így keletkező piaci résbe a versenytársak könyörtelenül be fognak nyomulni. És akkor kénytelenek leszünk megvenni a kínaiak kacatjait illetve technológiákat eladni nekik, hogy legyártsák kint a részegységeket a saját termékeinkhez további versenyhátrányt okozva ezzel.
És én nem gondolom, hogy az Oroszok nem fognak megroggyanni gazdaságilag. Csak ezzel igazából nem leszünk előbbre sajnos...
Én pediglen a SAMPSON radart, ami 1000 célt tud követni egyszerre, amik akár krikettlabdányiak is lehetnek és akár a hangsebesség 3x-val repülhetnek.Ajánlom Lordságod figyelmébe mondjuk a Cirkon nevű orosz rakétát.
A rohadt barbárok. Biztos meg akarjàk kínozni a kivégzés előtt (by Wilson)Az Orosz Fegyveres Erők katonái két kilométeren keresztül vonszoltak egy sebesült AFU-katonát egy aknamezőn keresztül.
Az orosz katonák a sebesült ukránt egy tábori kórházba hurcolták, és megmentették az életét.
https://t.me/c/1654961812/5487
Aha, pont mikor eszméletlen mennyiségű orosz nyersanyagot nem vesz meg a "nyugat" akkor pont hogy azok akik meg megveszik jól járnak.Csakhogy a globalizáció miatt mindenhol megemelkednek az energia és nyersanyag árak.
Kínában, Indiában is.
Így működik a világgazdaság.
Nem tudom rá a választ, nem is nekem kell szerencsére.
Mondjuk a dolog ott megbukik, hogy megy a víz alá.
Egyáltalán nem biztos, hogy menne az az oroszkának.
Az egyik legnagyobb hajó volt ez igez, de a harcértéke nem érte el egy Gorskovét."Egy hajó..."
Az a hajó a fekete-tengeri flotta zászlóshajója volt papi, az egyik legnagyobb méretű és tűzerejű hadihajó az orosz haditengerészetben!
"...valamiért elsüllyed."
Ja, "valamiért"... Figyelj, én elfogadom az orosz vihar álláspontot is, végülis amilyen állapotban van az orosz haditengerészet, nem lehet kizárni, hogy tényleg vihar miatt süllyedt el... DDD
Most kell amúgy is ledaraltatni a készletet. Napról napra értéktelenebb. Most jön a tömegtámadás. Indul a daráló...Azért azzal a 115-össel is lehet komoly tűzfedezetet adni, a védelem meg... Hogy őszinte legyek, talán még biztonságosabb is a 115 millis teljeslőszer mint az osztott 125-ös. Egyébként sincs olyan tank a világon, amit a hoholoknál felhalmozott modern páncéltörőkkel ne lehetne kilőni.
Én szem szt a gorskovokat nem értékelném túl.Az egyik legnagyobb hajó volt ez igez, de a harcértéke nem érte el egy Gorskovét.
Milyen korlátozott képességekkel?Én szem szt a gorskovokat nem értékelném túl.
Elég nyögvenyelősen alakultak és amíg nem profi az emberanyag rajta, addig legalábbis véleményesek a technikai paraméterei.
De még akkor is csak egy fregatt, erősen korlátozott képességekkel.
Ott nem az orosz flotta fog játszani.Szárazföldi indítású rakéták viszik a prímet. Ez nem óceán. Ne értékeld túl a hajók képességeit.Én pediglen a SAMPSON radart, ami 1000 célt tud követni egyszerre, amik akár krikettlabdányiak is lehetnek és akár a hangsebesség 3x-val repülhetnek.
De egyébként is -objektíve- az egyik legjobb AA romboló, úgyhogy nehezen tudnál a képességeibe belekötni.
Nem beszélve arról, hogy a RU flotta technikai színvonala, legénységének színvonala kritikán aluli - mint a Moskva is megmutatta.
Szerencsétlen rosszkor volt rossz helyen. Legyen neki könnyű a föld.Igen, egy magyart is megöltek...