Ébredj már fel... Európa ipara jobban rá van szorulva az orosz nyersanyagra mint fordítva. Ők ugyanis rohadtul el tudják adni máshová is.
Nem tudják. Fizikai képtelenség. Sokszor le lett írva. Nézz már utána!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ébredj már fel... Európa ipara jobban rá van szorulva az orosz nyersanyagra mint fordítva. Ők ugyanis rohadtul el tudják adni máshová is.
Tütüke.. ez nem belpol topik.Azok alapján amit írtam hazafi vagyok. És van egy rossz hírem a számodra. Egy hazafi felismer egy másik hazafit. Szóval szépen megkérdőjelezted saját hazafiságodat. Bár lehet nem is tartod magad annak. Vagy orosz hazafinak tartod magad. Esetleg románnak?
A magyarok megsarcolását meg épp te támogattad most április elején. Meg az azt megelőző 12 évben. Szóval egy másik topikban talán számon is kérem majd rajtad, hogy miért dolgozol a magyarok ellen. De ezt itt most hagyjuk
Ez a minimum lenne...Én visszahajtottam volna a foglyokat, minden felderítő egység előtt egy baphometes ukrán ment volna, hogy ha csapda van akkor őt vigye el.
Ez a múltheti eset... Nem új.Pár M777 ki lett ixelve...
Csak okosan a minősítgetéseiddel...Most ezek tényleg ennyire félkegyelműek lennének?
Nem értem...
Márpedig más lehetőség nincs.
Vagy ilyen retardáltak, vagy hazaárulók.
Hagyjad, felesleges miatta bannoltatni magadat...Azok alapján amit írtam hazafi vagyok. És van egy rossz hírem a számodra. Egy hazafi felismer egy másik hazafit. Szóval szépen megkérdőjelezted saját hazafiságodat. Bár lehet nem is tartod magad annak. Vagy orosz hazafinak tartod magad. Esetleg románnak?
A magyarok megsarcolását meg épp te támogattad most április elején. Meg az azt megelőző 12 évben. Szóval egy másik topikban talán számon is kérem majd rajtad, hogy miért dolgozol a magyarok ellen. De ezt itt most hagyjuk
Ő úgy van vele nem kel ide semmi ami Orosz,szerinte éljünk úgy mint az ősemberek gyűjtögető életmódót folytatva.Szemét farizeus társaság.Ébredj már fel... Európa ipara jobban rá van szorulva az orosz nyersanyagra mint fordítva. Ők ugyanis rohadtul el tudják adni máshová is.
Rex akkora hazaáruló hogy a Zelensky iránti imádatát egy nagy Z betűvel képviseli az avatárján.Kettőnk közül te szeretnéd megsarcolni a magyar népet egy tetvedék náci ország kedvéért, akik az ezt megelőző 8 évben mindent megtettek, hogy a kárpátaljai honfitársaink rosszul érezzék magukat a bőrükben a saját szülőföldjükön.
Szóval mégegyszer megkérdezem, hátha így eljut az agyadig: Hazaáruló vagy? (Mert annak tűnsz, azok alapján, amiket írsz.)
Miért, magadra ismertél bennük? Hogy szenvedhettek... 12+4Csak okosan a minősítgetéseiddel...
Hagyd nem csinál mást csak személyeskedik...Csak okosan a minősítgetéseiddel...
És? Az a 115-ös simacsövű ágyú a mai napig partiképes, a maga korában a legpengébb, sőt világelső volt. Tűztámogatónak teljesen jó, a szakik örülni fognak ezeknek is. Nem mellékesen szerintem olcsóbb ezeket előszedni, mint egy Javelin amivel esetlegesen kilövikMondjuk az, hogy tizenéve kivonták a hadrendből, és elvileg több ezer T-72/80 szériás hk-nak kéne még a "bányákban" csücsülni.
A tankokon levő jelzésekre kukkants.Ember ne nézz már megint mindenkit hülyének ez a kép nem is a meliotopoli vasútállomáson készült..
Már megérte kiraknom, hiszen láthatóan idegállapotba jössz tőle.Rex akkora hazaáruló hogy a Zelensky iránti imádatát egy nagy Z betűvel képviseli az avatárján.
Szerintem titokban szerelmes belé, lefogadom hogy van egy Z betű valahol rá tetoválva. Talán a csípő felett....
Komolyan mondod, hogy ezen kívül nem látni semmit?! Nem látod a betűket és számokat az M777-esen? Tényleg nem???Jó, látom. És? Azon kívül egyáltalán nem látni semmit... Egyébként azt nem írtam, hogy Ukrajnában készültek, csak azt, hogy ukránok vannak rajta, és esélyesen kiképzésen... Ha esetleg van egyértelműbb jel, akkor nyilván elismerem hogy a videókkal kapcsolatban tévedtem. Viszont ez még mindig nem azt jelenti, hogy az Excalibur gránátokat nem kapták meg csak azért, mert voltak olyan lövegek, amiken nem volt rajta a kiegészítő a használatukhoz...
a moszkovitak ezt nem fogjak fel.Nem tudják. Fizikai képtelenség. Sokszor le lett írva. Nézz már utána!
Azok alapján amit írtam hazafi vagyok. És van egy rossz hírem a számodra. Egy hazafi felismer egy másik hazafit. Szóval szépen megkérdőjelezted saját hazafiságodat. Bár lehet nem is tartod magad annak. Vagy orosz hazafinak tartod magad. Esetleg románnak?
Megfeleződött... úgy értette, hogy kissebbik felére meg a nagyobbik felére... feleződött.Ez még mindig csak 1/4.