Ez csak buzdító propaganda szerintem.No comment. Gondolom minden rendben még mindig, jön mindjárt az 1 millió ukrán harcos tökéletesen felfegyverezve. Csak szólhattak volna, hogy 1 millió gyerekre gondoltak...
Nem kell komolyan venni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez csak buzdító propaganda szerintem.No comment. Gondolom minden rendben még mindig, jön mindjárt az 1 millió ukrán harcos tökéletesen felfegyverezve. Csak szólhattak volna, hogy 1 millió gyerekre gondoltak...
Először azt hittem Davydiv Bird nél ami volt csak ott ahogy nézem nincs vasút igy passz.Ez melyik jól sikerült ellentámadás? Már nem tudom követni, annyi volt az elmúlt két hétben
Olyan jól sikerült,hogy megint elbuktak egy csomó harceszközt,meg embert. Ja,és húsz centit nem mentek előreEz melyik jól sikerült ellentámadás? Már nem tudom követni, annyi volt az elmúlt két hétben
Valamint fegyvereket, katonai felszereléseket és más, a harcokhoz szükséges eszközöket szállítanak ide Oroszországból.az orosz katonák az utóbbi időben azt tanulmányozták, milyen módokon lehetséges az előrenyomulás ezen a területen.
Olyan jól sikerült,hogy megint elbuktak egy csomó harceszközt,meg embert. Ja,és húsz centit nem mentek előre
Stugna-P VS orosz BMP-2....Nem éppen
"Herszon tengelye - Az első videók érkeznek az ukrán ellentámadásról Davydiv Bridben. Az újonnan elfoglalt terep kiterjedése nem világos, de az UAF nehéz felszerelést és csapatokat mozgat az Inhulets folyón keresztül, hogy megtámadja a térségben lévő orosz erőket. Videók a következő tweetben."
"Ez a videó azt mutatja, ahogy az ukrán csapatok bevonulnak a már felszabadított Davydiv Brid településre. A harci vagy taktikai állás hiánya azt jelenti, hogy a frontvonalak valószínűleg messze vannak ettől a pozíciótól"
Valaki magyarázza már el nekem, hogy hogyan mennek ezek a koncepciós ítéletek az ukránoknál?
Azt még valahogy megpróbáltam megérteni, hogy életfogytiglanra ítélték azt a 21 éves orosz kiskatonát, aki lelőtt egy 65 éves öreget, bár nem jószántából tette, hanem a felettese utasította rá (és gondolom a harctéren a parancs megtagadása azonnali retorziót, akár rögtön történő kivégzést is vonhat maga után).
Viszont ezt már tényleg nem értem:
"Tizenegy és fél év börtönbüntetésre ítélt kedden egy ukrán bíróság két fogságba esett orosz katonát egy kelet-ukrajnai város ágyúzása miatt.
Alekszandr Bobikin és Alekszandr Ivanov a múlt héten mindketten bűnösnek vallották magukat. Elismerték, hogy egy tüzérségi egység részeként egy oktatási intézményt megsemmisítettek. A támadásban személyi sérülés nem történt – írja a Reuters."
Tehát senki nem sérült meg, de megsemmisült egy oktatási intézmény, ezért a két orosz tüzér kap fejenként több mint 11 év börtönt?
Csak én érzem ezeket koncepciós pereknek? Hogyan bizonyítható, hogy szándékosan tették?
Azok az ukránok, akik az orosz falvakból történő kivonuláskor még a tankokkal direkt szétlőttek pár civil házat mit kapnak?
Vagy ha véletlen harctéri baleset történt, akkor hány amerikait lehetne ilyen alapon elítélni? Például mit kaptak azok az amerikai katonák, akik az afganisztáni kivonuláskor tíz civilt (3 felnőttet és 7 gyereket) megöltek?
A válasz az, hogy semmit, de még csak a családtagokat sem kárpótolták az amerikaiak.Tragikus hibának nevezte a Pentagon a tíz afgán civil halálát
Most már tudják, hogy a célpontnak nem volt köze az ISIS-K-hoz. Hét gyermek is meghalt a dróncsapásban.index.hu
A közel keleten lebombázott esküvők (százas nagyságrendű civil halottal) rekordját is az amerikaiak vezetik, persze következmények nélkül.
A nemlétező deep statet kellene.Szerintem az ukránok és Amerika szarvát kell letörni, véget vetni az ukrán bábállamnak és felosztani, valamint véget vetni az USA világuralmi terveinek
Elmúlt a szerelem?Lengyelország a továbbiakban nem szállít ingyenesen üzemanyagot Ukrajnának – mondta Anna Moskva lengyel energiaügyi miniszter. „Az ukrajnai üzemanyaggal kapcsolatos válsághelyzet véget ért, így Lengyelország már nem szállítja ingyen – mondja Anna Moskva.
Inkább Izrael célja ez.Talán az a célja az amerikaiaknak, hogy minnél több ukrán haljon meg.
Simán csak orosz.Na ez bazzeg... ez kurva brutál, bevállalós a pilóta!
Na végre! Nem lesz az áruházakban szar zöldség.Hollandiának sikerült addig keménykedni, holnaptól elzárják a gázt az oroszok
Leállítja Hollandia felé a gázszállítást a Gazprom keddtől, írja a Guardian. A GasTerra holland állami gázkereskedő ugyanis nem volt hajlandó rubelben fizetni az oroszoknak.Hollandia gázellátásán...www.vadhajtasok.hu
Annyit látni,hogy ukrán járművek mennek valahová,és a ketonák meg szintén. Ez készülhetett Lemberg-alsón is.Stugna-P VS orosz BMP-2....
Ezek az oroszok olyanok mint a rák. Hátrafelé haladnak előre.Folyton,nem is haladnak....
Afrikai a Luganszki milíciában ⚡
Nem, ez nem hívójel és nem vicc. A Lugansk utcában a csapat
@wargonzooo
találkozott egy igazi terepszínű afrikaival.
– Nem vagyok orosz, de győzni fogunk.
Egy kongói diák elmondta a projektnek, hogyan került Luganszkba, és miért döntött úgy, hogy marad.
Ez azonos azzal amit Wilsonunk írt?
ArchivumMindnyájan meghalunk egyszer, de a nemzetnek élnie kell!
Putyin pincsijei!Ki is fulladt a Hersoni támadás két su-25 is leszedtek az oroszok a körzetben.A lengyelek meg nem akarnak több gázolajat adni az ukriknak.